Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Felicitari, Cristiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc tuturor mamicilor pentru gandurile voastre bune. Va pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna, burtoase,
maaama, ce zi!acum am reusit sa citesc si eu din urma, chiar ca ati halit capitolul!
Cristiana, sa te refaci repede, felicitari pentru bebe!ce ma bucur ca sunteti bine amandoi!!sa creasca mare si voinic!!
Haricleea, felicitari mamico!
Hai KATERYNA!
FETELOR, cand va vad cum va aranjati la rand, ma apuca niste emotiuni!!!din alea grele!si cand mai vad si patutul montat si toate pregatite de tati pe langa el,ma ia rau de tot, dar ma gandesc ca totusi mai am , ca abia am implinit 34 de sapt, pe cand voi...uof, tre sa stau la rand.
va pup, aveti grija
ELI34S cu bebe Andrei Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor am reveniT!!!
ce sa va zic, copil de 3 kile, dupa masuratori e de 37 si ceva, DNP calendaristic 24 ian, dupa masuratori - 11 ian. Pe masa - ceva scurgeri pentru care mi-a dar tamtum rosa pentru spalari vaginale si apoi clotrimazol, a zis no-spaul sa fie in meniu, calciu sa nu mai iau ca provoaca contractii, aaa copilul e cam jos ca se simtea cand a bagat mana pana la cot in mine... la eco - am lichid in exces, ceea ce nu inseamna nimic, placenta gradul 1, Deci... sa stau cumintica, cat mai cumintica si poate ajung la anul, spera ca ajung, ar trebui sa ajung, ma rog, nimeni nu garanteaza nimic... de pe 26 dec pana pe 2 ian - e mai naspa ca numai la urgenta pot apela si doar cu tupeu ca sa ma bage in seama.... Dupa 2 e colega ei, care ma preaia. daca pana pe 2 e tot bine, pe 3 sant la acea colega la control sa ma vada la ochi si fund, sa ma baj-baj, ca sa stiu care e treaba. deci cam lunga povestea si destul de nesigura pentru ca, na , e sarcina si apa se poate rupe oricand, orice poate declansa, chiar si o mana ridicata mai brusc in sus poate incorda un muschi tocmai neportivit... pana atuci e totul parca bine... cuminte, fara agitatii, mai mult pe culcate(ceea ce inseamna moartea lebedei negre)... Dar cica daca am canapea la munca - pot sa ma duc la munca mai ales ca e bine sa ies cate putin si la aer,numai ca o ora in cur, doua pe canapea...

a cele care va chinuiti cu hemoroizii - nu aveti ce face, decat reduceti mancarea acra, iute sarata, paziti-va de iute si constipatii, apasa copilul... daca sant dobanditi in timpul sarcinii 98 la suta se retrag dupa nastere, in cazul durerilor, sangerarilor hemorzon,si adresati-va dr.

bai suna telefonul in disperare, am dat anunt ca angajez femeie, dadaca ...

ylilimic - trimite te rog pe PM nr. de tel a lui Katy.

deci - concluzie... morcovul e tot in fund dar s-au mai uscat frunzele si au mai cazut....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Chantal numai bine...sa te auzim in curand venind cu vesti bune...

Fetelor...mi-a dat Cristiana telefon si voce-ai suna tare bine. E ostenita dar e bine...bebele e ventilat si pus la lampa...dar probabil ca nu-l va vedea decat maine dimineata (e o impartire mai ciudata la maternitatea din arad inteleg). Inca nu are o nota apgar caci neonateologul nu a fost prezent la momentul ivirii bebelului dar spera sa afle maine.
Mama ei a tinut-o de manutza incepand inca de dimineata, travaliul dureros a durat cam 3 ore, nu i s-a administrat anestezic decat ptr cusatura...dar a fost o viteaza si nu a urlat (caci mamicul ei i-a spus ca nici ea nu a urlat la nasterea lor si s-a ambitionat si ea).
A mai spus ca bebele i-a parut tare vioi caci a inceput a racni inca de la iesire....
Acum se punea la nani...
Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Deabia astept sa o vad pe Katiutza maine pe forum...mai merita bebe cel putin 2 saptamani de stat in burtica.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai da suna telefonul... si printre atatea doamne dormice sa se angajeze... hop si manca-mea! Chiar ma gandeam doamne femeia asta e exact maica-mea la voce... chiar ea era, ce o fi apucat-o sa sune pe fix...mai nu mai nasteti ca ma bagati in ceata... va rog, lasati-ma fara emotii pana pe 2 ianuarie...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Roandre in caz ca am uitat imi cer scuze si iti multumesc acum ptr sfaturile concrete legate de alaptat...le-am pus bine caci sper sa am nevoie de ele.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu vreau sa nasc DUPA 23 ianuarie...

Mergi la inceput

Messa sper sa te insotesc...

Haine bebe

Burtica