PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
mamanati spune:
Buna fetelor,
Fata mea a adormit la 10.30, incredibil! Cei drept mai tipa prin somn si mai scoate niste parturi. O iau in brate si o linistesc si iar plange prin sonm. Sa fie colici la varsta asta?!
Consi,Lushk,Anasia,merci pentru felicitari.
Avmaria, Consi, Tweety,Larissa79,Iulenca, Mada,Alina2006
Sarilla e super subiectul nou deschis. Sper sa am timp sa scriu si eu acolo.
Ei, ce sa va spun, s-a trezit si are chef de vorba. Merg sa vad cu cine discuta asa inflacarata.
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
Consi spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Avem primul dintzishor!!!![]()
![]()
Sunt de-a dreptul entuziasmata! Chiui prin casa de bucurie. Imi vine sa-mi pap bubuluza. Va dati voi seama ca in perioada in care ma vaitam ca nu ma mai descurc de atatea urlete, puiul meu avea doua motive serioase sa se comporte astfel? 1.otita 2.dintzii. Important e ca suntem OK acum. Noapte buna tuturor!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea meaAndra, tati Costin si
Clara
Sa-ti traiasca dintisorul! Si la cat mai multi!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamanati spune:
Spuneti-mi va rog daca se vad pozele acum. Le-am mutat pe dropshots
http://www.dropshots.com/mamanati
Tweety, felicitari pentru dintisorul bubulinei! Vrem si noi, vrem si noi!
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Spuneti-mi va rog daca se vad pozele acum. Le-am mutat pe dropshots
http://www.dropshots.com/mamanati
Tweety, felicitari pentru dintisorul bubulinei! Vrem si noi, vrem si noi!
Heeeiii..ce dulce eee...chiar ca e un iepurash...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Avem primul dintzishor!!!![]()
![]()
Sunt de-a dreptul entuziasmata! Chiui prin casa de bucurie. Imi vine sa-mi pap bubuluza. Va dati voi seama ca in perioada in care ma vaitam ca nu ma mai descurc de atatea urlete, puiul meu avea doua motive serioase sa se comporte astfel? 1.otita 2.dintzii. Important e ca suntem OK acum. Noapte buna tuturor!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea meaAndra, tati Costin si
Clara
Felicitari!!!E fetita mare de-acum...o
cu dintisor...ce frumos...abia astept si eu.Pup dinticul nou-noutSARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
Lushk spune:
Luca Alexandru, Arianna Raisa, Tudor LA MULTI ANI!!!!Sa fiti cuminti si papaciosi

Fetele AFACERISTE
si va doresc numai succese!!!!
Am facut bradutzul
si piticul meu n-a dat 2 bani pe el
...bine si eu daca as avea durerile lui nu mi-ar arde de d-astea...
Lushk
cinta spune:
pai atunci, al cifrele care le vehiculati voi pe aici, inseamna ca al meu bebe e cea ma slabanoaga: 63 cm si doar 5.88 kg la 4 luni
si mie doctorul mi-a spus ca e bine si ca ia normal in greutate. S-a lungit 4 cm intr-o luna si a luat 0.38 kg in greutate. Si doctorul nu a considerat ca e nevoie de diversificare. Doar la insistentele mele a zis ca pot sa incep cu sucuri si supica. Asta pt ca din ianuarie as vrea sa incep serviciul part-time si ma gandesc ca poate sa ii imbogatesc masa.
In alta ordine de idei, ieri am fost la sarbatorirea in familie a Craciunului la mine la firma
si am primit cadou si eu si bebe. Si am facut poze cu Mos Craciun. In Mos Craciun s-a deghizat sefa cea mare - in firma sunt 3 parteneri si ea e unul/ una din cei 3. au fost o puzderie de copii de varste f diferite. vreo 4 sub 1 an, dar Madara a fost cea mai tanara.
Eu i-am ucmparat pt Craciun un album pt bebe, in care se consemneaza toate cele, de la odisee pana la aniversarea de 1 an:a rborele genealogic, numele moasei si al doctorului, prima poza in spital, prima baita, primul dinte, etc. Si imi doresc ca in seara de ajun, dupa ce impodobim bradul, luam cina si impartim cadourile sa completam deja cateva file impreuna cu sotul si sa punem si fotografiile. Sunt asa de emotionata deja![]()
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
cinta spune:
mult succes, afaceri prospere si la cat mai multi clienti pt mamicile afaceriste
si multa sanatate si bucurii si LA MULTI ANI! pt sarbatoritii de azi si din totdeauna!

cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
mamaluidavid spune:
Fetele in primul rand vreau sa va#12288;multumesc la toate pentru sustinere si urarile de bine,inseamna enorm pentru mine.Uite la fiecare cate un
si o
.
Am fost la doctor,am primit sirop pentru racela la amandoi iar Patriciei 2 feluri de unguent.Inca nu le-am folosit pentru ca dureaza pana le prepara,timp nu mai aveam sa asteptam asa ca le va lua sotul cand termina munca.
SimonaU si eu tot la dermatita atopica ma gandeam dar nu e asa,cel mai probabil e din cauza aerului conditionat,chiar daca folosim umidificator e aerul uscat in camera,ea are tenul sensibil.
Medeea iti multumesc,esti tare draguta ca te-ai oferit sa imi trimiti
,speram sa ne treaca cu cremele prescrise 
Ani Nutu eu marul il coc in cuptor pana se zbarceste si se ia coaja usor.Cate minute nu stiu sa iti zic,eu dau foc sus si jos,deci dureaza mai putin.
Alina2006 parca intrebai de faina de orez.Daca gresesc
.Poti sa o faci in casa,speli orezul,il lasi sa se usuce complet,macinat in rasnita electrica de cafea(sa fie curata,eventual cumperi una noua si o folosesti doar pentru asta),si gata faina.
Larissa felicitari pentru reusita Alexiei
Sta nesprijinita de spate? Patricia sta in fundulet doar daca o pun pe canapea,cu spatele sprijinit.
Tweety felicitari si bun venit Clarei in clubul dintosilor![]()
Mai vroiam sa spun cuiva ceva dar am uitat
Trebuie sa incep si eu sa scriu pe hartie.
Noi am inceput sa papam peste,ieri i-am dat pentru prima data,impreuna cu orez.Pot sa zic ca i-a placut,a mancat cu placere.
Astazi mancam legume,peste o sa mai mancam peste vreo 2 zile.
Ea de obicei mananca la o masa 150 gr. O fi mult, o fi putin?
Piersicutele voastre cate grame (aproximativ) mananca la o masa?
Fructe deocamdata nu i-am dat decat de 2 ori mar copt dar nu i-a priit,in ziua in care a papat a facut caca tare ciudat,moale si o consistenta fainoasa,nu stiu daca intelegeti
,dupa care s-a constipat si a ramas putin constipata si acum,face kk zilnic dar se chinuie pana iasa si e putin(fata de cat facea inainte)
Asa ca banana deocamdata e exclusa,pana isi revine cu scaunul,ce fruct sa ii dau?
Pe aici au aparut capsunii, cand ne vede ca mancam se uita pofticios dar nu e bine sa ii dau nu? Stiu ca pot provoca alergii.
Oare daca ii dau pere o sa treaca constipatia? Ieri am primit de la socru niste pere tare frumoase,cred ca maine dimineata asta va fi meniul.
toate piersicutele si mamicile.
Stefania,mami de David si Patricia

Andra, tati Costin si