Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Noi am impodobit deja bradul, azi fac sarmale si ardei umpluti.
Deja incep sa simt nostalgia sarbatorilor petrecute in tara

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele ,mamaaaaa dar voi nu aveti somn....
Eu aseara am fost singura si am profitata de asta ca sa dorm linistita,la 10 dormeam.
Aylla eu am avut o dereglare mare ,CM de 45 de zile,dupa care am mers la medic si am facut tratament care mi-a provocat menstra.
Mai fetelor ieri si azi dimineata am avut mucus ca la carte ,dar din pacate sotul meu nu a fost acasa,azi este tarziu nu?
Pupicei la fete

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Anca, nu-i tarziu, da-i tare

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Olivia diseara cand ajung acasa,si acum ma mananca sanii rau de tot.
Se pare ca o iau de la capat

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza feteleeeeeeee!!!
Eu sunt chiauna!! Nu mai pot! Bine ca nu vin maine la servici ca sigur ma apuca si in noaptea asta ora 3! Offf nu suport sa stau singura in casa! Nu stiu cum poti tu Anca!
Gaby chiar ca nu inteleg ce se intampla cu tine! Temperaturile astea... De ce nu pui o intrebare pe un forum medical?
Rox bravo! Profita din plin de sarbatori, poate asa uiti de si se prinde!

Mi-e somnnnnnnnnnnnn!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Lasa, Ancutza, ca in 2007 se schimba norocul la
Inca mai sunt sanse sa intri burtoasa

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Bibileana la mine obisnuinta isi spune cuvantul...din pacate...
olivia nu ma mai gandesc eu la asta ,dar daca tot am observat e pacat sa nu profitam

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Anca, ce bine daca poti sa nu te mai gandesti, eu nu pot
Biby, saracutza de tine. Cand ti se intoarce barbatushul?
Gabi, e posibil sa ai insuficienta de progesteron? Zic si eu. Sa ne spui daca afli cauza ca poate se intampla si la mine asa si sa stiu.
Eu, azi, z13, TB 36,4. A urcat azi de la 36,1(ieri). E posibil sa fi ovulat ieri?

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Oli pai de unde sa se intoarca ca e aici! Numai ca munceste si de noapte si de zi! E rupt! A ajuns azi dimineata la 7 si a dormit pana la 9! Am niste nervi pe serviciul asta al lui de mor!
Asa ca la noapte ma apuc de curatenie ca tot sunt singura si maine parca vad ca va dormi cine stie pana la ce ora... Offfff cand mai mergem noi dupa cadouri???

Am un finut.. are 4 ani si nu stiu ce sa-i cumpar! Ce idei imi dati?

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Bibileana nici eu nu am apucat sa fac mare lucru,cadoui nu am luat deloc,nu stiu cand o sa am timp de toate.
Offff......

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput