Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu mi-am adus aminte ce frumos programase doctorul sa faca intreruperea de sarcina, oare sunt sanatosi la cap? Nu de alta dar pana nu ai un rezultat concret...

Aberez si eu pe aici ca nu am ce face!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ma bucur din toata inima pentru Deni fiindca bebele ei are o asa TN si sa-i dea Dumnezeu si un DT foarte bun, ma bucur pentru Nikole fiindca a trecut cu bine peste o mare incercare si ma mai bucur tot asa mult si pentru Jeni care a aflat ca nu are diabet gestational.
Multe vesti bune de sarbatori. Astept si vestile bune ale mamicii de Anya de la eco de ieri.

MEDA 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna burticute!Iata ca azi am stat si eu acasa si fuga sa semnez prezenta!E drept ca mai intai am iesit cu fata putin afara,am scos-o la la zapada,ii place tare mult.
Despre mine vreau sa va spun ca nu imi mai trece starea de greata cel putin dimineata...Decat sa ma spal pe diniti...mai bine ma trimiti la sapa .Offf...sper sa treaca cat mai repede...
Sa va mai spun ca ii spun Codrutei,ca mami are un BB mic si ii arat burtica.Se uita cam ciudat mititica;ea are o papusica BB si nu intelege cum are mami in burta un BB.E asa dulce...in schimb ii da sa bea burticii lapte din biberonul ei.Imi vine sa o mananc.
Acum fug sa va citesc,va pupam dulce!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna !
Amameda multumesc .
Nikole excelenta veste ne-ai dat ! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!1Iar despre pata maronie, pe undeva e normal la cat stres ai acumulat. Doar stai acuma linistita si ai grija de tine mai mult ca de obicei.
Cum va petreceti Revelionul ? Eu ma duc la Cluj la restaurant cu nasii mei si inca ceva prieteni. Abea astept sincera sa fiu. Insa foooooooooooarte rau imi pare ca nu merg cu prietenii mei de o viata la Revelion in Bulgaria. Tot la asta ma gandesc. Si vreau prin martie-aprilie sa evadez undeva cu sotul si fata mea, practic sa imi fac concediul, ca dupa ce vine bebe nu mai avem cum.

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andytzu, si eu am mancat sarmale si salata de boeuf fara sa ma gandesc ca exista ceva risc . Si maioneza pt salata am cumparat-o, exact cum a zis cineva aici, ce mamele noastre stiau atatea, faceau atatea analize si uite-ne ca suntem mari. Mie doctorul ginceolog si nutritionista de la diabet a zis sa mananc orice imi cade bine doar sa nu fac excese. Asa ca..........mananca ce iti cade bine draga mea.
Karligutza, eu la prima nastere am nascut normal insa acum sigur imi face cezariana. Iar acum 3 ani am avut o operatie care a fost ca o cezariana. Sincer daca m-ar pune sa aleg as naste tot normal. Mai repede iti revii dupa o nastere normala decat dupa cezariana. Iar acum nu te mai lasa in dureri ore in sir, ca in alti ani (exista injectii de dilatare, etc ). Iar despre anestezie, depinde ce fel iti face. Mie la operatie mi-a facut totala si nu am simtit nimic, In schim,b cand m-am trezit a fost dezastru, ma dureau toate, aveam senzatia de voma, cumplit. Si dupa nasterea normala ai dureri de burta dar, mai suportabile si umbli mai usor pe jos decat dupa operatie (cezariana). Asta e cel putin parerea mea (pot fi contrazisa). Dar cand iti vezi puiutul in brate uiti totul. Nu te speria, si nu fii stresata, curaj scumpa mea.

Jeni [pup}

Mergi la inceput

Multumesc Meda de urari, nici nu are cum sa fie altfel .

Jeni eu sper sa plecam azi la Predeal dar sunt la servici si nu am pregatit nici un bagaj dar tinand cont ca de revelion vom sta la vila, nu ne trebuiesc haine de gala asa ca vom arunca niste haine in geanta si speram sa plecam de azi ca sa nu prindem vreo coada pe drum. Asa ca va voi parasi pentru rev, stiu ca sunteti fete descurcarete si veti schimba capitolul fara mine .

Arhdy, ecografiile nu dauneaza la bb din burta ba chiar sunt indicate sa se faca periodic si mai ales in cele 3 momente cheie ale sarcinii si anume in jur de 12-12 saptamani, 20-22 saptamani si 30-32 de saptamani deoarece se fac anumite masuratori care sunt importante. Nu zic sa faci saptamanal ecografii dar macar o data pe luna at fi excelent. Doctorita mea de altfel nu face consult pe masa, face eco la fiecare vizita si eu sunt linistita ca vede ca e bb ok, ca am suficienta placenta sau ca nu are cordonul ombilical infasurat! De asemenea analizele sunt importante, eu stiu ca imi faceam lunar analize minime de sange (eu am avut probleme cu transaminazele) si urina, pot aparea infectii urinare sau cine stie ce alte ce alte minuni. Mama imi tot spune ca pe vremea ei nu se faceau atatea si ca se nasteau copii sanatosii dar cum societatea a evoluat si cum conditiile de poluarie si stress au crescut nu ne putem compara cu ce era pe vremuri!

Na ca am scris ditamai carnatul dar ce sa fac, daca la servici nu am chef de munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, va multumesc tare tare mult pentru tot, m-ati ajutat f mult,datorita incurajarilor voastre am mai capatat o speranta ca ar putea fi bine.
Analizele mi-au iesit toate bune,desi mi-au facut un set minim de analize, vreo 7 in total, nici nu mai stiu.
Toxo nici nu mi-au facut-o, dar nici nu-mi trebuie sa-mi mai faca nici o analiza, nimic.Sa ma lase in pace, ca ma omoara astia inainte de termen.
Mare stres am indurat, stateam zilele astea, ma luase si niste dureri de burta ca niste sageti, efectiv vedeam cu mi se intarea burta, simtem ca "se trage" ceva inauntru, e f ciudata senzatia, dar sunt sigura ca am simtit, nu e doar imaginatia mea...
tare l-am mai stresat pe bietul bb, dar cand o fi mare am sa-i povestesc si am sa-mi cer iertare ptr stresul provovat...
eu zic ca ma va ierta!
fetele, fara nici o exceptie.
Apropo de programarea ptr avort....aici cand mergi la medic sa iti confirme sarcina, prima intrebare, este daca vrei sa intrerupi sarcina, sau daca iti dorestii bb-ul.
Nu stiu, in Ro e la fel?
Parca prea repede te iau....mi se pare crimina! asa ca ptr ei, avortul nu e mare lucru!
Doamne....
Jeni ce bine, ca nu ai nimic, oricum trebuie sa-ti controlezi regulat glicemia, si poate un regim, un control al alimentatiei nu strica..ce bine de voi, aveti medici buni in Ro,eu cat am mai vrut sa merg la un nutritionist, si tot nu am mai apucat!
Si mie mi-a zis dr din Brasil ca dupa luna a 5a ar trebui sa-mi verific saptamanal glicemia, ca risc un diabet gestational de toata frumusetea, insa m-a incurajat...s-a scos frumos, mi-a spus ca nu e deloc grav, trebuie tinuta in frau glicemia, atata tot.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Karligutza bine ai venit!Sarcina usoara si un BB asa cum il visezi!
Arhdy fi binevenita si tu!Sarcina usoara si...un BB sanatos!
Jadi ma bucur ca totul a fost ok la echo si daca o fi sa mai fie un baietel...sa fie sanatos puiutzul si sa ii umple pe parinti de fericire!
CArlaV nu e cazul de spitalu 9,eu cred ca tu l-ai simtit pe BB!
Fetele s-a trezit mandruta mea,merg sa-i dau sa pape si revin,pupicei!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole Felicitari!!!!! Eram sigura ca asa va fi, in locul tau l-as bate bine pe dr respectiv . Am intrat azi cu gandul la tine asteptam sa aud vestea buna. Cat despre pata ouata si eu am ouat una ieri insa nu ma sperii eu asa usor ca la primul am avut pete pana in patru luni. Cred ca sotul tau e tare fericit.

Karligutza stai linistita ca te intareste Dumnezeu in momentele acelea. Si eu sunt la fel de fricoasa, nu suport ace, injectii etc. Insa cand m-au apucat durerile la prima sarcina era 7 dimineata si pt ca nu suport spitalele am sunat doctorul, i-am zis ca nu vreau sa vin inca si mi-a zis sa vin cand simt ca nu mai pot si cand am contractii la 10 min. M-am dus la 7 seara (deci erau suportabile durerile) si la 9,15 am nascut natural fara anestezie. Ce vroiam sa-ti spun e ca in durerile respective au trebuit sa-mi faca o injectie caci aveam contractii neregulate si am intors capul sa nu vad insa in dureriole respective eu ceream sa-mi faca orice numai sa scap. Daca colaborezi totul decurge normal si repede. Sper ca nu te-am speriat mai tare! In plus mie nu mi-au facut clisma (frica mea de o viata) pentru ca nu am mancat nimic din momentul in care m-am trezit si mi-am dat seama ca nasc in ziua aia. Nu te gandi ca durerile te ataca asa pur si simplu ci incep gradual, sunt suportabile la inceput si daca te calmezi si nu te panichezi totul decurge ok. Oricum mai e pana acolo asa ca nu te stresa de pe acum.

Fetelor eu sunt mai bine azi, inca nu am vomat insa ieri am crezut ca mor. Chiar nu glumesc, mi-a fost atat de rau, am vomat tot ce am pus in gura pana la 6 seara, si pentru ca am vomat atat de mult m-a luat durerea de cap in plus stari de lesin ca nu aveam nimic in stomac. Mi-a mai trecut dupa 6 seara cand am inceput sa mananc gheatza.

Nicoll_mada nici eu nu pot sa ma spal pe dinti decat asa finut, mai mult ma prefac ca sa nu zic ca nu m-am spalat.

Hai ca m-am lungit prea mult mai revin mai tarziu.

Pupici pe burtici

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Eu sincer m-as bucura daca ar fi baiat, nu neg insa ca mi-as fi dorit mult o fata! Dar sunt pregatita cu set complet pentru baiat, nu trebuie sa cumpar prea multe. Dar cand ai fata, gasesti atatea lucrusoare cu care le poti gati, rochite, fuste, bluzite ca la papusi. Plus pampoane, par lung, etc dar cine stie poate se hotaraste vreun baiat de-al meu sa se faca rocker si atunci sa vezi plete .

Mergi la inceput