Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 15
ralirali spune:
Am pus si eu niste poze si filmulete noi. Sa nu va speriati de ce e la noi in casa...Anastasia e vinovata ca le plimba pe toate de colo colo.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
marchplayer spune:
Rali zici ca la tine este dezastru? Adauga vreo 3 biscuiti sfaramati si o punga de pufuleti varsata pe jos si ai sa-ti dai seama cum este la mine. Eu trebuie sa aspir de cate ori pleaca ioana la culcare
daniela7+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
marchplayer spune:
Bai dar ce-i plictiseala asta pe aici?? toate alergati dupa cadouri????
se pare ca numai eu ma mai desfasor pe aici. Am facut mancarea acum doar Ioana trebuie sa se mai trezeasca si sa vina la papa
poze
dana_ene spune:
Eu acum am venit din oras.
Am cumparat cadouri, desigur. Acum va trebui sa le impachetez si ... gata, am terminat operatiunea asta.
Roxanica a adormit tocmai cand intram in bloc, asa ca am lasat-o in carucior, am dus-o in dormitor in fata geamului deschis sa isi continue somnul.
Raluca, ai o scumpete. Mi-a placut teribil de ea in toate filmuletele. Am si ras singurica, asa de dulce e.
Zici ca-i dezordine? Se poate si mai rau, te asigur. La mine sunt 2 mici demolatoare .
Tare-as vrea sa ne dea si noua cineva vesti despre Anasol si Dav.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
oachi_79 spune:
Si eu sunt pe aici. Ma chinui sa calc dar tot cu un ochi la Razvan. Demoleaza....impinge masinuta si trebuie tot sa stau linga el sa nu cada cu tot cu ea. Cred ca il trimit la somn acusica. A papat niste supa cu taitei si niste carnita, iar cind il culc mai serveste niste lapte.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
bumbita spune:
daniela, trei biscuiti si o punga de pufuleti?! stai sa-ti zic eu: biscuiti sfaramati pe cuvertura, pe covor, pufuleti umeziti si lpiti de cuvertura, pungi pe jos, dopuri de la sticle pe covor, sticle, telecomenzile pe jos, pe covor....acum se duse si lua olita de la baie si o suceste pe toate partile....sireturile de la ghetute...scoase...de jucarii nu-ti mai zic....
acum am venit si eu....sunt moarta de foame, dar mai intai beau o cafea sa ma linistesc ca am cam alergat de azi dimineata, din pacate nu pentru cadouri, ci cu treaba...pentru altii....dar il iau si eu pe dani deseara la shoping
ce vad aici? deea, de ce vrei sa pleci?! zici ca nu ai timp sa citesti tot? pai, este normal, mai citim si printre randuri...ca nu se supara nimeni...important este sa gasim una in cealalta prietene...si prietenele se inteleg reciproc, nu. este normal sa nu ai timp sa stai toata ziua pe forum, avem fiecare vietile noastre. iti dai seama ca pana la 4 ani ai spiridusilor
nu o stam 24 ore in fata calculatorului, dar important este sa stim care ce mai face, cum cresc copii, sa impartasim si sa invatam din experiente, din bucurii, din suparari.
eu na ma relaxez fff mult de fiecare data cand intru si mai vad ce au mai facut spiridusii vostri, cand vad poze, filmuletele, zic "ia asa fac si eu asa cu sebi"...
asa ca deea nu ne zice adio!
apropo, ati vazut ce pagina frumoasa au fetele din 2003? cu evolutia copiilor in fiecare an....SUPER.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos craciun
marchplayer spune:
A mancat Ioana mea mai mult de-o gramada! 2 perisoare, 2 morcovei mici si vreo 50 ml de supa. Acum se delecteaza cu o bucatica de graham.
poze
monica70 spune:
Hello am ajuns acasa si eu,dupa ce am trecut pe la viitorul loc de munca,in spionaj artistic Am dat peste doi ingineri tinerei proaspat absolventi (tare de treaba) si peste o hala cu un inceput de amenajare (=harababura) asa ca intr-o firma la inceput N Dar important e ca e tras firul de internet deja si ca telefonul (de RDS ) functioneaza .A sosit deja si viitorul meu PC ,copiator este ,in schimb nu e inca mobilier,urmeaza sa amenajam probabil Ce e mai prost ca e un singur birou mare (pentru director,ingineri,directorul economic () si cine o mai fi ) cu vedere si in sectie si afara si o sala de sedinte. E o firma mica - max 50 de salariati vor fi si mi-au zis baietii ca directorul general pare ok,vine de la o firma mare fosta germana,acum japoneza asa ca sper sa faca un pic de ordine cu italienii ,mai dezorganizati de felul lor.Om vedea,sper sa nu cad din lac in putz...
In rest am vorbit cu ANDA ,vin acasa ,asa ca pe sambata sper sa ne distram impreuna
Va las un pic,sa pun la loc cateva bibliorafturi scoase de Diana si revin sa citesc pe aci
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Am pus in drop un filmulet sa-l vedeti pe fii-miu cum se stramba.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, intru pe fuga ca nu ma lasa Alain.Azi am mai facut ceva cumparaturi, Alain mi s-a trezit toata nopatea si eu sunt cam.
Deea eu sper sa poti intra cat de des sa ne zici si tu doua vorbe si sa pui o poze, pupici de la noi.
Eu sunt agitata ca binenteles ca Jean nu a ajuns inca in Budapesta, telefonul lui ultraperformat l-a lasat balta si nu dau de el, am sunat eu un Budapesta pe soferul microbuzului si l-am rugat sa il mai astepte.Off ca nimic nu poate fi simplu si normal. Scuze ca nu va raspund pesonal va pup pe toate, pupici lui Tibi plimbaretul nocturn
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.