Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Cu intarziere ca de obicei !

LA MULTI ANI RAYAN!Sa cresti mare ,sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Vazuram pozele cu "mutrite" fel si fel!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, a mea a incaput in masina de spalat, cel putin in masina veche, ca in asta noua nu am incercat. Pernutele nici prin cap nu mi-a trecut sa le descos, eu le-as fi bagat cu totul in masina, inca nu le-am spalat niciodata pina acum.

Crinuta, astept detalii

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ana_Maria, ma bucur pentru rezultatul bun! Multa sanatate la toata familia!
eu incerc sa imi fac curaj sa ma apuc de teburi, inca nu am facut nimic. ASeara am venit acasa tirziu dupa petrecerea de la servici si nu am mai avut chef sa fac mare lucru. Azi insa o pot trimite pe rebecca de acasa si am suficient timp sa fac si curat, si sa pregates mincarea (sarmalele in principal) sa le fierb maine.M-as arunca si la un fingers, mai vad.

Rebecca nu a vrut deloc ma Mos Craciun, desi a fost f impresionata de el, se uita numai in partea opusa mosului sau cind s-a apropiat ff tare a inchis ochii strins-strins sa nu il vada.
azi dimineata cum a deschs ochii a zis "mocu, cacau".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, le vei afla. Cand ai timp da un semn.

Rayan se joaca toata ziua cu o vaca care canta si cand se opreste din cantat vine la mine zicand " apasi", adica sa ii apas ca sa cante iar.

I-am luat ieri si un camion, dar l-a aruncat si a distrus o parte. Asa m-am enervat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Aseara a facut febra mare, 40 si a avut si convulsii (tremura ca si cum i-ar fi fost frig). Am sunat la Medsana unde avem abonament si ne-au trimis ambulanta de la BGS. Ziua de ieri a fost vesela si fara febra. Cum a venit seara si s-a culcat i-a crescut imediat.
Dr. i-a facut test la Ospamox pentru ca contine amoxicilina si eu sunt alergica la substanta. Vad ca Ada a reactionat bine si am putut sa-i dam toata doza. I-am pus sosete ude in picioare si i-am tinut un prosop pe cap - cica la febra mare, creierul trebuie mentinut rece si de aceea se pun prosoape ude pe frnte. Convulsiile se fac atunci cand temperatura creste brusc. Si intr-adevar in 10 minute a crescut rapid la 40. Adevarul ca si eu am acoperit-o cu ceva fiind convinsa ca ea tremura de frig (i-am facut baie de la brau in jos; am evitat trunchiul). Picioarele erau sloi in timp ce trunchiul ardea.
In fine, pe la 12 au plecat cei de la ambulanta. Dr mi-a recomandat sa-i dau la 4 ore medicamentele si nu la 8. Probabil, doza de soc.
Imi pare rau ca m-am codit sa-i dau antibioticul dar credeti-ma ca nu are alte simptome inafara de febra si speram sa-i treaca mai repede cu nurofenul.
Da, cam asa a fost a doua noapte de somn iepureste. Acum e la fel de vesela ca si ieri dar sper ca diseara sa fie mai linistita. Oricum, m-au certat ca am caldura data aproape la maxim. Azi noapte am dormit cu ea la jumate si a fost bine. Eu o dau mai tare ca Ada doarme neinvelita, doar in pijama.
Si cu o seara inainte, i-am pus novocalminul si apoi am invelit-o bine, bine. Mare greseala!
A, si mi-am amintit ca dr. mi-a spus ca supozitorul se baga cu capatul neascutit inainte; eu am bagat tot timpul cu ascutitul inainte.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Ubi, groaznic, ce sa mai zic.
Uite ca nici eu nu stiam ca asa se baga supozitorul. Si care e explicatia pana la urma?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ubi, dar ce diagnostic are? ca nu am vazut sa spui.
cu supozitorul, acum aud prima data asta.

Mergi la inceput

Patricia, cum merge treaba?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Cand strange fundul, daca este cu capul rotunjit inainte cica exista riscul sa-l elimine pe cand invers, cica din contra, il impinge mai bine.
A, si imi recomanda sa o culc doar in pampers. Dar i-am spus ca eu macar o bluza am sa-i pun. Si in final i-am pus si pantaloni ca prea era despuiata (asa, mai pe la ora 4 dimineata). Stiti care-i culmea? Ca a dormit f bine!

www.ubi.ro

Mergi la inceput

Rinofaringoadenopatie. Adica are ganglionii putin umflati (adenopatie). Azi dim a venit prietena mea care e dr. si s-a uitat la ea. Are doar pe dreapta un ganglion marit. Si e putin rosie in gat dar poate inghiti - de altfel mananca biscuiti si bea suc de portocale care normal ar trebui sa o haraie pe gat. Biscuitii sunt moi (din aia cu miere).

www.ubi.ro

Mergi la inceput