Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
MamiLili spune:
Simoky bun venit printre BUCURII!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Monique_new spune:
Buna seara tuturor si mai alesSarbatori Fericite, multa sanatate bucurie si fericire si nu in ultimul rind sa ne bucuram de piticii nostri.
Nu prea sint la curent cu ce se mai intampla pe forum, recunosc ca nu am avut timp si am cam disparut.Acum cind toata lumea dispare cu treburi de sarbatori apar si eu![]()
Am vazut ca vorbiti de impodobitul bradului cred ca miine sau poimiine il instalez si eu, sint tare curioasa daca reactioneaza soricica mea macar la beculetele din el
In rest noi sintem bine crestem, ne jucam cu minutele banuiesc cam ce face orice bb la 3 luni.
Am si eu o intrebare pt fetele farmaciste: Cum se numeste vaccinul de 4 luni. Primul l-am facut Infarix Hexa si acum m-am dus la farmacie sa intreb de cel de 4 luni si m-a bagat in ceata tanti aia, mi-a zis sa intreb pediatra daca ii facem Infarix IPV+HIB sau Glaxo?
STie cineva sa ma lamureasca si pe mine va rogggg
Pupici
POZE CU PRINTESA
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina
simoky spune:
Multumesc MamiLili pentru mesajul de bun venit. In sfarsit m-a observat si pe mine cineva ...sper sa scap de moderare in curand.
Bebe David doarme acum, dupa ce i-am facut baita si a papat. Sunt curioasa la ce ora se va trezi in seara asta..tin sa va spun ca al meu copil si-a facut singur program de pe la 1 luna jum. Mananca 5 mese pe zi iar dupa baita, care de obicei se face la ora 20:30 (il asteptam mereu pe tati!) mananca cam 45 min de la ambii sani si doarme pana la 4 dimineata. Dupa care mananca iar si dormim pana la 9 dimineata. Recunosc ca din punctul asta de vedere am un copil cuminte, un ingeras de baiat.
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
Poze yahoo
RO ANA spune:
Am intrat in randul degustatoarelor de "bucurii"; sortimente "lapte de pasare " si "dorinta".Concluzia: buuuuuuune dar cam scumpute pentru cate bomboane sunt intr-o cutie.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
simoky spune:
Poate scap mai repede de moderare....
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
Poze yahoo
usorlili spune:
Si noi va uram Craciun fericit alaturi de beblusii vostri (ca ei sunt cei mai importanti acum) si alaturi de familie.
Va pupam cu drag, Lili, Tudor si taticu'.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
GETY spune:
Am zis eu ca o sa fie mamici care impodobesc deja bradul.
Eloise, pune globurile de plastic mai la baza bradului, iar cele mai pretioase le urci sus, sus de tot. Si mai ales, fixeaza-ti-l bine, sa nu se rastoarne.
Mirabelac, si eu am fost azi la servici dar era pustiu. 90% erau plecati pe acasa sa se pregateasca de Sarbatori. Esti o fericita ca lucrezi intr-un asemenea colectiv.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by ramomar
seara buna
noi tocmai am impodobit bradutul. E asa frumos, iar Patricia nu se mai satura sa-l priveasca. La inceput a fost tare mirata cand l-a vazut, apoi a inceput sa chiute.
iar acum sa va urez si eu toate cele bune ca sigur nu o sa mai am timp sa intru:
Acum, cand colindele rasuna peste tot, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de ingerasii vostri si de toti cei dragi voua!
Nu suntem niciodata singuri - acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul.Este bunatatea, speranta renascuta.Este pace si intelegere... Craciun fericit pentru toata lumea !
mii de pupici de la Ramona, Patricia si Daniel.
`````````````````````
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Ramona
, si pe mine m-ai emotionat si uite ca acum ascult la radio " O ce veste minunata" cu Hrusca si sincer imi vine sa plang, ma emotioneaza la culme aceasta sarbatoare a Craciunului.Inca o data urez la toata lumea
Sarbatori Fericite!!!
Craciun Fericit!!!!

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada