Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, pai de la scoala generala cred ca ma stii, ca eu tot la 14 am fost (la pian ). Liceul l-am facut la Murgoci, si intr-adevar, mai am o sora, Irina.

Cristina, 8+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

neata fetele!! Stiti cumva unde se mai pot afce analize tip - toxoplasma, listeria...- in afara de IDS si cam cat costa???? Multumesc!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor. Azi este prima zi in care nu am mai avut greturi dimineata si nici nu am varsat. Sa fie oare un semn bun.:) Eu asa sper. In schimb ma durut rau burta aseara si am dureri mari de piept, in special noaptea.
karligutza si eu sunt la prima nastere. Nu stiu ce se va intampla pana atunci, dar nu-mi este prea frica. Imi este mai multa teama sa decurga nasterea cat mai normal si sa dau peste un personal medical bun. Dar in rest, cred ca voi suporta bine, mai ales ca nu vreau sa nasc normal fara nici un anestezic. Cel putin asa sper. Asa incat eu cred ca ar trebui sa te imbarbatezi si sa nu te sperii asa rau. Bine acum iti spun eu care nu am experienta.
Andreea foarte bine ca poti sa mananci. Eu zic ca ce nu-ti prieste dai imediat afara. Cel putin eu asa am facut. De Craciun, cum mancam, cum faceam o vizita la buda. Aseara ca sa nu mi se mai intample asta am mancat o ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza si nu am mai avut probleme. Asa ca eu zic ca bebele isi alege ce ii place si ce nu. Bine acum fara sa exageram.
Cat despre ecografii nu cred ca trebuie sa le facem foarte des. Ultrasunetele nu cred ca le fac foarte bine la bebei. Eu am zis ca nu mai fac nici o ecografie cel putin o luna. O sa fac atunci sa vad daca s-a dezvoltat corect, ca eu la 8 saptamani nu i-am vazut decat inimioara.

Diana si bebe 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

kristinD, cam peste tot se faca astfel de analize, dar m-a sfatuit o alta pacienta a lui Tutu ca e bine daca te-a trimis acolo, acolo sa le faci, ca aletfel nu prea le ia in seama...Sa stii insa ca la IDS am gasit preturi mai mici si mi le-a facut mai repede decat mi le-as fi facut prin clinica de care tine medicul meu de fam...
Cand mergi la control la Tutunaru?

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

kristind eu am facut analizele astea la Cantacuzino (acolo mi s-a dat trimitere) si fiecare analiza a costat 400 de mii, doar una 800 de mii, ceea ce mi se pare c-am mult. In total 10 analize m-au costa 4600000 (s-au mai adaugat si eprubete si recoltarea sau asa ceva). Vezi poate gasesti undeva mai ieftin. Pe mine m-au trimis acolo ca au zis ca sunt cei mai buni, dar nu stiu daca chiar este adevarat. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, astazi am sunatla dr si am aflat rezultatul analizei la rubeola.S-a dovedit ca valoarea mare anterioara, e dovada faptului(asa cum ati spus si voi) ca am facut boala in copilarie...
cealalata valoare a iesit in limitele normale, ceea ce inseamna nu am facut boala in prezent, adika nu am rubeola.Oricum, stresul si suspansul in care am trait o saptaman...nu-l doresc nimanui!
M-am cam incurcat in cuvinte....va multumesc din suflet pentru incurajarile voastre, explicatiile, si gandurile bune.
Sa va dea D-zeu la toate sarcini usoare, si copii sanatosi si puternici.
Va pup
Eu tocmai am ouat, vorba Oanei, o patuta maronie, dupa doua sapt. in care nu mai avusesem nimik, nici durere nici scureri...dar nici nu ma mir, la cat stres am tras...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Nikole, te asteapta un an plin de bucurii! Nici nu ma gandeam ca poate fi altfel. Doar ca poti sa ii zapacesti pe japonezi pentru stressul provocat!

Eu nu stiu ce am ca nu mai pot sa mananc mai nimic dimineata si azi cand m-am cantarit am gasit ca m-am ingrasat 3 kile, deja. Cred ca trebuie sa incep sa tin o mica ccc cura!

Parca mi-au revenit un pic si greturile, nu stiu ce sa zic dar parca nu am chef de nici o mancare!

Cristina e clar, de la scoala 14 te stiu, cred ca eram cu 2-3 ani mai mare am avut-o pe Zaiet diriga si eram tot la clasa de muzica dar nu am facut nici un instrument, eram dintre parazitii nemuzicanti!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Vad ca toata lumea papa mancare de sarbatori.
Si eu am fakut salata de boeuf,ca mi-ati fakut o pofta mare mareeee.
Si au mancat si baietii mei japonici si tot imi spuneau ce buna e.

Eu nu vars,desi la prima sarcina o faceam des.Cam de 3 ori pe zi.
Acum insa sunt adormita rau si am o jena continua,asa ca o senzatie de rau la stomac.

In continuare va doresc Sarbatori fericite si bb cumintei la mama in burtika.

Samurai-lady 9 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

NIKOLEce veste bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Te pupam si sa te linistesti dupa stresul in care ai stat o saptamana.
Sper ca le-ai spus vro 2-3 vorbe asa la japonezi sa li se ofileasca urekile.Nu le skriu aici ca-mi primesc avertismente cu roshu inkis de tot.

Numai bine si Doamne ce veste bunaaaaaaaaaaaa

Samurai-lady 9 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

felicitari, Nikole, e clar, mosu a ajuns cu vestile bune mai tarziu la voi in Japonia

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput