Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

PAtricia pune repde albus de ou sau ulei si apoi sare;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, am pus deja sare. nu ma mai ustura, dar am o dunga imprimata in palma,.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La mine albusul nu are nici un rezultat. Cel mai eficient e otetul, dar trebuia sa pui mana intr-o cana cu otet, dar imediat.

Daca poti pune si tu niste poze cu degetele...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Eu mi-am cumparat cozonaci, unul italienesc de la Carrefour si altul romanesc de la Cora.

Initial de revelion vroiams a fac un tort cu mascarpone, dar n-are sens. Il aman pentru Sf. Ion.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

o sa fac poze cind va fi gata, dar nu cred ca in seara asta, ca abia am bagat frisca la frigi, sper sa se intareasca.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinutza,am vazut pozele cu tortul...te-am prins cu berea pe masa

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, multa sanatate Alexandrei...Doamne prin cate ati trecut si voi!

Fetele scuzati absenta prelungita insa trag tare cu pregatirile pentru Craciun si ma termina fizic. Ieri am reusit sa fac salatele (4 la numar) si piftia. Azi mai am de facut ciorba, friptura si sarmalele, dulciurile le comandam anul acesta fiindca nu ma simt in stare sa fac si altele. Slava Domnului ca de curatenie se ocupa baietii mei. La noi musafirii au inceput de ieri asa ca prevad ca dupa Craciun o sa fiu terminata dar multumita ca am avut casa plina asa cum ne place.

Fetele cu baietei dar si cu fetite pasionati/pasionate de masinute: am comandat de la Quelle un set de 40 de masinute micute din metal la pretul de 29 Ron si sunt extrem de incantata de ele. Nu ma asteptam la banii astia sa fie atat de frumoase si calitative (sunt nemtesti). Vi le recomand din tot sufletul. Abia astept sa-i vad fata lui Andrei cand le descopera sub brad (el este absolut innebunit dupa masini, tot timpul are masini in maini, in dinti si in buzunare ).

Va doresc un Ajun Fericit si sa terminati cu bine toate pregatirile!

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Lavinia, hahaha, deci sampania a scapat? Glumesc, deoarece ieri n-am baut sampanie, dar urmeaza azi

Amaya, as vrea si eu o poza cu masinutele, desi am zis ca ma potoloesc cu cumparatul de jucarii pentru cel putin 2 luni.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Raportam: copilul e bine dar parintii au nasul infundat si gatul in pioneze. Ne tratam cu Coldrex si sper sa scapam repede.
Amaya - sa stii ca-mi faceau si mie cu ochiul masinutele de la Quelle.
Apropo de Quelle: mie mi-a sosit pachetul de la ei cu un palton stepuit si vatuit (scriau ei...). Ei bine e subtire, subtire - cred ca e de primavara. E bine finisat dar nu-si merita banii. Insa un lucru bun: am aflat ca port 38 in masurile lor ceea ce mi-a ridicat moralul.

Craciun fericit dragele mele. Si sa primiti cadouri frumoase. Ada o sa primeasca un avion de la Little People (avem deja autobuzul si trenul e pe drum - il aduce o prietena din Anglia). Eu am dat comanda de un rimmel la al meu sot si sunt tare curioasa daca s-a descurcat.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, am pus poza...in link-ul de la semnatura la albumul Decembrie. Hai ma ca nu sunt scumpe deloc si oricum vin in aprox. 3 saptamani (adica ar fi timp de echilibrarea bugetului ).

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput