Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
CamiSol spune:
Buna seara mamici!
Am intrat si noi putin sa va uram din suflet sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Si Mosul sa va aduca tot ce va doriti si sa va implineasca si cele mai adanci dorinte!
Noi suntem foarte ocupati de cand a venit tati acasa. Ne pregatim de Craciun, facem cumparaturi, ne pregatim si de botez ca pe 7 ianuarie ne crestinam ... cate si mai cate.
De citit am citit tot...si poate o sa reusesc sa postez mai des, promit ca o sa pun si poze cu tati si cu Luca.
Pup toate mamicile si toti bebelusii!
aaaaaaaaaaaa uitam sa va spun ceva .... citez pe mama mea: " mama o sa ti se opreasca lactatia daca te mai gandesti mult la bomboanele alea despre care tot vorbesc fetele pe net." ![]()
Asa ca aveti grija ca daca nu o sa mai am laptic pe voi dau vina. 

_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
eloise spune:
Noi am instalat bradutul in sufragerie si in seara asta il impodobim... e asa emotionant! O sa asiste si bebe, il punem in scaunul auto ca sa vada bine. Motanul deja ataca globurile, n-am avut inspiratia sa cumpar numai din plastic...nu stiu ce soarta vor avea cele casante
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
ramomar spune:
seara buna
noi tocmai am impodobit bradutul. E asa frumos, iar Patricia nu se mai satura sa-l priveasca. La inceput a fost tare mirata cand l-a vazut, apoi a inceput sa chiute.
iar acum sa va urez si eu toate cele bune ca sigur nu o sa mai am timp sa intru:
Acum, cand colindele rasuna peste tot, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de ingerasii vostri si de toti cei dragi voua!
Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciun fericit pentru toata lumea !
mii de pupici de la Ramona, Patricia si Daniel.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
mexxa spune:
quote:
Originally posted by ramomar
seara buna
noi tocmai am impodobit bradutul. E asa frumos, iar Patricia nu se mai satura sa-l priveasca. La inceput a fost tare mirata cand l-a vazut, apoi a inceput sa chiute.
iar acum sa va urez si eu toate cele bune ca sigur nu o sa mai am timp sa intru:
Acum, cand colindele rasuna peste tot, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de ingerasii vostri si de toti cei dragi voua!
mii de pupici de la Ramona, Patricia si Daniel.
`````````````````````
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
wow m-ai facut sa plang...ce frumos.Si tie iti doresc acelasi lucruri..SARBATORI FERICITE!!

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
ramomar spune:
mexxa 

`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
simoky spune:
Apropo de Sarbatorile de Iarna si noi am facut bradul de Craciun de duminica trecuta...imi place sa-l facem mai din timp sa ne bucuram de el mai mult!
De-abia astept sa vina si Mos Craciun, mai ales ca-i aduce multe daruri lui David, care acum este foarte nelinistit...dupa ce mananca pe la ora 17:00-18:00 este foarte nelinistit. Perioada asta, pana ii facem baita, trebuie sa vb intr-una cu el, sa stai numai langa el..in rest este baiat cuminte!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/simona_georgescu#page1
simoky spune:
Am uitat sa va spunem ca la 2 luni avem 5,850kg si 61 cm. Eu sunt multumita de cum a evoluat, a luat cam 800 gr in fiecare luna. El mananca numai san.
Numai scap odata de moderarea asta....![]()
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/simona_georgescu#page1
matahut spune:
Mamici din Bucuresti, sa va fac si eu o Bucurie....
Batistei nr 5! Tineti minte......
Acolo e magazinul BUCURIA de aproape 2 luni....si noi n-am stiut
Magazinul arata bestial, sunt enorm de multe sortimente...
Din pacate, preferatele mele, Moulin Rouge, nu sunt 
Dar lasa ca le incerc eu pe toate incet incet....
...si oi gasi unele care sa le intreaca!
Din pacate sunt si putin cam scumpute....350 mii/kg. Asa sunt si la Iasi sau ne trag astia in piept ca suntem bucuresteni
A, bomboanele de supt sunt mai ieftine, vreo 160 mii/kg. Oricum, merita....
Le-am spus deja sa aduca Moulin Rouge, s-a uitat vanzatoarea la mine....nu auzise de ele. Sper sa retina, ca altfel de cate ori merg pe acolo o sa ii zic!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
20:30 Antena 1, nu uitati....FILMUL
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Din pacate sunt si putin cam scumpute....350 mii/kg. Asa sunt si la Iasi sau ne trag astia in piept ca suntem bucuresteniA, bomboanele de supt sunt mai ieftine, vreo 160 mii/kg. Oricum, merita....
La Iasi sunt intre 19-24 lei/kg. Iar cutia cu "Lapte de pasare" e 10 lei. Ehhhh, pai daca bucurestenii-s mai cu motz, scot mai multi banuti din buzunar.
Marina, intamplarea a facut ca azi cand eram la farmacie sa aud la radio ceva de genul "despre semnificatia Craciunului se va vorbi pe 25 dec la ora 7 si in reluare la ora 11". Asa ca ai doua sanse sa te auzi. O sa caut si eu BBC acasa, sper sa prind postul...si-o sa ascult la 11 ca la 7 fac naniiiii.
Fetelor, impodobiti-va brazii si aratati-i si noua!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!Varsta lui Mathias
Poze Mathias