Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Raalucutza, unde esti??? LA MULTI ANI pentru RAUL CELESTIN, la implinirea a 7 lunitze!!!!

Si mai avem un sarbatorit de semestru, PAUL-VICTOR! Sa va creasca mare si sanatos, Oana!!

Diana, felicitari pentru progresele Timeei!!

Doroti si mie mi se pare mai bine masajul facut inainte de baita... Pai fiica-mea stie ca dupa baita vine papa. Cine sa mai stea la masaj atunci?? In schimb as prefera eu un masaj profesional...

Revin ca trebuie sa culc o ciresica!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Deci la 7 luni raportam 6800 (suntem cei mai tari! ) si 69 cm (inaltuta, nu? clar manechin in devenire). Doroti, te rog frumos la al doilea dintisor sa treci 6 luni si 18 zile. De asemenea raportez cu mandrie ca fetita mea se ridica singura in picioruse, am pus-o acum seara in patutul ei in fundulet si am plecat la baie sa clatesc niste rufe, cand m-am intors ea era in picioruse, fericita nevoie mare! Si apoi a repetat figura inca o data! Sabutica dar voinica...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Felicitari! Se vede ca sunteti manechine. Ursuletul meu abia vrea sa stea in 4 labe.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Steluta

Doroti si mie mi se pare mai bine masajul facut inainte de baita... Pai fiica-mea stie ca dupa baita vine papa. Cine sa mai stea la masaj atunci?? In schimb as prefera eu un masaj profesional...
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Steluta mio adus mie sotul la trei luni dupa nastre o maseoza, da nu facea treaba fata, am si platit intraiurea 15 seansuri, nu am vazut mare efect, acum sunt in cautare de una noua, care ar putea veni pe noapte la noi, dupa cum noi stam la tara.Da asta nu din capriciu ci din necesitate, ca am probleme mari cu spatele, citeodata mii ffff greu sa ma scol din pat, asa dureri am.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Si acum daca imi permitei avem de felicitat o mamicuta cu ziua de nastere:
ZAX LA MULTI ANI!! Sa ai numai bucurii de la oamenii dragi si multa sanatate.

Si avem si o ciresica care azi implineste 6luni: PAUL-VICTOR, sa cresti mare si sanatos!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Doroti multumim ca ne-ai pus in listutza !

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt singura cu copii,tzutzu lucreaza pana seara tarziu si eu abia mai fac fatza.
Avem conjunctivita( totzi 4),suntem racitzi (totzi 4) si pe deasupra nu mai aud cu o ureche.
Serbarea Onitzei a fost foarte frumoasa, deocamdata nu am poze dar cum le am o sa intru sa vi le arat si voua.
Nu stiu cand o sa mai intru asa va urez de pe acum CRACIUN FERICIT!
TOATA LIVADA!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Zax!

Steluta, Camelia.t

Amis, ca sa nu se vada uratenia de sina de plastic i-am facut masca din pal practic e o bucata lunga de lemn si lata de vreo 7-8 cm si atunci nu se vede de loc chestia de pastic, nici carligele si nici rejansa sau cum mamaliga ei ii zice. Daca te intereseaza spune si fac poze la cele 3 garnise din casa.
Poti merge la Practiker si iti taie pe dimensiune si iti si lipeste marginile sau poti tu face asta cu fierul de calcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nastad, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Vad ca a inceput febra Sarbatorilor. Va pregatiti si incet incet dispareti de pe aici. asa ca:

Acum, cand iarna miroase a Craciun, cand fuiorul colindelor se împleteste cu clinchetul clopteilor din brazii ce vestesc Ajun de sarbatori va rog sa va rezervati cateva momente pentru a primi urarile noastre cu ocazia Sarbatorilor de Iarna
Fie ca spiritul Craciunului sa va impodobeasca viata cu multe lucruri stralucitoare si frumoase
Sa aveti parte de... iubire sanatate, fericire, bunatate, putere, speranta, in#355;elegere…
Sa sarbatoriti aceste zile alaturi de cei dragi si ... chiar dac#259; nu sunt lang#259; voi (fizic ) toti cei dragi, fii convins ca sufleteste iti sunt foarte apropiati!
Nu pierdeti ocazia ca in aceste zile sa iertati, sa iubiti, sa zambiti, sa acceptati un compliment, sa ascultati prietenii.....
... sa fiti intelegatori cu voi si cu altii, sa rasfoiti albumul cu fotografii, sa va amintiti intotdeauna ca nu sunteti singuri....
Spuneti-le celor dragi cat de mult ii iubiti....
Imaginti-va c#259; ast#259;zi nu ai aveti o grija…
Jucati-va cu copiii... cititi o carte bun#259; ...
Alegeti o stea de pe cer, fiti copil inca o data...
Aveti voie sa mai si gresiti, dar sa-i lasati pe altii sa va ajute, si sa-i ajutati si voi pe ei...
Renunati la ce nu va place, indeplinti-va promisiunile...
Si nu uitati,în aceste zile Sfinte, sa priviti atent o floare
Sa va cumparati ceva ce va doriti de mult ...
Si sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini...

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

si scuze pt caracterele rom din text. sint foarte obisnuit cu ele si...mi-e cam greu.

Mergi la inceput