Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Patricia - Neopreol pentru arsuri. Pute ca naiba ca e cu untura de peste dar e eficient. De la farmacie. E bun si vara cand stai la plaja si te prajesti prea tare.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, si eu am avut o surpriza neplacuta de la ei...a comandat fratele meu un joc Buldog, care in poza de pe site arata foarte frumos si cand l-a primit era un catelus mic dintr-un plastic urat cu niste culori oribile insa e prea mare deranjul sa-l trimitem inapoi si nici n-a costat prea mult ca sa o simtim ca o mare pierdere. Eu mai astept de la ei sistemul de saci cu vidare, sper sa nu fiu dezamagita fiindca ala e destul de scump si chiar imi trebuie.

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mamici dragi, intru sa va urez Craciun Fericit. sa aveti casele si sufletele pline de bucurie de fericire, de ras de copil.
Nu am mai intrat in ultimul timp, asa ca urez La multi ani tuturor copilasilor care deja si-au sarbatorit ziua de nastere si le trmit un dulce.
Anda iti doresc sa iti fie bine acolo unde esti, sa realizezi in scurt timp ca este locul unde poti spune ca esti acasa. Pentru mine sentimentul de "acasa" este foarte important, una din conditiile esentiale ale starii de bine.
Lavinia , tu ma intrebai ce am hotarat in leg cu job-ul. EI bine, deocamdata am hotarat sa merg inainte, ptr ca nu sunprt ideea de a sta acasa si alta alternativa momentan nu am. Am sperat pana in ultima clipa ca voi gasi altceva si voi intra in sarbatori cu sufletul mai usor. Nu a fost posibil, asta este...SI maine mai e o zi sau si mai bine, si peste o saptamana va fii un an in care poate ca mi se vor rezolva problmele.

si numai bine va doresc.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dupa ce ca nu raman agatate vagoanele intre ele, de unde pisici se da drumul sa mearga? Hai ca imi sare tandara, pardon, mi-a sarit si de nu ii sun si le spun vreo doua de ma tin minte. Niste incompetenti!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Crinuta milioane de scuze...abia azi, cand am intrat aici am vazut pe cat a fost ziua lui Rayan. Nu sunt sigura, probabil ca am si vorbit cu tine pe ym pe 22 si nu am stiut de ziua lui. Imi cer inca o data scuze, sa iti traiasca comoara mica si frumoasa si sa iti aduca bucurii si fericire in suflet in fiecare zi.

Mergi la inceput

Mda, intre timp am gasit asa zisul buton, dar vagoanele nu raman legate intre ele, ca deh, calitatea e " minunata".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BDana

Crinuta milioane de scuze...abia azi, cand am intrat aici am vazut pe cat a fost ziua lui Rayan. Nu sunt sigura, probabil ca am si vorbit cu tine pe ym pe 22 si nu am stiut de ziua lui. Imi cer inca o data scuze, sa iti traiasca comoara mica si frumoasa si sa iti aduca bucurii si fericire in suflet in fiecare zi.

Stai linistita, nu e nici o problema. Si eu fac din astea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, eu n-am spus ca sunt scumpe, ci ma refeream ca in ultima vreme i-am cumparat chiar multe, si deja e cazul sa fac o pauza.

Mi-am trecut cu roata scaunului pe care stateam peste degetul mare si imi curge sange de la unghie. Acum nu stiu daca mai e ceva distrus pe acolo sau nu...
Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor eu va urez Craciun fericit si multe bucurii. O viata plin ade sanatate!!!

Eu am facut Fingers dar sunt cam nemultumita ca nu mi s-a legat frisca bine . Am folosit la Dorna albastra ca rosie nu am gasit. Spor la treaba si distractie placuta!!

Mergi la inceput

Fetelor, eu fac Fingers cu smantana normala Milli rosie, la care adaug 2-3 intaritoare de frisca.
Cu Dorna mi se pare gretos, mai ales Dorna rosie.
Milli ii da un gust putin acrisor, total negretos, o minunatie, nu alta.
Asta e sfatul meu, evident si gustul meu, si asta dupa ce am incercat si cu Dorna, atat verde cat si rosie.
Cu Dorna verde e ok la gust, dar nu se intareste, iar cu Dorna rosie, fiind mai grasa se intareste dar e gretoasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput