Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 26
Mara76 spune:
Salutare fetelor si bun venit celor noi!
Eu n+o sa mai pot intra prea des, eventual seara, de acasa, daca oi avea timp, ca se apropie sesiunea de la master, iar la munca un proiect greu. :(
Daaaar, sambata am facut paine si a iesit buna-buna!!!! Si n-am muncit mai deloc... mai mult mi-a luat sa spal ustensilele si masa! :D O singura problema: hartia de copt a ramas lipita de paine si n-am reusit sa o dau jos... oare trebuia unsa cu ceva ulei?!
Altfel am avut si ceva abateri, cum ar fi ciocolata de casa, dar macar am eliminat tentatia! :D Va pup si numai bine.
CatXO spune:
Buna dimineata!
Dupa o saptamana de regim si o duminica plina de abateri m-am cantarit dimineata si am avut 63 kg. 

Super!Deci Acusor te rog trece-ma in tabel. Daca o tin in ritmul asta e super. Sper sa pot. Intru mai tarziu pentru meniu ca nu m-am hotarat ce sa pap.
Va 
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
crisstinuta spune:
Cine tine tabelul rog frumos sa ma treaca si pe mine cu 50kg target 47kg inaltime 158cm incepand de azi.
crisstinuta spune:
Fatima, atentie la pastele integrale din comert aproape toate ,cel putin alea romanesti au amidon din porumb .Eu le fac acasa din faina integrala si albus de ou .Apropo de cana de lapte 0.1 bauta seara eu n-o consider grsala iar laptele asta are 33kcal ,nu ca ar trebui numarate dar sunt neglijabile.
Adriana,CAtXO, felicitari si spor de slabit in continuare!
Rall,hai ca azi e luni ai toate motivele sa incepi cu dreptul.
Latrisha,vezi de unde cumpara fetele biscuitii Finn Crisp.
rall spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Fetelor eu nu mai gasesc biscuiti Dita in Cora.Am gasit niste porcarii cu chimen si eu nu suport chimenul.Aveti idee pe unde mai gasesc?
Parca tot vreo 40mii sunt si Finn Crisp (uite aici o poza, ca sa ii poti recunoaste mai usor: http://i3.tinypic.com/2a7el2f.jpg ). Pe astia i-am gasit la Primavara (supermarket) si sunt de mai multe feluri: tarate, secara, natural (parca).
ralu spune:
Buna fetele! Scriu pe fuga
Andreea am promis ca vin cu greutatea care o aveam pe 8 ianurie 2007:
Deci 8.01.2007 data de inceput, greutate 93 kg.
Azi m-am cantarit, (dupa un weekend destul de Monti dar si cu o abatere uriasa de sambata seara), am 91.4 deci am slabit 1,6 kg. Sunt multumita avand in vedere ca saptamana asta am mancat si mazare din conserva si orez + abaterea de sambata seara!
Va pup mult de tot si revin cu meniul de azi mai pe seara!
fatima spune:
silvi, am gasit la billa, acolo unde au branzeturile vegetale..sunt italienesti, se numesc de cecco si costa vreo 60.000..dar am vazut si la carrefour, divella. scrie pe ele ca sunt facute numai din faina integrala de grau..
fetele, am vazut pe aici niste retete cu orez basamati..e acelasi lucru cu orezul nedecorticat? ca eu imi imaginam ca arata altfel..mai neprelucrat asa..asta era frumos, lucios si cu bobul lung..
si daca ati putea sa-mi recomandati si mie niste mezeluri monti din comert..eu am citit in fuga cateva etichete si toate aveau amidon sau zahar..
ma pregatesc sa-mi iau micul dejun..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
fatima spune:
si biscuiti finn crisp tot de la billa..la raionul de paine ambalata..cel putin asa-s la ploiesti..dar presupun ca peste tot e la fel..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
olim spune:
salutare.
Am 85.8 kile, cu toate ca sambata si ieri nu prea am mancat monti
, ca a fost sotul acasa, si mai manac din ce ii pun pe drum.Si ieri am bagat 1 kil de castane
.Dar ma bucur ca am 8 zile fara coca-cola![]()
o zi buna tuturor
mina spune:
salut
tot 70 aveam azi dimineata, dar in we nu am fost foarte foarte cuminte, mai ales ca am mers in vizita si nu prea mi-era la indemana sa fac mofturi.
Azi am bagat deja o cafea cu zaharina iar pentru pranz am in geanta vreo 3-4 felii de wasa, sa vad cu ce o combin.
va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului