PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
maryion spune:
Dariana, invata-ma si pe mine cum faci cu carnita? Cate cubulete pui intr-o portie? De care carnita? In ce le pui? In pungute? Cu ce mixezi carnita? Te rog mult ca mie nu mi-a iesit deloc, cel putin pieptul de pui este asa faramicios............
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
mihatocae spune:
Fetelor, nu mai stiu la care dintre voi, in poza, am vazut ca avea patut GRACO, ca www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010008&brid=2" target="_blank">acesta. Si pentru cele care mai au patut din asta, nu aveti nevoie de o saltea suplimentara? Ca aia ce mi-au dat-o odata cu patutul, se indoaie de numa` sub cele aproape 9 kg ale lui fiumiu. Si as vrea sa cumpar una (din nuca de cocos sau ce mai e "la moda"), dar nu gasesc dimensiunea patutului nicicum. Sa il cobor deja pe treapta de jos mi-e cam greu si chiar si acolo voi vrea sa ii iau saltea, ca e prea aproape de parcht si sa nu-i fie rece.
Deci...astept un semn de le cele care mai aveti problema asta.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
oanaalex spune:
Mihatocae si noi am luat de Mos unul dar vreau sa-l folosesc numai pt joaca nu sa doarma acolo. Oricum am vz pretul
, e enorm. Aici cel mai scump si sofisticat e 150$. Asa e lumea asta cu josu'n sus
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
Consi spune:
Dariana hai ca m-ai convins. Fac si eu asa groso modo. Si eu sunt interesata de modul cum congelezi carnea.
Oanaalex eu nu le mai sterilizez de 1 luna.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
maryion spune:
Cand incepem sa punem bebeii in scaune de luat masa? Sau in premergator?
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
oanaalex spune:
Mary noi stam in scaunel de pe la 4 luni. Ii las spatarul un pic inclinat si sta f bine, noi asa papam.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
zuzunaki spune:
Buna mamicute!
Va saluta o mamica de un prichindel(19.03.05)si o piersicuta,Sofia,18 iulie 2006.
V-am mai citit dar sa stiti ca sunt extrem de solicitata de puiuti asa ca nu pot scrie des.
La ultimele intrebari raspunsurile mele sunt:
-biberoanele se sterilizeaza pana la varsta de 6 luni;
-in scaunelul de masa se pot aseza incepand tot cu 6 luni,mai ales daca unele piersicute pot sta singurele in fundulet.
Am mai citit si (poate va ajuta unele sfaturi din experienta mea
)rosia nu este indicata pana la varsta de 1 an pt ca are potential alergen(pediatrul chiar mi-a repetat ultima oara sa nu cumva sa incep sa-i dau;oricum stiam de la primul copilut).Nici sucul de portocala pt ca este prea acid si irita stomacelul lor mic.Sper ca nu va supara ca am "indraznit"sa fac aceste compeltari.
O sa mai revin sa va mai povestesc despre Sofi.A,noi diversificarea o vom incepe dupa 6 luni,conform indicatiilor pediatrului,asta fiindca bubulina mea oricum e plinuta;s-a nascut cu 4,300 kg si 56 cm.
Pupici tuturor!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
zuzunaki spune:
maryion,
sunt multe legende pe tema premergatorului.Eu personal sunt impotriva lui,nu l-am folosit nici la primul copil.Pe unii nu-i ajuta deloc sa mearga mai repede,unii isi formeaza obiceiul de a merge pe varfuri...sunt multe de spus si acum nu am timp.
Pupici
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
dariana spune:
Maryion si Consi, haideti sa va zic cum am facut eu: am cumparat carne proaspata (necongelata) de la Angst, cam 1 kg (din care am facut si pt noi ciorba); am taiat-o asa cruda in cubulete cam de 100 gr fiecare, cam cat tii intr-un pumn, asa, sa iasa vreo 2 linguri dupa fiert, am pus fiecare cubulet intr-o punguta si le-am bagat la congelator; au iesit 14, adica pt 2 saptamani; de fiecare data scot un cubulet, il pun la fiert separat de supa (deocamdata, mai tarziu o sa-i pun direct in supita sa-i dau si zeama aia, acum o arunc) si cand e gata o scot, o tai marunt si apoi o bag la blender si o mixez si o amestec cu legumele pasate. nici nu se mai cunoaste carnea in pureul ala, deci iese totul o crema. Pofta buna la bebici!
A, eu nu ii dau pui pt ca asa ne-a recomandat medicul pt inceput; am citit si ca cel mai mult fier e continut de carnea rosie.
Consi, asta e anul asta, las ca o sa facem la anu mai multa curatenie ca ne ajuta piticii!![]()
Dariana si Darius (30.07.2006)
Consi spune:
quote:
Originally posted by dariana
Consi, asta e anul asta, las ca o sa facem la anu mai multa curatenie ca ne ajuta piticii!
Dariana si Darius (30.07.2006)
Asa m-am gandit si io!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet