Montignac : ce am mancat azi (81)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Bine ai venit Rall!
Mai citeste de pe forum ce s-a scris ,vezi ca pe fiecare prima pagina a fiecarui capitol ai link-uri utile si pe masura ce ai intrebari, noi iti raspundem.
Eu nu mai stiu ce gust au cartofii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Bine ai venit Rall!!! Spor la slabit!!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Andanii multumesc frumos, o sa fac si eu prima varianta ca suna bine combinatia
Ieri am papat asa:
D cafea si un suc din 2 kiwi si o lamaie
P omleta cu ardei si ceapa
G un suc de greapfruit
C piept de pui cu salata de varza
Pe la 8 m a luat pofta de un dulce si mi am facut un iaurt cu fructoza si capsuni congelate, imita asa de bine inghetata care imi place la nebunie.

Va pup si weekend placut va doresc fara prea multe abateri

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ieri am mancat asa:
D: cafea de cicoare cu zaharina,un bol de morcovi rasi inainte cu o ora un grapefruit,
P: sote de ciuperci cu smantana, doua felii de cascaval
S:un iaurt mare normal ,doua chiftele montificate

Azi
D: cafea de cicoare cu zaharina,lapte 0 grasimi ,un bol mare de morcovi rasi
P: supa de carne de pui in care am facut galuste cu faina de soia (putine),doua pulpe superioare de pui
D: mai am chiftele dar si pulpe de pui, mai vedem.

Fasolea verde dupa reteta data de Andanii ne place si noua,se poate pune asa si la borcan pentru iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetele, eu intru mai greu ca la servici nu prea am timp, iar acasa nu pup eu calcu' , dar las ca-mi iau eu laptop...

Azi a e 5-a zi de regim, nu am mai pus gura de dulciuri, fainoase, alcool, dar am mai scapat putina mazare, vreo cateva boabe de porumb..si aseara un paharel de vin rosu...dar cum sunt si in perioada aia naspa cu dureri de toate felurile, am zis ca tot nu dau un gram jos.....
dar azi dimineata surpriza!!! m-am suit pe cantar, acelasi care saptamana trecuta arata 68 de kile, si acu cica 66.5!!! am fost in al noualea cer, desi e clar ca nu aveam cum sa dau jos asa repede, totusi vad ca macar cantarul tine cu mine...

Nu ma pot lasa de cafea, asta e, si am observat ca nu mi-e foame dupa ea, nu mai mult decat daca nu beau....asa ca ...asta e!

Bu venit Rall, si eu tot noua sunt pe aici, pe celelalte veterane le pup si promit sa intru mai des.

Apropo, a 2-a carte a lui Monti parca nu am vazut-o, sau am eu orbul gainilor...ma poate indruma cineva cu vreun link....?
Oricum, nici pe prima n-am citit-o ca lumea.....

WE placut

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele,

Am intrat un pic sa va salut si sa va urez o zi buna tuturor.

Andreea-ziua de raport parca era lunea nu? Eu luni ma urc pe cantar. M-am saturat sa ma urc in fiecare zi!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va spun meniul de azi:
D: lapte 0.1%+cereale integrale
P: friptura de porc la gratar+ardei congelati facuti la tigaie+muraturi
C: chiftelute monty (carne de pui, ciuperci, ou, praz, usturoi, rosie, telina rasa) facute la cuptor cu salata
Iar am dat iama in cola. Cu greutatea oscilez, nu stiu de ce, ca tin cat de cat corect, zic eu.

Spor la dieta va urez!

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am intrat rapid sa vad ce mai spuneti ... nu am timp sa scriu meniul ... am de lucru de nu mai pot, cred ca nu mai dorm in noaptea asta ....
bun venit rall, impreuna cu noi vei reusi cu siguranta sa slabesti , noi te sutinem si indrumam ... hai cu intrabari
corina da adresa sa iti trimit cartea nr. 2 monti

sunt cuminte, oricum pe cantar se cam simt 1.5 kg minus , va dati seama ca sunt in extaz, de mancat mananc ok ... azi am papat brocolli cu peste , maine o sa va spun poate meniul pe ieri si alaltaieri detaliat

va pup pe toate si somn usor

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, m-as alatura si eu voua..am nascut de curand, am o fetita de 2 luni si 8 kg in plus...dar as vrea sa scap de vreo 12.. cand am ramas gravi nu aveam tocmai greutatea ideala..alaptez si nu pot tine un regim prea strict..montignac mi se pare mai permisiv in sensul in care imi permite sa manac pe saturate si mai diversificat, astfel incat sa iau ce am nevoie din alimentatie..fibre, vitamine, proteine, calciu, etc..am citit printre randuri cartea si am niste nelamuriri:

1. trebuie musai sa manaci doar 3 mese pe zi? ca eu as mai lua niste mici gustari intre ele..mi se face foame imediat dupa ce papa bebe..cam la ce intervale as putea sa manac? la 2-3 ore ar fi bine?

2. se gaseste in comert paine integrala? ca eu nu am timp sa coc..

3. ce fructe sunt interzise la faza I?

4. presupun ca nu sunt interzise ceaiul de chimen, anason, fenicul, nu? fara zahar, normal..

merci.pupici.

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Ce ma fac? de 2 zile imi este tare rau; mai descria cineva starea de rau pe care o am si eu; imi vine sa vomit si ma simt tare slabita! ieri a trebuit sa mananc o coaja de paine ca sa-mi revin, iar azi am baut cafeaua cu frisca pentru ca m-am trezit cu aceeasi stare. Nu stiu ce sa ma mai fac, imi este atat de rau, incat imi vine sa renunt la monti, desi nu as vrea, doar ce m-am obisnuit cu el.
Fetelor care ati patit asa, voi ce faceti pentru asta?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput