PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
SARILLA spune:

Doar ce scrisesem muuulttt de tot si am dat trimitere si nu ma logasem,asa ca s-a sters....numar pana la 10...si o iau de la capat...
In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!

Apoi, ma plangeam ca aseara nu am prea dormit, Razvan a fost iar agitat...m-am uitat la gingiute,nimic nu pare nelalocul lui...Ce ma streseaza de fapt e ca nu stiu CAUZA pentru care se trezeste plangand asa tare...ma tot intreb: sa fie dintii?Burtica?Sa ii fie foame?Sa viseze urat?...![]()
![]()
Tare suparata mai sunt...
Si mai am si o groaza de treaba in scurtul timp cat a mai ramas pana la Craciun: sa ma vopsesc, sa ma epilez, sa fac cumparaturi(inclusiv cadouri) sa fac curat,mancare...si mai vreau si joaca cu iepurica...Practic nu am facut nimic...

Voi cum stati cu pregatirile?Ati terminat?
Va pup!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
Muuh spune:
Lushk cu ce ai inceput diversificarea? Cu fructe sau cu legume? Daca fructele le mananca incearca sa ii amesteci si un fruct de gust. Apoi ii reduci treptat respectivul fruct si ramai cu legumele. Nu garantez ca va functiona dar daca nu mai ai solutii merita incercat.
Sarilla eu am fost sa cumpar cadouri cu Alexei asa ca am impuscat doi iepuri deodata l-am distrat pe el si mi-am facut treaba.
Miruna +
Alexei
alina2006 spune:
buna fetele! tare harnicute sunteti, pupa-v-ar mama! de abia tin pasul, am apucat sa citesc si eu ca ramasesem cam in urma! katik, ani_nutu si anasia se pare ca avem bebei manechine! :)
mamaluidavid merci de pont, intr-adevar eu intrebasem de faina de orez!
tweety vezi ca nu plangea copilul degeaba? felicitari!
sarilla si mie mi se trezeste si la pranz si noaptea plangand si isi baga degetul in gura, eu cred ca e dela dinti!!
felele cu bbi dintzosi spuneti-ne si noua simptomele!

fetele!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by maryion
Mamaluidavid, de care peste ii dai? Si cat peste? Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Referitor la constipatie, eu stiu ca inseamna sa fii constipat daca iesi cu scaunul la 5 zile. Daca iese in fiecare zi nu este constipatie. Al meu bb papa alimente solide (de la borcanele Hipp si mai nou ii mai fac si eu), bea sucuri si mananca pireuri de fructe. Iese cu scaunul bine (o consistenta normala - ca de om mare) in fiecare zi, cateodata de 2 ori pe zi. Se screme (adica se chinue un pic) si apoi face carnaciorii.
De unde stii tu ce cantitate papa la o masa? Cu ce cantaresti (banuiesc ca ii dai pireuri de legume)?. Las-o sa manance cat poate. Al meu cand nu mai vrea tine gurita stransa. Eu ii fac pireuri de fructe (para si mar fierte ca la compot) cu banana sau simple (fiecare separat).
Eu ii dau si sucuri de fructe (chiar si citrice). Dai ceai de musetel, dar sa nu exagerezi pt ca distruge flora intestinala. Cand am inceput diversificarea nu facea kk decat la 2 zile pana si-a reglat stomacelul.
Capsuni nu cred ca este in regula pt varsta asta.
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
Mary aici se recomanda a se incepe cu peste alb,nu conteaza de care ,alb sa fie.Nu stiu cum ii spune pe romaneste la pestele ce i l-am dat Patriciei,aici se cheama TAI.Ce cantitate? Pentru inceput i-am fiert o bucata de aprox 5 cm lungime. Poate ca stii dar repet,carnea se pune la fiert in apa clocotita,daca se pune in apa rece prinde miros urat.
Cu cantarul de bucatarie cantaresc castronelul inainte si dupa, asa vad exact cat a mancat.
Constipata nu mai e
in dupa masa asta i-am dat para,initial vroiam sa astept pana maine dimineata dar... Dupa vreo ora ce a papat-o a umplut pampersul.Stefania,mami de David si Patricia
SimonaU spune:
Mamaluidavid, bine ca nu e dermatita!
Fetelor voi ati vazut pe la TV pe tipa care a descoperit limbajul bebelusilor? Eu am fost tare incantata.
larissa_79 spune:
Asera Alexia a dormit bine..adica pana la 4 si atunci a papat putin si apoi iar somn pana pe la 8.
Eu sunt agitata tare...fac bagaje..liste am alergat ieri dupa cadouri si inca mai am de luat pentru sora mea...dar cred ca las sa i-au din Botosani ca azi nu mai am timp de iesit. Am facut lista cu bagajul ca sa nu uit ceva. Abia astept sa plec!
Va urez tuturor Craciun fericit si un An nou cu bucurii!
Sa dea Domnul sa ne fie bine si toti bebeii sa fie sanatosi si frumosi!
Fie ca vraja sarbatorilor sa ne faca mai buni, mai frumosi, mai calzi!
Cu multa prietenie,
Alexia si Larisa
edit: Am uitat sa va zic ca ne intoarcem in jur de 12-13 ianuarie.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Consi spune:
Sarilla si eu stau prost la capitolul curatenie. Am vrut sa o fac "en-detail" dar la ritmul de melc cu care inaintez o voi face "en-gros". Dar eu m-am tuns aseara...Mie nu mi-a ajuns marea, cred ca de aia nu ninge la Constanta.![]()
Emiliapop din cate stiu eu Nestle fac borcanase de la 6 luni. Eu zic sa nu-ti faci probleme, nu cred ca o sa se intample nimic.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamaluidavid spune:
E prima data cand scriu pe forum la ora asta
La mine e 23.30, mi-e sotul plecat la petrecere cu colegii si nu pot inchide ochii daca nu e langa mine
asa ca stau sa il astept.Copiii dorm.
Sunt fericita 

Doar de 2 ori am dat-o pe obrajori cu unguent si deja si-a facut efectul,e muuuuuult mai bine. Cat ne-am chinuit si cat de repede trece
Astazi a facut si kk mult si bun
,a papat foarte bine,la amiaza a dormit 3 ore,life is good 
Mi-a venit sotul,ce bine!!!!
Noapte buna,merg la somnic!
Stefania,mami de David si Patricia
ani_nutu spune:
Mamaluidavid cate fructe sau legume ziceai ca-i dai? in zilele proaste 5 lingurite??? Pai al meu abia daca papa 2 ligurite. La 3 deja sunt fericita. Azi nu a vrut nici dovlecel, pe care-l halea imediat pana acum. Adevarul e ca eu nu stau 45 min. la o masa cu el ca zbiara de foame rau.
ani_nutu spune:
Apropos de schimbarea laptelui praf, si eu am fost tentata la 2 luni sa-i schimb laptele pentru ca facea kk prea tare, dar doctorita pediatra mi-a spus sa nu i-l schimb. Si-asa atunci avea colici rau.Dar ne-a trecut cu suc de morcov crud si mai tarziu cu suc ded portocale.
Azi nu a vrut supa decat 100ml, iar pireu deloc...decat l-a gustat si n-a mai deschis gura...cum il prindeam razand cum ii bagam lingurita in gura si incepea sa planga si sa scoata afara tot. Asa ca mai incercam dup-amiaza un pic de fructe...ca ne facem mari si nu stim sa mestecam!!!!O sa incerc si eu pere, sa vad daca-i plac mai mult.
filmulet cu mihaita:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url