Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
matahut spune:
dori, unt foarte de acord cu tine. Mama desi ne iubeste foarte mult, nu imi aduc aminte sa imi fi spus vreodata asta....
Iar eu le spun fetelor mele zilnic, mi-e teama sa nu le sufoc, ma abtin chiar ca sa nu devin plictisitoare....De cate ori ma uit la ele imi vine sa strig lucrul asta. Si Ana imi spune mereu si e atat de bine. Intr-adevar, si eu am obiceiul de a-i spune Anei cu voce calma si trista: de ce vrei sa ma superi? Si sa stii ca are intr-adevar mai mare efect decat daca tip la ea.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gripo spune:
Da, MARINA, copilul nu ti se urca in cap pentru ca-i tot spui ca-l iubesti sau ca-l mangai, lucrurile astea nu fac decat sa-i dea incredere si forta si putere, alintatul si proasta crestere vin din alte chestii.
matahut spune:
quote:
Originally posted by gripo
Da, MARINA, copilul nu ti se urca in cap pentru ca-i tot spui ca-l iubesti sau ca-l mangai, lucrurile astea nu fac decat sa-i dea incredere si forta si putere, alintatul si proasta crestere vin din alte chestii.
Adevar graiesti....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Apropo, mie tare-mi place de Super Nanny. Are metodele ei, si cand ii prin emisiunea o urmaresc cap-coada.
Gata! Fiica-mea sta si in port bebe si doarmeeee.
Ati vorbit de bucurii. Nu degeaba ne numim "Bucurii de sept. - oct."
Spor la curatenie, care nu ati terminat, si la pregatitul delicateselor pt. masa de Craciun si la impodobit brazi, care incepeti azi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
putzuruca spune:
Buna seara,
Cam lipseste activitatea de pe forum zilele astea. Cred ca este activitate intensa in casutele voastre. Drept urmare va doresc sa aveti spor la construit bunatati in bucatarie si apoi arderi intense pt a nu se aseza bunatatile pe unde nu trebuie.
In seara asta facem si noi bradutul. Sunt atat de fericita incat nici nu pot exprima in cuvinte ce este in sufleul meu. Va fi primul nosru bradut facut intr-o adevarata familie: mama, tata si copil. Nici o realizare nu se compara cu aparitia unui copil dorit.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
CRACIUN FERICIT TUTUROR SI CALDURA IN CASE SI IN SUFLETE!!!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
Zicea cineva de piept de pui cu maioneza. sa-mi dea si mie reteta ca suna a chestie care sigur o sa-i placa sotului.
Daca te referi la salata din piept de pui cu ciuperci si ceapa verde + maioneza, eu ziceam... nu e o reteta stricta, adica: 1 piept de pui fiert, 2 cutii ciuperci, 3 cepe verzi, maioneza cat doresti, condimente dupa gust. Pofta buna!
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mexxa spune:
Si eu am zis de piept de pui cu maioneza....
Pun la fiert pieptul de pui(1-2 depinde cat de mult vrei sa iasa)...dupa ce fierbe bine il tai marunt, pui si o ceapa-2 dar eu pun din alea uscate taiata foarte marunt si sare dupa gust...apoi amesteci cu maioneza....iese superr bunnn
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Mirabelac spune:
Noi am fost la petrecerea piticilor angajatilor, a fost super, David a zambit la toata lumea, parca era setat pe zambet, asta pana a adormit in marsupiu. Era cel mai mic de pe acolo, toata lumea tragea de el, dar nici lui nu-i displacea, la un moment dat am ramas fara el ca mi-l luasera colegele si-l cautam prin firma, cand colo l-am gasit intr-un birou, radea de nu mai putea inconjurat de gagici. A primit multeee dulciuri si fructe si cd-uri cu cantecele si povesti. De primele ma ocup eu...
Acu doarme ca e obosit, n-a vazut in viata lui atatia oameni la un loc...
Va dorim si noi spor la treburi, la cumparaturi si sa aveti cele mai fericite sarbatori alaturi de cei dragi, mai ales ca acuma avem noi membri in familiile noastre.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Oanacn spune:
Fetelor, vreau sa va urez si eu atat voua cat si bucuriilor voastre sa aveti un Craciun minunat, copiii sa va fie sanatosi, fericiti si norocosi, un an nou imbelsugat plin de "bucurii" , liniste in suflet si multa sanatate.
Yammy, suna bine reteta de pui cu maioneza si ciuperci, cred ca o sa o incerc si eu.
Cat despre "bucurii" la propriu, abia astept sa ajung in tara sa le gust si eu dom'le ca m-ati innebunit, si eu nu prea sunt fun bomboane, dar pe astea trebuie sa le incerc.
Ah, noi abia asteptam ziua de 24, cand face Lisa 4 luni sa-i dam si prima masa de cereale, URAAAAA. Marti mergem la vaccin si vedem daca continui cu cereale, ca s-ar putea sa-mi zica doctorul sa sar cerealele din cauza kg multe adunate de'a mea grasuna.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe