PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Lushk spune:
Muuh, merci de idee
, insa am incercat-o si p-asta...mar cu morcov...zici ca are senzori
...oricum azi a mancat vreo 10-15 ml de supa groasa in care am fiert si o lingurita de carne de pui...ma declar multumita, dar probabil ca acum iar o sa ma lupt o saptamana cu el...ca asa face daca mananca o data dupa aia cateva zile nici nu discuta
...in fine...vom mai vedea...macar mananca fructe
...nici nu ma mai agit ca el e grasunel si nu-mi fac probleme daca n-o a ia prea mult in greutate
Lushk
elena24 spune:
Multumim TWEETY7 ptr indicatie . cum am spus si in partea cealata despre printesa mea de 4 luni si o sapt , ca nu mai vrea laptele deloc si nici nu mai stiu ce sa-i dau . nu mai suge bea din bibe si nu cred ca ar fii de la dintii da acre 3 dintisorii si vaccinul facu cum mi-a mai spus cineva . mamicilor ce credeti ca ar trebuii sa fac si ce sa-i dau de papa ?
ani_nutu spune:
acum i-am dat cereale cu piersica si maracuja de la humana(ca un pireu gros) si le-a halit cu maini cu tot. inseamna ca face nazuri la legume, nu ca nu stie sa mestece
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru si eu rapid ca noi de dim am fost prin oras la ultimele cumparaturi (papa) ma refer am tras o fuga si pe la banca si acu fac papa sa papam.
Multumim tuturor pentru urari! Va pupam si noi inzecit si va uram la toate mamicile si piersicutzele multa sanatate si cat mai multe "milestones" atinse si
La Multi Ani
pentru Luca Alexandru si Tudor.

Noi suntem destul de bine ne plimbam in fiecare zi cu toate ca e cam rece decat sa stam in casa. De ch nu ch ca nu prea stam bine cu banii dar macar ne mai clatim ochii.
Va pup ca trebuie sa plecam acusi in vizita la niste prieteni.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Lushk spune:
Am fost si noi un pic pe-afara
...o aglomeratieeeeeeee de mai rau m-am enervat...claxoane, urlete, 3 la 10 mii...parca au innebunit cu totii...ce mai relaxare si pe mine...macar a dormit piticu vreo ora...
Nush da` sarbatorile astea in loc sa ma bucure sunt un stres...sunt cu capu`
...
da` gata trebuie sa-mi revin ca e primul craciun al bulanelului meu si vreau sa-l tzin minte frumos...
Lushk
Lushk spune:
ani-nutu...i-am dat ieri asa si mi-a facut bolbocei la burtik
...acum nu stiu daca de la amestecul propriu-zis sau de la lapte pentru ca noi trecem acum printr-un proces de schimbare a laptelui de la Humana 1 la Humana 2
Lushk
mihatocae spune:
Lushk, si noi cand am schimbat laptele, s-a constipat o perioada si avea si un fel de "colici", adica mai mult dureri de burtica. Dar acum ne-am revenit...papam de toate si suntem mai bine si cu kk. Asta si din cauza ca ii dau mai mult ceai pe parcursul zilei. Ieri si azi i-am dat barnzica cu banana si i-a placut f mult.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
dariana spune:
Sarilla, Consi, eu amapucat azi sa fac ceva curatenie ca a stat mama cu Darius, dar tot asa groso-modo
, am zis macar asa un pic sa fac ca la curatenie generala nici nu imi permit sa ma gandesc, eu nu stiu cum vreti sa faceti voi atatea ca pe mine Dari nu ma lasa sa fac nimiic, numai cu el tre sa stau. Mancarea o face tot mama, as vrea sa fac si eu macar o praji si salata boeuf dar sa vedem ....
Noi am papat azi pure cu carnitza de vita, bun bun
. Am portionat carnita si am acum pt 2 sapt cubulete la congelator, e cel mai usor asa.
Larissa, drum bun si sarbatori fericite alaturi de micutza.
Dariana si Darius (30.07.2006)
oanaalex spune:
Nu am mai scris de o vreme asa ca ....
Felicitari noilor dintosi si la toate pirsicutele pt noile performante
.
la bebeii bolnaviori si la mamicile lor. Sa va faceti bine sa puteti merge la colindat.
Felicitari fetelor pt afaceri. sa fie intr-un ceas bun.
Noi am fost innebuniti cu cumparaturile de Craciun asa ca nu am avut timp sa va mai scriem (dar recuperam, nu scapati de noi
).
Am evoluat si noi cu rostogolitul, ieri a facut prima intoarcere de pe spate pe burtica
. De atunci tot face repetitii dar nu reuseste sa-si scoata manuta de sub el asa ca ramane intr-o pozitie mai mult intr-o parte decat pe burta. Oricum e bine si asa.
Noi avem probleme cu morcovul, nu-i place si pace. Am incercat toate combinatiile si degeaba. Tot ce-i fac fara morcov mananca, cum simte gustul de morcov fiert
.
Am si eu o intrebare, voi mai fierbeti sticlutele puilor? Eu sunt intr-o dilema mare, in sensul ca am vb cu o prietena si ea mi-a spus ca ei medicul i-a spus sa nu le fiarba numai sa le spele bine si gata ca altfel daca le fierbe o sa fie sensibil copilul. Intelegeti ce vreau sa spun?
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2