Montignac : ce am mancat azi (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

CatXO multumesc pentru sustinere
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Mina, bine-ai revenit si maslinele ti le recomand doar la mese lipidice.Unele fete spuneau ca exista si masline light poate nu asa grasoase,eu numa omor dupa ele asa ca ,nu stiu.
Olim,felicitari,ce-ai facut ai baut Cola ca si CatXO si ai slabit?
Ralu, bravo tie ca poti manca amestecul ala glucidic care l-ai insirat . eu am facut odata orez cu ciuperci si l-am mancat ca mi-a fost mila de munca mea.
Andanii,nu stiu celelate fete unde sunt da' de mine nu scapi multa vreme de acu in colo, asa ca macar doua tot suntem.

Ieri am mancat:
D: cafea de cicoare ca mai am un pic, cu zaharina si un bol de morcovi rasi.Cred ca mai las painea o saptamana sa vedem ce se mai intampla.
P: fasole verde pastai cu mujdei si ulei de masline si o pulpa de pui.
S: doua felii cascaval cu zacusca

Scria cineva , nu ma mai intorc sa vad cine ,ca a baut o cafea si un strop de lapte dimineata si atat ,asta e extrem de putin , Monti chiar recomanda mic dejun mai consistent.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta
[Andanii,nu stiu celelate fete unde sunt da' de mine nu scapi multa vreme de acu in colo, asa ca macar doua tot suntem.

Gabita (24.06.04) si mamica lui

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bine v-am regasit! Ieri nu va mai spun ce am papat; am fost intro vizita si va inchipuiti; problema a fost ca m-am ales cu o durere de stomac ingrozitoare.
Meniul de azi:
D: Cafea cu fructoza si lapte 0% + biscuiti integrali
P: 2 oua ochiuri cu o buc. de branza si o rosie (am fost plecata si nu am avut timp sa-mi pregatesc altceva)
G: cafea ca si dimineata si cateva mandarine
S: cred ca o sa mananc o salata verde cu ton, castraveti si cateva masline, ca tot am inteles ca e voie
Va pup!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna! dimineata aveam 60.2 kg, dar sa-mi fie rusinica, caci aseara am scapat la o portie de mamaliga cu branza si iaurt. am facut pt alexutza si cred ca lesinam de pofta daca nu mancam si eu ....asa ca am facut prostii!si...am mai baut si o sticla de 0.5 l cola light...oops
dar, azi nu am chef de mancare.nu mi-e foame absolut deloc, asa ca-mi voi lua inapoi acasa pachetelul pt servici.
deci, dimineata: 1 mandarina, 1 para
peste 1 ora:2 batoane de tarate cu gem cu fructoza, cafeluta mea cea lesinata, doza zilnica:)))
pe la 5 cred...1 ou fiert, 1 felie sunca pui, putin cascaval

sper sa nu ma infig maine si poimaine in prostii ca stau acasa si atunci sunt tentata sa dau iama in interzise. dar maine merg la dintolog, asa ca prima parte a zilei e salvata!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Azi e ziua de oua la pranz? Ca si eu am tras o omleta, parca ne am vorbit si mai multe nu.
Cristinuta si eu mananc putin si asta pentru ca am perioade cand pur si simplu nu mi e foame sau daca imi e ma satur repede.
Fetelor vreau si eu o reteta buna de fasole verde ca eu o faceam cu ou si sincer o mancam cu noduri

Lori&Luanna

Mergi la inceput

EU FASOLEA VERDE O FAC SI ASA:
pun in cratita fasole verde, ceapa tocata, ardei tocati ... las sa fiarba pana cand e fiarta fasolea si nu mai are decat putina apa, apoi pun rosii tocate si las ca sa fiarba pana nu mai e apa deloc, la sfarsit pun frunze de patrunjel, sau marar, cateodata si usturoi tocat, poate in farfurie si putin iaurt sau smantana

SAU CU ZEAMA, SAU CU MAIONEZA SI USTUROI , SUNT MULTE FELURI IN CARE O FAC

ANDANII

Mergi la inceput

am readus subiectul de la pagina 3

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da cred ca azi a fost vineri si toate fetele abia au asteptat sa intre in week-end.

Deci vin si eu la raport cu meniul de azi:

dim: 3 felii de paine wasa+iaurt 0%+cafea +lapte0%
pranz ce mi-a ai ramas aseara din mazare+ciperci si orez

pe la 6 am mancat 2 felii de paine wasa goale ca mi-a venit ameteala

si pe la 9 seara o supa de legume si o omleta mica cu cascaval si praz

Noapte buna!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Va salut cu drag

De saptamana asta am inceput si eu sa tin Monti.. dupa ce am tinut zeci de alte diete, altele mai cu reusita, altele dezastre . M-am tot ferit de Monti pt ca nu-mi da voie sa pap cartofi (imi plac mult si am experiente bune cu ei intr-ale slabitului), dar cautand ceva mai pe termen lung (am vreo 15 kile de alungat ) am zis ca alta sansa n-am.

So, iote mi-s Sper sa nu creez confuzii, ca am vazut ca e si ralu pe aici.

Daca mai aveti ceva documente Monti (care nu sunt pe prima pagina), v-as ruga sa imi trimiteti si mie. Daca-s doar alea, atunci le am :).

Papa mea de azi:
D: 2 oua cu varza calita (varza murata la cuptor)
P: 2 mici cu salata de varza si putin mai tarziu putina branza
S: (pe la 12 ) fructe: kiwi, mar, mandarina

Sa-mi dati in cap daca am gresit

Va pup si o seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput