Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, merge. am reusit sa sterg geamurile (o parte, pe exterior vine sotu), o parte din perdele, sint tare harnicuta.

Ubi, sanatate multa. are logica chestia cu supozitorul, pentru ca mereu iese afara cind se screme.
La febra f mare este de evitat infofolitul. chair se recomanda cit mai lejer.

eu una nu am bagat-o pe Rebe niciodata in sacul de dormit, doarme numai in pijama si se simte foarte bine. Patura o arunca mereu de pe ea, si oricum in casa este cald.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dar nu v-am spus ca atunci cand am vazut echipa de la ambulanta in cadrul usii mi s-au taiat picioarele. Sotul vb cu ei la telefon si ii spusesera ca tocmai au dus un copil la spital la Gr. Alexan si ca sunt in drum spre noi (stam aproape de spital). Nu pot sa va spun cum mi s-a strans inima.
Dar sa stiti ca sunt profesionisti si tipa (dr) era calma dar foarte ferma. Tot ce trebuia sa-i dau (supoz sau medicamente) m-a pus pe mine sa i le dau. Imi tremura mana de ziceai ca am eu frisoane. M-a intrebat cum s-a manifestat la mine alergia la peniciline si i-am povestit ca locul in care-mi facuse intepatura s-a umflat in 2 minute ca o gogoasa (si acum ii multumesc asistentei care nu a facut injectia orbeste si mi-a facut un test inainte).
Tipul a doilea e sofer si se ocupa si de geanta dr. care e o "valiza" cu 10 compartimente. Are de toate in ea. Si scrie in agenda despre caz. Spunea ca are si el 2 copii si a trecut prin multe cu ei.

In tot cazul, nu ma asteptam sa fie atat de prompti. In definitiv noi sunasem in legatura cu antibioticul dar ei au preferat sa nu dea consultatia prin telefon si sa vina sa vada la fata locului.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Nu stiu frate dar eu daca atipesc langa ea ma ia cu frigul. Desi sunt 24 de grade in camera si ea doarme doar in pijama si eu imbracata de casa. Oricum, copii suporta altfel temperatura decat noi. Noi dormim cu patura si ea doar in pijama.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi,insanatosire grabnica Alexandrei!Groaznic prin ce ai trecut.Si Natalia a facut temperatura mare chiar in noaptea de Inviere,spre dimineata a facut convulsii,am fugit cu ea in brate la doctor.Si cu o zi inainte tata facuse infarct si aia ii dadusera intre 2-5 ore de trait.A fost groaznic si mereu cand citesc de alti copii cu temperatura asa mare imi amintesc si de pataniile mele.Diagnosticul nostru a fost eruptie dentara....avea diaree continua,nu apucam sa pun pampersul curat ca tasnea apa din funduletul ei.Si nu avea vlaga nici sa planga...era de carpa,nici nu plangea,nici nu scancea,daca o lasam pe pat nu zicea nimic,era absenta total.Imi amintesc ca am stat cu ea in brate toata ziua,nu s-a dat jos deloc din bratele mele.

Craciun cu sanatate va doresc!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta, felicitari pentru job; Ce ne o fi apucat, acum in prag de sarbatori

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by kita

Crinuta, felicitari pentru job; Ce ne o fi apucat, acum in prag de sarbatori

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Nevoia Kita, what else? Viata asta grea e de vina...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/556569699pDudUk

Acesta este tortul pe care l-am comandat pentru ziua lui Rayan, si desi nu e cu nu stiu ce figurine, e extraordinar de bun.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

arata bine tortul. cu ce e??
eu m-am accidentat in cimpul muncii, am pus mina pe tava de fingers din greseala si m-am frippttt.......auci, ce ma ustura, ce sa pun??

Mergi la inceput

Otet, dar trebuia pus imediat.

Tortul se numeste " Ema" si are extrem de putin blat, si 2 creme.
Mama a spus ca e cel mai fin tort pe care l-a mancat vreodata.

Eu am decis ca de Craciun nu mai fac prajitura, deoarece ne ajunge asta, dar de Revelion fac Fingers si gata. Nu ma mai obosesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

pai itit ajunge.
eu nu aveam nimic, nu am facut cozonac, mi se pare si mai greu. am primit unul Baloco, sper sa fie bun.
dar mi-era pofta de fingers, si vreau sa pun cockteil de fructe, nu doar ananas.iti opresc si tie o portie

Mergi la inceput