PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
maryion spune:
Crissa, eu ii dau multe legume si zarzavaturi: brocolli, conopida, fasole verde, cateva boabe de mazare, varza da Bruxelles, bineinteles morcov, cartof, dovlecel, telina, patrunjel, spanac (ii place) etc.
Fructe: para, mar, banana, piersica, caisa (de la borc Hipp) si sucuri de citrice, morcov, mar, etc.
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
maryion spune:
Consi, de care branza ii dai? Eu i-am facut branza calcica si se cam stramba?
anasia spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa 

tweety, felicitari pt primul dintisor!
maryion, stiu ca e bine sa-i dai peste alb (salau de ex)
mamanati, felicitati pt mica papusica!
consi, te invidiez, sunt chiauna de somn, nu stiu ce sa mai fac, intre 23 si 1, am tot facut drumuri patut-pat, cu leganat, pus suzeta, etc; se pune pe o parte, cu fata in jos si imi este frica, nu se poate pune la loc, asa ramane; isi tot strange piciorusele, sa fie tot colici, la varsta asta? a adormit pana la 3 , cand a inceput iar frecusul, i-am dat papa la 3.45, a atipit putin si gata, a trebuit s-o iau in pat de teama sa nu se sufoce; a adormit din nou la 7.3 pana la 10, dar tot cu frichineli; si uite asa se da tot programul cu masa peste cap;
ne-au oprit si apa, asa ca sunt un pachet de nervi;![]()
![]()
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Consi spune:
Maryion ii dau branza facuta de mine, dar cu iaurt. Si o combin cu fructu, ni i-am dat-o goala. Pun cam 3 lingurite cu 2 mere sau 2 pere sau 2 banane sau un mar si o para sau...![]()
Anasia Luca papa lapte praf si doarme singur in camera de cand s-a nascut. Au fost mici exceptii cand am fost plecati si o singura data a dormit cu mine in pat. Eu sincer, nu as putea sa dorm tot timpul cu el in camera. Si eu faceam la fel ca tine, adica ma trezeam de cate ori se intorcea de pe o parte pe alta. Uneori mi se parea ca il trezesc chiar eu cu toata agitatia mea. La noi asta e reteta somnului de peste noapte.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Tweety, felicitari pt dintzisor, la mai multi!!!
Tudor, Arianna si ceilalti sarbatoritzi, la multi ani, sa cresteti mari!
Dariana si Darius (30.07.2006)
Lushk spune:
Mei fetelor, va invidiez cand citesc ce de legume papa puii vostri...cum reusiti? Eu am incercat toate variantele posibile si nici nu vrea sa le vada...am ajuns ieri de i-am pus 2 masuri de lapte in supa...abia, abia a mancat 50 ml...de piureuri nici nu mai vorbesc, se strambaaaaaa
...Mi-a mai ramas o singura varianta: sa incerc sa fierb un pic de piept de pui cu legumele...poate-poate...dar mai astept pentru ca noi am schimbat laptele si ne doare burtik...acum nu mai dau inapoi (pt. ca mai incercasem o data si cand am vazut ca au revenit colicii m-am intors la prima varianta de lapte)
...e cu cantec la noi...Fructe mancam si piure si suc, da` ce ma fac cu legumele?
. M-apuca disperarea...
Lushk
Lushk spune:
Scuze daca sunt un pic incoerenta, dar saptamana asta nush daca am dormit 8 ore puse cap la cap
...si mai am si pregatiri de facut pentru Craciun caci anul asta e masa mare la mine: parintii, socrii, cumnata si probabil alte rubedenii
...
Crissa71 sa stii ca daca te incalzeste cu ceva si eu sunt la pamant ... ma cert cu sotzu` non-stop de-mi vine
...offffffff
Pupici si va doresc MUUUUUUUUUULTA LINISTE!!!!!
Lushk
maryion spune:
Consi, nici eu nu ii dadeam goala, dar eu o fac din 250 ml lapte si combin cu banana, cu mar sau para cum zici si tu, dar nu o poate papa pe toata. La tine mananca 2 mere, 2 banane sau 2 pere o data ....................? Ca la mine mananca doar cate 1.
A folosit cineva unt in pireurile de legume? Ca am citit intr-o carte cu meniuri pt bb ca se pune cam 5 grame. Ce parere aveti?
maryion spune:
Draga Lushk, tu cand ii faci papica o gusti si tu? Eu sunt de parere ca ar trebui sa ne placa si noua papica, ca altfel .......... ei cum ar putea sa o pape. Eu savurez ce ii dau. Incearca si tu borcanele Hipp. Eu asa am facut si apoi incearca sa faci tu. Si la mine facea la fel cu papa facuta de mine si nu si nu .... Sa stii ca sunt multe combinatii si sigur ii vor placea. Sunt Bio si sa stii ca eu am incredere in borcanele si crede-ma m-am informat si sunt mai indicate decat legumele asa-zise "proaspete". Doar daca ai sera si le cultivi tu.
Cat despre sot si eu tip intr-una ca o nebuna. Saracii! Cred ca este din cauza faptului ca stau prea mult acasa. Ca nimic nu imi convine din ce face. Parca le urasc si pe soacra si pe cumnata, etc. Nu stiu ce este cu mine. A doua zi im pare rau si cand este la serviciu imi vine sa il strang in brate si imi dau seama cat de mult il iubesc. Cred ca asta este si la voi, dar trece.
maryion spune:
Revin. Anasia pestele proaspat sau congelat? Salaul nu este gras? Ca nu stiu. Nu prea ma omor dupa salau. Nou mancam cod si merluciu congelat. Asta ne place noua, cu legume la cuptor. Dar pt bb nu stiu. O sa ma uit si eu in cartea cu meniuri pe care o am si poate gasesc ceva acolo.