PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Si u am bagat carnea la blender cu pireul de legume, dar nu a iesit asa bine. O sa mai incerc. Multumim pt raspunsuri. Plecam sa ne jucam un pic. Pupici.

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Larissa draga si eu iti doresc sa ai Sarbatori Fericite alaturi de Alexia si cei dragi si sa ne vedem la anul tot asa de fericite si implinite cum am fost anul asta! Si sa iti aduca cat mai multe cadouri (ca Alexia a fost cuminte si sigur o sa primeasca o gramada)!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Zuzunaki bine ai venit! Da-ne si data de nastere a ta.

Vreau sa te intreb de ce sterilizezi biberoanele pana la 6 luni? Ca eu am incetat sa le sterilizez in urma unei discutii cu o mamica din Germania, care l-a sfatul medicului a incetat sa le sterilizeze de la 3 luni.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello mamicilor, eu cred ca v-ar placea sa vedeti asta:
www.webshots.com/members/topalbums/family/babies_top.html" target="_blank">top 10 webshots babies si asta:
suntem in top si la poze
mandriti-va ca aveti cu ce

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

zuzunaki, bine ati venit la piersicute! nu cred ca se supara cineva pt ca ne impartasesti din experienta ta;
dariana, multumim, o sa tin minte si eu sa fac la fel; pai ce carne ai luat? de vitel?
larissa, era sa uit, Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi, cat mai multe si si bineinteles

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

hello mamicilor, eu cred ca v-ar placea sa vedeti asta:
www.webshots.com/members/topalbums/family/babies_top.html" target="_blank">top 10 webshots babies si asta:
suntem in top si la poze
mandriti-va ca aveti cu ce

Roxana

Ce veste frumoasa ne-ai dat acum inainte de sarbatori! Eu nu am pus nici o poza, dar ma duc sa pun repede una!

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Alina merci de urare!
Zuzunaki bine ai venit si multumim pentru sfaturi. Sunt convinsa ca nu se va supara nimeni din pricina interventiei.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Zuzunaki, nu ne suparam, insa mie chiar medicul mi-a zis sa-ipun o rosioara mica in supita, i-am pus fara coaja sifara samburi si nu au fost probleme.
roxanaz

Maryion, in scaunul pt masase pune cand sta el singur in fundulet; daca ai din acela la care se inclina spatarul poti si mai devreme, eu de ex ii dau sa pape in scoica auto; in premergator stiu ca se pune dupa ce sta el singur in picioruse; am auzit si eu diverse pareri pro si contra premergatorului, chiar am citit pe undeva pe aici ca in occident, nu maistiu unde ar fi fost deja interzise; eu i-am luat dar o sa incerc sa-l tzin cat mai putzin in el.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Anasia, da, de vita am luat. O sa-i dau si pui, dar deocamdata ii dau vita.
A, si as mai incerca peste, dar mie mi-e frica rau de oase, mi-e frica si cand mananc eu da pai pt Dari. Si nici nu stiu de care, vad ca mamaluidavid ii da Patricieipeste alb, dar lanoi in Ro oare care o fi recomandat? Mai da cineva peste?

Ardeiul gras cand se introduce?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

roxana, ce surpriza placuta!!
dariana, salaul nu are oase ca si crapul sau stiuca, se pot scoate usor, se dezoseaza si se fierbe;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput