PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor,
Imi cer scuze ca n-am mai reusit sa intru sa va multumesc pt.urari..
Totul s-a aglomerat..si sunt f.f. obosita..Am luat porc si a trebuit sa-l transam si sa-l bagam la lada..apoi asta mic ma solicita din ce in ce mai mult..nu prea mai fac fata..
De ziua mea am fost in oras la o inghetata...unde am dormit pe mine..iar in aceeasi dimineata..nu l-am auzit pe Cipic care plangea de mama focului in pat la el(eu in pat..)..!!!!Noroc ca era sotul meu inca acasa!!Va dati seama e prima oara in 5 luni cand mi se-ntampla asa ceva!!!Mi s-a parut teribil..eu care tresaream la fiecare miscare..!!Nu l-am auzit!!
In rest..va pup pe toate...si va multumesc inca o data pt.urari..
A...am uita sa va zic..ma dispera diversicarea asta...Ieri am mancat legume pasate (morcov, patrunjel, pastarnac si dovleac)..A papat bine..i-a placut..Dupa asta nu stiu ca sa-i mai introduc...SSunt total in ceata!!
Si cu fructele(sucul adica..) la fel..de o luna papa mar cu morcov..intr-o zi i-am bagat si banana..Voi ce ati mai introdus...Dati-mi idei!!
Va pupacesc!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Crissa da-i linistita para. Luca a mancat la greu pere. Eu dimineata nu ii mai dau suc, dar de azi o sa-i fac din nou. El mananca mar copt sau para coapta sau banana cu branza de vaci. Uneori mai amestec marul cu para si bineinteles brnza dulce, care a devenit nelipsita.

Mamaluidavid eu ii dau cam 100-150 ml de papica. Dar asta nu inseamna ca o mananca pe toata, iar cu o parte din mancare hraneste si barbetica. De capsuni, nus stiu ce sa zic, personal, parca nu i-as da.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata piersicutze si mamici de piersicutze!

la multi ani sarbatoritilor de astazi! sa creasca mari, frumosi si cuminti!

andra, felicitari pt. dintzuk! la mai multi si sanatosi!

consi, multam pt. PM. sper sa se indrepte putin vremea si sa ne intilnim, macar pt. 5 minute sa-l vad live de luca tau

cinta, si fii-meu e tot slabut, nu stiu daca are chiar 6 kg la 4 luni dar dr mi-a spus ca e bine si n-a considerat ca e nevoie de supliment sau diversificare. a spus ca mai mergem tot cu tzitzi si vedem la urmatoarea vizita.

mamanati, e super papusika ta! ce munceste ea acolo, harnicutza fata are mama!

cred ca s-au trezit piticii

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor partial si temporar am rezolvat problema cu . Deci se trezeste pe la 7-8, mananca, se joaca, iar dupa 1 ora jumatate il pun in patut la el. Si urmam acest ciclu de vreo 2-3 ori ca dupa aia iesim afara, mai doarme si acolo vreo juma' de ora. Dupa ora 18.00 nu mai adoarme deloc. In schimb la 20.30 cand ii fac baie e rupt de somn. La 21 se culca pana dimineata. Eu am observat ca, cu cat doarme mai bine ziua, doarme bine si noaptea. Sa nu radeti de descoperirile mele, poate voi ati facut-o deja. Dar sunt happy ca mai apuc sa fac si eu ceva prin casa.

Mamanati pup ochii cei mari ai . Si iti zic eu ca toate fetele se uita, dar nu mai apuca sa-ti raspunda. Mie mi s-a intamplat de "n" ori.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabana felicitari pentru firma dar in primul rand toata admiratia ca ai avut ambitia sa iti urmaresti realizarea visului.
larissa felicitari si voua pentru site/magazin. Eu am aruncat doar o privire si mi-a placut ca aveti si bijuterii din otel (eu nu port argint) adica sunteti pe toate gusturile ca sa zic asa. Bafta multa!!!
mamaluidavid din cate stiu eu capsunele au risc mare sa dea alergii. Dar cred ca mai bine intrebi pediatrul care o vede pe Patricia pentru ca vezi ca difera mult parerile si schemele de diversificare.
crissa poti sa ii mai dai suc de pere, mandarine.
mamanati Camelush seamana leit cu tine, cel putin la ochi, care sunt superbi.

Cristina_ioana si Luca va ureaza la toate CRACIUN FERICIT si un AN NOU plin de bucurii. Nu au apucat sa va transmita personal pentru ca au plecat in graba la munte.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ani_nutu, Dana_oprea, Consi, Mamanati, Sarilla, Lushk, Mamaluidavid, Katik multumim pentru urari!
Ani_nutu, Lushk la noi aparitia dintilor s-a suprapus cu otita si a fost jale. Urla groaznic si nu era chip s-o potolesc. Initial am dat vina doar pe ce-a de-a doua. Ieri mi s-a confirmat si prima.
Mamanati ti-am vazut Camelushul iepurash. E tare dulcica.
Consi apreciem ca ne-ai pus pe primul loc la mesajele de azi. Tu incepeai ziua cu sarbatoritii!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Consi si Muuh:Sarumana!!Sarumana..chiar nu aveam nici o idee!Multumesc...Ieri m-am certat groaznic si cu sutul...!!
Sunt la pamant cu nervii si cu oboseala..Am vrut sa plec de nebuna in toiul noptii..noroc ca n-am gasit cu ce sa ma incalt!!!(facusem curatenie in hol si aruncasem pantofii pe undeva ca nu i-am gasit sub nici o forma!).Mai bine.....
A fost o zi tare naspa!!!
Va multumesc si mai scrieti-mi voi ce ati mai adaugat si ce au mai papat bebeii!!La masa de legume ce ati mai introdus?!!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Mamaluidavid, de care peste ii dai? Si cat peste? Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Referitor la constipatie, eu stiu ca inseamna sa fii constipat daca iesi cu scaunul la 5 zile. Daca iese in fiecare zi nu este constipatie. Al meu bb papa alimente solide (de la borcanele Hipp si mai nou ii mai fac si eu), bea sucuri si mananca pireuri de fructe. Iese cu scaunul bine (o consistenta normala - ca de om mare) in fiecare zi, cateodata de 2 ori pe zi. Se screme (adica se chinue un pic) si apoi face carnaciorii.
De unde stii tu ce cantitate papa la o masa? Cu ce cantaresti (banuiesc ca ii dai pireuri de legume)?. Las-o sa manance cat poate. Al meu cand nu mai vrea tine gurita stransa. Eu ii fac pireuri de fructe (para si mar fierte ca la compot) cu banana sau simple (fiecare separat).
Eu ii dau si sucuri de fructe (chiar si citrice). Dai ceai de musetel, dar sa nu exagerezi pt ca distruge flora intestinala. Cand am inceput diversificarea nu facea kk decat la 2 zile pana si-a reglat stomacelul.
Capsuni nu cred ca este in regula pt varsta asta.

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Crissa eu i-am mai dat si dovlecel, broccoli, conopida si ieri gulie.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput