Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bibytzule, imi pare rau ca sotul tau are asa program.
Sa-ti traiasca finutzul, nu stiu ce sa zic de cadou, dulciuri, jucarii, hainutze...

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna
Am si eu rezulatele la spermograma sotului. Nu imi era de ajuns prolactina mea marita si faptul ca nu-mi ajung la maturitate foliculii pentru a se sparge, acum se pare ca si el ar avea probleme. Nu stiu unde as putea sa ma consult pe forum insa m-am decis sa scriu si aici.
Rezultatele spermogramei sunt urmatoarele:

volum: 2.5 ml
pH: 7.5
fluidificare: >30 min
numar: 40 mil / mm3
mobilitate: A+B+C >85 % - 60+20+10=90%
morfologie: normala
leucocite: < 200 / mm3
concluzii: normospermie
usoara astenospermie
Voi ce credeti de rezultate. Este ceva foarte grav. Mentionez ca sotul meu nu fumeaza, ocazional bea cate un paharel, insa are un surmenaj zinic. Serviciul ii ocupa in jur de 16 ore pe zi.
Ce ne sfatuiti? Incotro s-o apucam: doctor, medicamente, ceva naturiste ...

Mergi la inceput

Anaoi, eu nu ma prea pricep dar totusi scrie normospermie, ceea ce inseamna ca e normal, doar usoara astenospermie. Deci mie mi se pare bun rezltatul. Poti totusi sa-i dai tinctura de branca ursului.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

chiquitita,MAMA 15 SAPTAMANI,CAND AU TRECUT?SARCINA USOARA.
fetelor,aseara mucus ca albusul la greu,azi dimineta nu m-am putut abtine TB 36.9,ovulatia cred ca a avut loc de curand,luna asta nu am prestat deloc; deseara vine sotul meu,oare e prea tarziu?

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Anaoi, iubita, Olivia are dreptate. Normospermie inseamna ca parametrii masurati sunt normali. Usoara astenospermie insemna ca sunt putintel mai inceti. Deci, nu e cazul sa te impacientezi!

Olivia, e posibil sa fii ovulat ieri, daca tb iti mai creste in urmatoarele zile, sigur asa este!

Biby, de obicei stau foarte bine la capitolul progesteron, acum chiar nu stiu ce se intampla. Ori am ovulat si am intr-adevar insuficienta progesteronica, ori nu am ovulat inca. Si sunt ziua 23. Oricum o dau, rezultatul este acelasi: o foarte frumoasa dereglare!

Gabi

Mergi la inceput

Gabitzu

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana si la mine la fel,de curiozitate dimineata am luat temp si aveam 37.
Nu stiu daca e prea tarziu,dar oricum acum nu mai conteaza.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Anaoi, felicitari!! REzultatul la spermograma e grozav!! Cel putin din cate ma pricep eu...Aveti numar bun (40 mil) si aveti mobilitate super-super (A - 60% si B e ok)...E de bine ...
Volumul e mic, dar in limite normale - si la sotul meu e la fel.
Nu stiu exact ce e cu leucocitele - astea de obicei sunt celule care lupta impotriva infectiilor, dar nu stiu daca nr. tre sa fie mare sau mic. La noi scria doar - normal...
Daca vrei ceva naturiste pentru sot: branca ursului, napraznic, maca de la Forever Living, Zn si Vit C.
Dar pe ansamblu, e bun rezultatul vostru! Eu asa stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule cum mai esti? AI reusit sa aplici aspirina saracului? Sau tot prea bolnavioara?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici nu am reusit ca aseara sotul meu nu a fost acasa si am avut ieri pe seara si azi dimineata un mucus de invidiat.
Diseara e tarziu nu?
Tu ce faci?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput