PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Scuze daca sunt un pic incoerenta, dar saptamana asta nush daca am dormit 8 ore puse cap la cap...si mai am si pregatiri de facut pentru Craciun caci anul asta e masa mare la mine: parintii, socrii, cumnata si probabil alte rubedenii...
Crissa71 sa stii ca daca te incalzeste cu ceva si eu sunt la pamant ... ma cert cu sotzu` non-stop de-mi vine ...offffffff

Pupici si va doresc MUUUUUUUUUULTA LINISTE!!!!!

Lushk

Auzi nu te supara, da ce te-ai inhamat tu sa pregatesti masa mare cu atatea rubedenii cand ai copil mic si necesita ingrijire permanenta?
Pe mine ma enerveaza groaznic cand vin unii altii pe aici chiar rude si vin pentru 5 minute si uita sa mai plece!
Eu le dau apropouri voalate si daca nu pricep ma ridic iau copilu, pregatesc papa si le spun sa ma scuze ca trebuie sa ii dau sa pape.
Cine are copii mari a uitat cum e, altii nu au copii si la unii i-au crescut bunicii si nu stiu ce inseamna copii.
Si daca s-a laudat sotu' cu masa cum cred eu, sa puna el mana sa pregatesca ca cine promite sa si indeplineasca!!!
Nu te supara da asa vad eu lucrurile si e doar o parere personala.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

maryion, eu il iau de la sursa sigura, proaspat congelat; si nu este deloc gras, fata de cel ocean, este usor;important, nu are oase mici; nu ma omor dupa salau, dar este f indicat;calcanul, la fel are carnea alba;
consi, din pacate stau in garsoniera, deci, bb sta cu noi; problema cu somnul a aparut cam de 2 sapt, nu era inainte asa, dormea rezonabil,se trezea la 4-4.3 pt papa, adormea la 23,30; dar nu ma ridicam s-o adorm din nou;acum este cumplit,se trezeste de-a binelea din 20 in 20 min; noi am trecut pe topfer2 sapt asta, oare asta sa fie cauza?
lushk, mi-ai dat de gandit cu schimbatul laptelui, oare de asta este asa de agitata?
de cand cu nesomnul si consemnarea la domicilui din cauza vremii sunt super stresata, cand vine sotul, imi vars naduful pe el;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Emiliapop nu aveam ce face pentru ca anii tecuti de sarbatori eram numai pe drumuri o zi la ai mei, una la socrii sa impacam pe toata lumea...anul asta iesea din discutie maratonul asa ca eu am lansat invitatia...nu-i bai ca saraca mama face sarmalele si altele de-ale gurii dar totusi trebuie sa ii astept si eu cu cate ceva...plus casa sa fie pusa la punct....o sa ma descurc eu...trece si asta...
Anasia, eu am mai incercat pe la 3 luni juma` sa-i schimb laptele si mi-a facut niste crize de colici de nu stiam incotro s-o iau....am facut pauza si de o saptamana am reinceput progresiv....tot mai face crize dar ma repet nu mai revin ca in ritmul asta nu-l mai schi,mbam niciodata

Va pup ca plange

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Dariana multumim!
Lushk, Crisa, Maryion fiti calme, gagici! Cand am cate-o stare de nervozitate si ma surprind ridicand tonul la sot, ma retrag la o baie fierbinte si plina de spuma. Stau acolo pana ma-ncretesc bine si-mi zboara gargaunii si-apoi imi pregatesc ceva delicios de haleala. Dupa astea doua operatiuni sunt relaxata si afectuoasa.

Stiti ca fii-mea nu accepta suzeta. Ei bine, s-a schimbat situatia. De ieri, probabil pentru ca o mananca gingiile, o roade cu vadita placere. Din cand in cand si-o scoate (dar, cu un gest ce pare constient), se uita cas la ea, apoi o arunca si tipa la mine sa i-o dau iar. E super haioasa.
Aseara i-am citit "Marea aventura a porcusorului" - cu Winnie the Pooh si prietenii lui. In vreme ce eu citeam, ea mangaia paginile senina. A fost o experienta foarte placuta pentru amandoua. Tin sa precizez ca am mai avut tentative, dar niciodata pana acum nu a stat linistita.
Tot ieri a facut si prima ei nazbatie. A rupt trompa elefantului din cartea ei Baby Touch.
Am fata mare de-acum!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Anasia poate nu doarme din cauza ca nu ai scos-o afara. Poate aveti noroc si se indreapta vremea si la voi.

Maryion eu ii dau 2 fructe, nu ca le-ar manca integral, dar mananca mai mult de 1. La noi in top e banana cu branza dulce.

Lusk nu te mai stresa cu legumele. Luca are zile cand mananca tot, zile cand mananca maxim 5 lingurite. Are toane. Oricum la primele doua lingurite face o mutra. Si de cele mai multe ori isi inclesteaza gura. Stau si 45 de minute cateodata ca sa manance.
Si referitor la musafiri. Sunt de acord cu Emilia, ar trebui sa vina ei cu mancarea, daca tot vor sa vina. Nici nu vreau sa ma gandesc la saraca de tine. Eu am cumparat tot, i-am zis soacrei sa faca niste sarmale si acum imi bat capul cu curatenia. Apropos, ma duc iara la smotru:(.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna fetelor! Sunt si eu o mamica de piersicuta nascuta pe 25 iulie la Maternitatea CFR 2, 3140 g, 50 de cm. Desi am mai postat cate un mesaj la odisee, am fost cam lenesa la scris cu toate ca va citesc destul de constant si am gasit multe sfaturi folositoare in cele scrise de voi. As vrea si eu sa ma alatur voua, eu si minunea mea mica Antonia, daca ne primiti....Acum, la aprope 5 luni avem 7700 grame, papam san si de 2 saptamani supica de zarzavat la pranz si suc de mandarina dimineata. Problema noastra este urmatoarea - se chinuie foarte tare cand face kk, de multe ori o ajut eu cu jumate de supozitor cu glicerina. Am citit ca ceaiul de musetel de la Milupa ar fi bun in sensul asta, o sa luam si noi, poate scapam de problema. In alta ordine de idei, am citit de problema Patriciei cu iritatia de pe fatzuca... si Antonia are tenul usor iritat si pielea foarte uscata pe fata si eu ii dau cu crema de galbenele. Catodata o ajuta, cateodata nu...oricum raspunsul pediatrului a fost ca are tenul alergic si pielea sensibila ca a tatalui ei. Si noi ne mai zgariem pe fata, mai ales cand suntem obosita si nervoasa... Sfatul meu pentru mamaluidavid ar fi sa o dea si cu ceai de galbenele si eventual tot o crema pe baza de galbenele
Hai ca m-am intins cam mult
Pupic

Muuh merci ca m-ai adus pe calea cea buna, din greseala am dat subiect nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Daca vreti sa ne si vedeti

http://www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Aveti grija cu curatenia ca eu am frecat si spalat singura toata mocheta din sufragerie cu un geam intredeschis ca sa nu se duca mirosul ala de chimicala la bebe in dormitor si acum sunt tintuita in casa de o faringita in faza acuta, cu febra si frsoane deci tot tacamul.Aseara am zis ca mor de durere de gat, am dormit 2 ore adunate si cu masca pe fata cu care stau tot timpul. Doctora a zis sa vina cineva sa stea cu bebe ca sa nu ia si el, dar soacramea care sta langa mine urmatoarea casa a venit a stat vreun sfert de ora (cred ca i-a dat sotu' telefon ca altfel nu venea ca are spritul de conservare ridicat) si dadea semne de nerabdare sa plece, asa ca si-a luat inima in dintii si mi-a zis zambind: " auzi ma duc si eu sa imi iau brad si vin inapoi" si dusa a fost. Ca dee la 68 de ani ardea de narabdare sa isi faca pomul de parca intrasera zilele in sac.Acasa la ea a venit ca eu vad la ei in curte, ca stam la etaj dar la noi ioc.
Asa ca stam noi singurei si cum parca febra mi-a luat mintiile si vazand si auzind la voi cum le dati supe de legume si pireuri, ce credeti ca am facut?
Aveam prin frigider cumparat de saptamana trecuta un piure de legume la borcanel de la Nestle si am incalzit aproape jumate cam 80 de grame si i-am dat. Si in loc sa ii dau si eu cateva lingurite sa vad cum il tolereaza i-am dat tot ce incalzisem. Ce sa fac daca am vazut ca inghite copilul si mai si rade. Si eu care ziceam ca nu stie sa inghita,(inghite numai ce ii place ), de unde a papat tot cu o pofta ca am si filmat!
Acum stau cu frica in san si cu ochii pe el sa vad cum se simte dar vad ca e vesel si se uita la televizor la TVR2 la ABC DE CE? din scaunul de masina si da din picioare ca aude copii acolo care spun poezii.
Cine stie sa imi spuna si mie, daca face ceva alergie ce simptome ar trebui sa imi dea de gandit?
Off ......mama denaturata ce sunt!
Ma duc sa imi fac si eu ceva de papa ca imi chioraie matele de la antibioticele astea.

Si a mai papat si 60 ml de lapte dupa.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

uitati-va acum la zone reality

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI.

Am fost la medic la controlul de 4 luni. A adaugat doar 400 gr dar s-a lungit cu 4 cm, deci are 6 kg si 59 cm. Draga CINTA stai linistita ca nici noi nu suntem din samanta mashcata. Nici pediatra noastra nu a zis nimic de diversificare. Vroiam sa incep sa-i dau fetei cereale cand merg la munca, dar medicul a spus sa-i dau NAN. Deci ramanem la stadiul de bebelush.

Multumim pentru aprecieri in adresa iepurasului meu,SARILLA, CONSI,MUUH,KATIK, TWEETY. Da sa stiti ca toti spun ca seamana cu taica-su.

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput