Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana a inceput sa ma strige " mama mama mama "... oare pentru ca am strans boarfele,le-am pus la loc in sertar si pe ea am pus-o in tzarc ?
Merg sa mai fac o incercare poate se culca odata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anca, vrem detalii tehnice ale masinutei si...eventual...o poza

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Da sa traiti

masinuta

va place?
ca io sunt in extaz
mor dupa ea.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

monica, de la ce ora nu a mai dormit fata? mai las-o , poate il asteapta pe mosu' , daca nu ii este ei somn....

noi ascultam un cd pentru copii...si cantam ...si-l asteptam pe tati sa plecam la shoping....

la metro si la selgros, se intra cu copii, completand o declaratie pe propria raspundere...

monica, ai dreptate...te pomeni c-or fii virusi pe acolo?! sau poate o gasim pe aviara?!
cred ca il las si eu pe sebi la socrii ca poate ne intindem mai mult la shoping si se plicti

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

anca, daaaaaaaaaaaaa.....noua ne plaaace...i-am aratat-o si lui sebi si radea....acum, intreaba mosu': cat? de unde? ce termen de valabilitate are ( pana la ce varsta se use) ?

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

Ce gripa aviara mey . Le e frica sa nu strice cupilu' ceva pe acolo si tu trebuie sa platesti...

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

de la chicco , am facut comanda ieri , mi-au adus-o azi desi ziceu ca o livreaza vineri , e pt copii intre 1-3 ani se detaseaza podeaua si pot sa scoata piciorusele sa impinga copilul e super.
Costa 2 mil 600 .nu am voie sa dau site-ul de pe care am cumparat-o daca vrea cineva dau pe PM

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu in viteza, bag un nas pe-aici sa-l felicit pe Dani!
LA MULTI ANI DANI! SA fii sanatos si norocos!Si sa ai si o mamica sanatoasa, daca or binevoi si doctorii aia spanioli sa se ocupe de ea. Mirela.
Noi alergati cu cumparaturi, etc. SI dimineata suna si doctorita de la dispensar sa vaccinez fata azi, ca nu se stie cand mai desfac urmatoarea doza. SI eu eram cu fata in drum spre Carrefour. Am vaccinat-o, cantarit-o, masurat-o. Si e ok! Luuunga si slabuta. 80 cm si 9,8 kg. Asta este. Sanatoasa sa fie. Sper sa nu ne faca figuri vaccinul asta, cum nu prea ne-au facut probleme nici restul. Si acum am realizat ca nu mai am supozitoare antitermice in casa ca le-am uitat la munte (la noi antitermicele "pe gura" sunt jale mare). Tb sa rezolv problema. Fii-mea vad ca s-a parcat la "telenovela" cu Brenciu, pe ProTV si a uita de mine. Ce fata mare am! S-a dus singurica in cealalta camera, a luat mingea, s-a jucat ce s-a jucat si apoi a inceput filmul la care se uita!
Mai nou ma dispera cu revistele si cartile. Vine cu ele la mine si imi face semn sa i le arat! CE pot eu a-i arat in catalogul Dicverta? Sau in Quelle (pe ala l-a facut varza de fericire ca vede copii si jucarii!)? .
Hai ca revin, mai pe inserat, cand ma pun la curent cu noutatile.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara,,,,
Nu prea sunt in ton cu noutatile, am intrat doar sa va scriu
Anastasia e super cum "spala ea haine"
Moni, la Dia mica.
Bumbita, frumoasa masinutza va aduce mosul asta
Bee, nu mi se pare slabutza Ana...bine ca e sanatoasa, oricum grasimea nu e buna la nimic.
Am facut si noi bradul, deocamdata Dani a avut treaba cu el ca nu prea a stat pe jos pe aici. Acum e la somn, sunt curioasa cand se trezeste ce ii face

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

bianca, din pacate, nu noua ne-a adus mosu'asinuta aia bengoasa, ci lui andrei de anca...da' ne aduce si noua mosu' ceva frumos, ca altfel il tragem de barba

voi ce mai faceti? cum il asteptati pe mosu? ai predat cadoul sotului sau nu? i-au placut?

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput