Bucurii de sept - oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Greu ma prind cum e sa scrii un mesaj...si cand vad ca voi scrieti asa repede...dar lasa ca-nvat eu!

Simona si bebe David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Hai ca m-am prins cum e cu semnatura!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufy, Ileana multumesc de raspunsuri, da pentru hainute imi trebuie sa stiu

Cecilia da-ne si noua reteta de la Snickers ca suna bine!

Gripo se vede ca ai facut pedagogie!Imi place cum zici!Poti sa mai scrii ca e interesant!Iti spun doar ca si parintii mei au fost profesori, dar parca mama mea a fost putin cam severa cu noi (2 fete) as fii vrut sa fie mai apropiata...

Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Marina, pai scrie pe cutie in romana "Lapte de Pasare". E 150.000 cutia. Si daca nu, poti sa intrebi vanzatoarea care e foarte draguta, ieri erau 2 fete in fata mea si le explica cu atata rabdare despre fiecare sortiment in parte!




Si cat de mare e?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Stiu ca s-a mai discutat dar ma puteti ajuta si pe mine cum sa pun poze? Adica sa scrie altceva in locul carnatului ala de adresa?

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/simona_georgescu#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

o alta calitate a bomboanelor bucuria...maruca sta extaziata uitandu-se la poleiala de pe bobo, evident ca o si fosnesc din cand in cand, dar sta si o ora si se uita la poleiala. Totul e sa am eu rabdare sa fosnesc atat....De obicei cand vreau sa scriu pe net sau cand vorbesc la telefon aplic metoda asta de hipnoza

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi, Eloise pentru raspuns!
Astept sa se scoale a mare si plecam spre locul cu pricina
Sper sa nu mai fie aglomeratie in oras. Zicea barbata-miu (VAI ce urat suna....dar cum sa spun altfel?!) ca i s-a parut mult mai lejer traficul dimineata cand a dus-o pe Ana la gradi decat in mod normal. Or fi plecat la munte oamenii

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Moulin Rouge exista si la cutie? Ma gandeam daca or fi in piata, la teatru national. Stii ceva de asta, Lexi?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

VAUVA, cred ca-mi este fff dor de scoala si de elevi si de atmosfera, oricum, meseria asta e superba si o iubesc mult de tot, as avea la chestii de povestit....dar ma abtin ca nu e locul si nici momentul. Legat de treaba asta cu severitatea...mama mea imi spunea intr-una ca ma iubeste, ca ea ma iubeste cel mai mult pe lumea asta,, si chestii de genul asta, dar tot nu ma urcam in capul ei, nu stiu cum a reusit ea, dar cand faceam cate o prostioara si-mi spune:"Dori, tu vrei sa ma superi?" ma topeam toata, si-mi parea atat de rau...dar nu o zicea ca pe un repros, ci cu durere in suflet, de parca si daca as mai fi facut m-ar fi iubit in continuare, doar ca ar fi suferit, n-am sa uit niciodata privirea aia. Asa ca si eu o sa-i spun intr-una lu' fi-miu ca-l iubesc, si am inceput de pe-acum, si, probabil ca am un anumit ton, pentru ca de fiecare data rade si e fericit, cred ca a asociat el starea de bine cu tonul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Snikers
8 albuse se bat spuma bine, apoi se adauga 270 gr zahar, se mai bat bine cu mixerul, se adauga apoi 270 gr nuca macinata, 4 linguri faina, 1 praf de copt. Se pune la cuptor

Crema: 8 galbenuse, 10 linguri zahar, 1 pachet jumate de unt, se pun pe abur pana se ingroasa
cand e aproape gata crema se pun intr-o cratita 11 linguri de zahar si se caramelizeaza apoi se toarna peste compozitia de pe foc si se mai lasa putin
Se ia de pe foc si se amesteca cu 250 gr nuca prajita.

Se pune crema peste prajitura si cand s-a racit se face glazura de ciocolata.

Pofta Buna!!!! ca e super, e preferata mea.

Vauva daca ai nelamuriri intreaba-ma. Pofta buna si pupici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput