PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Aaaaa ca vorbeati de sculatul de peste noapte. Eu de cand am nascut mor de dorul unei nopti intregi de somn.

Nour la inceput se trezea constant din 2 in 3 ore sa suga. Acum se mai "organizase" si el si se culca in jurul orei 21.00 si se mai trezea pe la 2-3.00, dupa care la 5.30-6.00 gata de joaca si cu un ras molipsitor ca ma "trimetea" in bucatarie sa-mi fac un ness, ca nu mai era rost de adormit un minut dupa asta.

Folosesc trecutul ca de doua-trei zile are un somn intrerupt la cca.20 minute de gemete, un fel de planset care trece "subit" cand il iau in brate, impinge un pic de picioare, face o bombita doua si adoarme cu un zambet fericit pe fata...pt alte 20 minute. Si iar si iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Muuh,ce bine ca mi-ai dat si tu incredere cu schema. Mie mi-a scris pe hartie ce sa fac zi de zi pana la urmatoarea vizita. Eu sunt chiar multumita de pediatra. Eu am ales-o dintre cei de la CMU ( unde am asigurare) si am ales-o pe baza de recomandari si mai ales pentru ca nu e nici f tanara, nici foarte in varsta plus ca are bebe de 1 an jumate si asta mi s-a parut super! Ok incep sa nu ma mai stresez mai ales ca acum uite a papat 40 de ml de lapte in care erau si cereale. Rasu' plansu'

a si nu va mai zic ce am facut...ca sa nu cumva sa se constipe fata de la cate cereale va manca i-am dat ceai de musetel de la Milutee ( sau ceva in genul se cheama) si uite asa a facut ea cacuta ieri de vreo 5 6 ori...de nu mai stiam unde sa fug cand auzeam ca face iar.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Muuh ai dreptate, si eu stiam despre cartof, numai ca m-am luat dupa Dr.

Il voi suna zi sa imi faca o schema mai actuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Larisa, si eu sunt fan Mustela, am toata gama, cea mai incantata am fost de Stelaker, impotriva cojitelor de pe cap, dar toate produsele lor sunt bune (ai vazut ca si pe noi ne-au ajutat cand am fost gravidute...).
ELIDEL-ul este cea mai buna crema impotriva bubitelor de pe fata. Noi am incercat multe produse inainte de botez, cand Tea avea fata rosie, rosie din cauza iritatiei, eram disperata, mi-era si rusine la botez... Noroc cu pediatra care mi-a recomandat Elidel-ul. A trecut imediat. Acum, cand vad ca ii apare ceva pe fata, ii dau imediat si dispare aproape instantaneu.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, bravo ca sunteti bine, ma bucur!si la greutate stai f bine;uite, nu-mi dau seama daca zambeste la jucarii, chiar o sa urmaresc;
larissa, felicitari pt ca ati invatat sa stati singurei;ai vazut ca papa, daca vrea?
lushk, sa va treaca mai repede;
medeea, multumesc, o sa cumpar crema, poate scapa;
norocuta, e clar, bebeii vor sa ne termine cu dormitul asta in reprize;
she_wolf,mi se pare ok;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Larissa felicitari ptr Alexiunea. Super

Tweety felicitari ptr Clara cea sanatoasa tun

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Atentiune!

Cum voi suneti prietenele mele virutale, am sa va fac un anunt important. De azi ne-am deschis agentie de turism. Am primit licenta. Mi s-a implinit visul. Sunt super fericita.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Sunteti cele mai tari mamicutze! Sunteti foarte rapide si nu pot tzine pasul cu voi. Sper sa ma obisnuiesc. Noi acum pregatim papica.

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Felicitari Sabana! Bafta multa!

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, felicitari, sa aveti muuulti clienti!!!uite cum ne facem legaturi

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput