LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

simona bine ca ai aintit de asta ,ca imi scapase in postarea pt osteffy-nu se da papa timp de 2 ore de la voma

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mei, io ma indragostesc pe zi ce trece de fii-mea!!

Noi avem noroc cu suzi, ca fara aia nu adoarme, deci din start am eliminat o problema, cea cu somnul.
Bicule, pai si io am tot trancanit pe-aceeasi tema de cate ori mi-a racit Maria, chiar citisem la un moment dat ca si Sma tot raceste, mi--am zis ca nu o fi copilul meu defect.
EU cred, de fapt sunt convinsa, ca imunitatea mi-am dobandit-o prin sportul facut in tinerete.
Lavi, sanatate lui Natalici, poate-i iese vreun colt prin gura

Fierb de 3 ore o bucata de carne. Ati ghicit, e de vita . Tot o portie de-a Mariei; nu aveam alternativa azi si am aruncat-o in oala. Pana dupa masa poate se inmoaie.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello lume !
Eu nu mai pot ... ma gasesc in aceeas situatie ca Anda ... nu reuseSc deloc sa ma organizez sa termin toate treburile in timp util ! Nu am facut cumparaturile ... nu am luat cadouri (i-am luat mergaretul Dariei, prin sora mea, si atat!)! Sunt in contratimp cu tot si toate!
Oricum, sa stiti ca am citi cam tot zilele astea, chiar daca nu am reusit sa raspund!
Dordia, sa stii ca nici noua nu ne prea iese faza cu masajul dupa baie, pentru ca o ia la "fuga" prin pat dupa ce o scot din baie!
Ionikka si Gabita, frumoase poze, frumosi copii! Sa va traiasca!

Referitor la intarcat, Lavi, Ioana, Bic, Bianca si eu ma cam pregatesc! Daria face 1 anisor pe 2 ian si vreau incet-incet sa o intarc!

Osteffy, sanatate multa puiului! Bic, Nati sanatate multa si voua si tuturor celor ce au nevoie!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza. AM reusit s atermin referatul la economie mondiala, asa ca m-am eliberat putin de sub jurul facultatii.
Dar tot nu am timp amu, ca plec cu Titi lapranz la mine la serviciu, la serbarea de Craciun. Am emotii, asa ca tineti-mi pumnii1

Sarah a coooperat superb cu mine in dimineatza asta, m-a lasat sa termin lucrarea. Doarme de aseara de la ora 22. Vad ca devine un obicei. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu.

Va las, ca am garla de treaba. Revin mai incolo.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Mei, io ma indragostesc pe zi ce trece de fii-mea!!
....

Fierb de 3 ore o bucata de carne. Ati ghicit, e de vita . Tot o portie de-a Mariei; nu aveam alternativa azi si am aruncat-o in oala. Pana dupa masa poate se inmoaie.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Ioana, ai grija sa nu se arda! Asa patesc si eu cu carnea de vita ... nu am gasit niodata din-aia care fierbe usor !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Amu vad: sanatate lui Natalici-pogonici bolnavior!

Ma duc sa scol plodu', ca m-am plictisit!Culmea, nu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, Cami, de ce nu folositi oala minune?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am fost la Cora, am terminat-o cu cumparaturile (zic eu, ca am terminat si banii) mai tb sa mai iau un cadou ptr un Stefan de 2 ani la ziua caruia suntem invitati. Radeam eu si Doru cand a luat bonurile cadou ca am facut cumparaturi de 3 mil, aveam cosul plin-plin si azi ce sa vezi? Cel din fata mea a luat de 8. Ce sa zic? La mai mare, asta e deviza romanilor.
In Cora e lejer, ceva aglomeratie la ciocolata si fructe, in rest acceptabil. La casa - maxim 4 persoane. Asta la ora 11.

Ina iti doresc multa puetere si incearca sa te linistesti

Mama, iar se discuta de alaptat=>imunitate? Vorba lui Madau, s-a discutat n zile pe tema. Insa eu deja cred ca e inutil sa discutam despre rostul alaptatului, e ceva dat de Dumnezeu/natura(dupa preferinte), cine ma-sa suntem noi sa facem atatae studii (care se mai bat si cap in cap) asupra unui lucru natural?
Hai sa fim seriosi suntem niste vieti jalnice care ne folosim doar 3-4% din creier, dar avem pretentia de fiinte inteligente. Daca nu voia Dumnezeu (eu merge pe varianata asta) sa alaptam nu ne dadea lapte in tzatze. Asa ca ptr mine sub e incheiat.

Lavi vad ca Nati a preluat "bunul obicei" al sorei ei de a va da emotii inainte de mari plecari. Sper sa nu fie nimic

roxie , hai, nu ma mai lauda atat ca mi se suie la cap Nu am fost niciodata bella si nici nu voi fi. M-am resemnat cu gandul asta, in definitiv se putea si mai rau (ca Zavoranca, de ex)
Ilinca era fericita la beculetze ca vedea oameni si era forfota cum ii place ei.
Stiu ca Noki e slaba, numai ea nu intelege Dar ce vrei, cand ii intra omului o idee (a se citi obsesie) in cap, greu i-o mai scoti

Ionikka super Aron in poze, sa va traiasca!

Edit: curatand un morcov, mi-am dat seama ca poate iesi o mare confuzie din ce am scris: cand vorbeam de "fiinte jalnice' ma refeream la rasa umana, nu neaparat la membrii DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

simona bine ca ai aintit de asta ,ca imi scapase in postarea pt osteffy-nu se da papa timp de 2 ore de la voma

Ela si Oana-Daria

Ela eu stiu ca dupa voma nu se da papa o jumatate de ora, pt ca stomacelul este in distensie si alimentand de fapt fortam diafragmul si declansam alt reflex de voma.Dupa juma de ora se poate da papa dar doar atat cat vrea bb si fara a fi fortat. Daca nu papa se incearca cu ceai sau apa.Asta e si parerea pediatrei mele.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ioana "oala-minune"! Fierbe carnea de vita in maxim o ora
Eu numai vita ii dau Ilincai, nu stiu ce m-as face fara ustensila.
Curatenia - vai de noi! Avem in fata o mare provocare - camara

Gabitaco MULTUMIM! Si voi sa aveti un Craciun fericit

patricia noi avem 6 dinti. 2 jos, 4 sus.

osteffy nu ai "batista bebelusului"? Ca mai scoteai mucii aia multi cu ea.

ela buna ideea cu sucul de porto diluat. Cred ca stomacul Ilincai ar accepta asa ceva. Deja mananca o felie singura (taiata de mine in bucatele mici)

madau du-te si ia BE, ca merita! Dar cele d ela mine nu au mers, nu? Vezi ca le vrea si Corap.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput