Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
marchplayer spune:
Silvi, revedere placuta!!!! Ce imi plac intalnirile astea dupa o perioada lipsa. va spune o experimentata
Moni, cred ca o sa fie misto la noul loc de munca.
Ioana si-a mai completat masa cu o jumatate de banana, vreo 5 boabe de strugure si suc de portocala!!!
Acum am pus-o in premergator sa ma mai lase si pe mine in pace. Cred ca o sa impodobesc si eu nasparlenia mea de pom acum desi s-au anuntat niste musafiri.
daniela7+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
bumbita spune:
monica, suna promitator! mai fac angajari?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos craciun
bumbita spune:
daniela, ioana cum mananca strugurii?...cu cojita aia....sebi al meu se scarbeste tot cand ii vede....nu vrea. am incercat sa le dau si cojita la o parte.degeaba.
sebi cu mos craciun
monica70 spune:
Mai, eu m-am cam dezumflat,ca imi place sa am biroul meu propriu si personal ,aici unde-s cam asa e,sunt trei birouri - unul al directorului,unul al celor doi ingineri si in unul eram eu si colega,dar acum sunt cam toata ziua cu mine cei doi ingineri tineri si ne distram super.Vad ca si aia unde merg sunt de gasca (tinerei rau de tot saracii ) si probail ca vor sta mai mult prin sectie.Directorul la fel...mai prin sectie...Mai nasol va fi cand vor da navala italienii ca astia au o gura cat o sura ... noroc ca nu stau tot timpul,cam vin si pleaca.
Merg sa culc strumfa ca deja e KO,sper sa reusesc.Am pus si eu un filmuletz de azi ...
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061221&ctime=161557
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Bumbita, pai eu decojesc strugurii, le scot samburii si ii rup bucati mai mici ca sunt dictai boabele.
Ce se mai distreaza Ioana cand ma uit la filmulete cu bebe inclusiv la alea cu ea. I-am facut si eu cateva acum, dar este cu bluza cam murdara ca si-a pus banana pe ea
A invatat unde sunt ochii, nasul, etc si cand o intrebi unde sunt ii arata pe ai oricui altcuiva dar pe ai ei nu.
daniela7+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
Diana nu vrea deloc sa se culce,asa ca am pus-o in tzarc si asculta colinde la TV Ghitza e cu socru-meu la doctor is s amai plateasca facturi ... eu pic de somn ...
Si cu cumparaturile suntem nicicum e gol tot pe aici,sper sa o putem zbughi maine la Selgros,sa vedem cum putem merge amandoi ,ca nu prea are cine sta cu Diana,ca ai mei sunt super ocupati in perioada asta cu comertul
Dianei atat de mult ii place mosul ala de peste drum,care canta si danseaza (e maaaree de tot) ca mami se streseaza de unde sa ii cumpere ea un mos cu care sa se joace (daca se poate unul care canta si danseaza ) - nu asa mare evident
Acum a inceput sa urleee E lesinata de somn ,dar se da jos din leagan cand o pun la nani
Ma duc sa vad ce pot face ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
bumbita spune:
monica, pai si de ce nu o luati si pe diana la selgros? intreb si eu.
si noi mergem deseara ori la selgros, ori la pic, ori in real...sa vedem....vrem sa luam cadouri pentru ai nostri, pentru nasi, pentru mosi si jucarii pentru nepoti....si bineinteles si pentru sebi. mi-ar placea si mie un mos craciun care canta si danseaza sau mai sunt, tot specifici craciunului, niste reni sau catei care canta sau danseaza.
sebi cu mos craciun
bumbita spune:
haideti sa va spun ce face sebi...mi-am facut pentru mine un gratar de vitel...si asa pofticios...ca se uita la mine si inghitea...i-am dat si lui o bucata mare...sa-l vedeti cum este pe la gurita si pe maini...tot una.., dar nu vrea deloc sa mi-o dea sa i-o tai ...imi pare rau ca nu am camera aici...i-am dat-o cumnatilor sa filmeze serbarea nepoatei mele - evelin.
sebi cu mos craciun
monica70 spune:
BUMBITA pai n-am dus-o niciodata la cumparaturi,in primul rand ca n-avem masina,mergem ori cu tramvaiul la BILLA ( e comod,de la capat la capat - statia e alaturi) ori cu taxi daca ne grabim si avem si bagaje mai en gros.La Selgros sau Metro nici atat,acolo cam mergem cu frate-meu cu masina cand merge el dupa marfa,dar acolo chiar ca n-am vazut picior de bebe,cred ca nici nu e voie. Dar n-am dus-o ca imi era sa nu faca circ pe acolo ... poate nu sta locului cume ea mai zvapaiata ... desi cand am fost la targul ala a stat tare cuminte in caruciorul ei si se holba primprejur.Acum mai e o chestie,e foarte aglomerat zilele astea,pe langa faptul ca poate n-are rabdare sa stea la coada la casa,mai ne putem trezi si cu niste virusei de la atata lume Asa ca mai bine sta ea frumusel acasa: in cel mai rau caz,pleaca Ghitza cu lista si ce nu nimereste la BILLA,completez eu,cand ma duc cu frate-meu al Selgros si basta...
Tin sa va anunt ca fiica-mea nici din greseala nu s-a culcat,mi-a golit un sertar cu jucarii si alte boarfe pe aici E taaare ocupata ...
Cam asa e acum http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061221&ctime=182500
Cand vine Ghitza acasa se ia de cap
acina spune:
hei sunt plina de energie, o fi de la cola?
A venit cadoul pt fimiu e super dragut , si ne-am jucat cu ea toata firma.Ce oameni rai , sa ne jucam noi cu masinuta copilului inaintea lui ....
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic