Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 25
acusor spune:
Laura, si eu am patit ca tine intr-o zi. Imi venea sa vomit, eram lesinata si ametita. Singura explicatie era o cadere de glicemie, pentru ca mi-am revenit dupa ce am "balotat" ca sa zic asa niste cozonac, tort si 2 bucati de placinta.
Urmeaza sfatul lui Teodraghici si mananca glucide. Si eu ma mai scol dimineata cam ametita, dar dupa ce mananc un castron cu fulgi de ovaz si lapte imi revin. Incearca si asa. Sigur nu iti este rau de la regim.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
crisstinuta spune:
Fatimabine ai venit , sa-ti traiasca bebe-ul!
Sa-ti raspund repede la intrebari:
1. intre cele trei mese incearca sa strecori fructe cu o ora inainte de masele principale si cam dupa vreo trei ore dupa o masa principala.De ex ai mancat de pranz la 14 la 17 mananci fructe iar la 18 poti lua deja cina.Pe la 21 daca nu dormi si ti-e foame mai poti papa fructe.
2.Eu una n-am gasit paine in comert conforma sau am banuit-o de masluire cu faina alba.Pana mai creste bebe-ul mare si te mai lasa sa faci paine mananca cereale integrale,si am mai vazut rondele de grau expandat ,sau painita Haiduc care tot sub forma de rondele este.Mai sunt la supermarket biscuiti integrali Wasa vreo 45.000 lei.
3.fructe interzise : banane categoric , strugurii se mananca rar si daca se poate ca masa de sine statatoare , la fel pepenele .Fara stafide si curmale numai caise uscate si smochine.Si apoi vezi tu ce fructe par prea dulci nu sunt indicate.
4.Ceai orice mai puti ceaiurile care contin cofeina adica adevaratele ceaiuri : ceai negru, cred ca si cel verde dar cred ca fetele il beau ca ajuta la slabit.
Pana mai ai timp de citit fa-ti planuri de meniu si ne intraba pe noi daca e bun .
Andanii,felicitari
ca meriti sa dai jos kilogramele ca iti poti da doctoratul in dieta asta.Ce lucrai asa tarziu ? Aveai teme de casa?
rall spune:
Multumesc de primire! 
Ieri am avut prima abatere, si asta mai mult din neatentie. Eram pe la Kaufland cand m-a sunat prietenul meu sa imi spuna ca e treaz si ca sa ma duc pe la el. Cum de vreo cateva zile ii tot promisesem ca ii fac clatite (cam la asta se rezuma maiestria mea culinara
), m-am gandit ca decat sa merg la el si sa pap clatite, mai bine imi caut ceva de mancare. So... mi-am luat niste baghete integrale si am cautat o zacusca care sa mearga. Am citit io vreo 10 ambalaje, am luat una cu (proasta!) impresie ca e buna. Dupa ce am mancat vreo 250g am observat ca are morcov
. Eh, asta e, o luam de la capat, sa-mi fie invatare de minte 
Acum imi fac marmelada la masina de paine (3 portocale, 1 lamaie si fructoza) si sper sa iasa buna 
Fatima, desi ti-a raspuns f.f bine si crisstinuta, iata ce am eu despre fructe:
– recomandate: mere, pere, portocale, lamai, grepfruit, kiwi, nectarine, cirese, prune, capsuni, fragi.
– acceptabile: ananas, papaya, mango, struguri
– interzise: banane, chataigne(?), fructe conservate indulcite.
Am gasit ieri o reteta monti pe dc++, eu nu-s prea mare fan ciocolata, dar poate e cineva pe aici de nu o stia si o sa ii faca placere sa o faca:
CIOCOLATA
smantana, 2 oua, ciocolata cu 70 % cacao sau cacao si fructoza, lapte sau apa. Pun smantana la foc mic pana se incalzeste (sa nu fiarba) amestec in ea ciocolata sfaramata sau cacao frecata cu fructoza si putina apa rece, dupa ce se omogenizeaza adaug 1-2 oua sau 1-2 galbenusuri (iese mai fina doar cu galbenusuri), putin coniac sau rom, apoi o torn in cescute sau pahare mici si o dau la rece. Dupa cca. o ora se poate servi.
O zi buna! 
latrishia spune:
Buna fetelor
Meniul meu ieri a fost cam asa
D cafea suc de kiwi cu lamaie apoi un castronel de iaurt cu fulgi de ovaz
P fasole verde cu gratar de pui
C o conserva de ton cu lamaie si 3 Wasa
Pana sa ma culc am mai papat o grapfruit
Fetelor eu nu mai gasesc biscuiti Dita in Cora.Am gasit niste porcarii cu chimen si eu nu suport chimenul.Aveti idee pe unde mai gasesc?Wasa mi se par exagerat de scumpe pt bugetul meu iar de facut paine in casa nu se pune problema ca nu am timp.
Meniul de azi
D cafea si branza cu iaurt si 3Wasa
P fasole verde cu gratar de porc(nu mi face bine dar vb nu stiu cui tre sa termin porcul din casa)
C fructe
Lori&Luanna
adriana_mihnea spune:
Fetele, am intrat sa va zic ca dupa 1 saptamana de Monty am pierdut 2 kg, adica am 77 kg. Este bine, desi am avut si ceva abateri...Acum tocmai ce-am gustat putin lapte de pasare... 
Cu promisiunea ca voi fi cuminte, va pup si va doresc numai bine!
Spor la slabit!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
adriana_mihnea spune:
Acusor, please modifica si kg-le din dreptul meu, in tabel. Ca sa ma ambitioneze! ![]()
Merci!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
fatima spune:
gata, ma inscriu..mi-am facut cumparaturile pentru 2 saptamani..
deci, meniul de maine:
ora 10.00 - fructe
ora 11.00 - biscuiti integrali (am gasit unii, Finn crisp, la vreo 30.000, din faina integrala de secara 82%, tarate de secara 8%, apa, drojdie, sare. sunt buni, nu?) si un iaurt mare 0.1% grasimi.
ora 14.00 - ciorbita de legume: dovlecei, ceapa, rosii, fasole pastai, ardei, telina, marar, acrita cu bulion de zarzare..cu o lingura de smantana..
- mancarica de fasole verde (doar cu ceapa, ulei masline, verdeata, pasta tomate - am gasit una fara zahar) cu pui
ora 17.00 - fructe
ora 18.00 - spaghete integrale cu rosii la cutie cu busuioc, sare, piper.
ora 21.00 - un pahar cu lapte 0.1% (se poate?)..eu ma culc pe la 24.00 si o sa mor de foame..daca nu se poate, atunci fructe.
e ok?
asa, si daca ma treceti si pe mine la tabel: 1.77m, 75kg
, vreau sa ajung la 63.
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
silvvi spune:
Fatima, de unde ai gasit spaghete integrale in Romania?? Merg si pana Ploiesti 
Din cate stiu, dupa 18.00 - ficatul nu lucreaza deloc, totul se duce in depozite de grasimi
Recomandarea dupa 18.00 este doar legume crude fara nimic daca e foarte foame. Fetele ma vor corecta, daca gresesc.
Eu am slabit 13 kg anul acesta , 8 k in 4 saptamini, dupa aia pauza de 2 luni, dupa aia 5 in 6 saptamani, pe o dieta bazata 80% pe Monti, mai putin partea cu fructele (dimineata si seara mancam branza de vaci degresata cu fructe la blender - iese o crema super). De asemenea, o idee super de imprumutat de la aceea dieta - cacao natural baut seara (fara zahar etc) - taie pofta de dulce si este si antioxidant puternic.
De sarbatori am pus inapoi - nu stiu cat, mie frica sa urc pe cantar,dar astazi iar am inceput regim. M=am obisnuit sa ma uit in tabelul de indicele glicemic, dar inca mai maninc ca sparta la stres si la PMS 
Nu ma pot obisnui cu ideea, ca trebuie sa am grija de greutatea mea toata viata
, si asta uitandu-ma la sotul care maninca orice si are IMC la limita subnutritilor (18.2)
andanii spune:
da , am teme de casa
lucrez ca o zapacita ca maine tre sa predau lucrarea , poate maine am timp sa citesc mai in detaliu ce ati scris si sa va scriu si eu mai mult
nu va suparati pe mine

ANDANII 

rall spune:
quote:
Originally posted by silvvi
Fatima, de unde ai gasit spaghete integrale in Romania?? Merg si pana Ploiesti
Eu am gasit la Billa si Primavara (ca supermarketuri), dar si la magazine mici sau Plafar. Tre sa fie si pe la tine