PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Atentiune!

Cum voi suneti prietenele mele virutale, am sa va fac un anunt important. De azi ne-am deschis agentie de turism. Am primit licenta. Mi s-a implinit visul. Sunt super fericita.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Sa fie intr-un ceas bun! Sa va ajute Doamne-Doamne sa aveti cat mai multe impliniri!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Medeea76, Anasia, aveti grija cu Elidelul. Medeea uita-te pe compozitie caci din cate stiu eu contine cortizon si se da strict sub sfatul medicului nu la orice bubita de pe fata, deoarece, la folosinta repetata, distruge tesutul epitelial!! La fel este si Locoid si alte creme cu cortizon.

Mamaluidavid, la Patricia probabil ar merge Elidelul pentru ca mie imi suna a dermatita atopica. Dar vei vedea ce spune medicul. Sanatate grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

simonau, vom fi cu bagare de seama;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Sarilla esti in forma maxima azi. Activezi cu succes la ambele subiecte. Asa-mi place. Sa nu te paraseasca obiceiul!
Sabana va urez sa aveti parte de-o afacere profitabila si, mai ales, de-un viitor plin ochi cu realizari!
Norocuta si eu imi doresc din toata inima sa dorm o noapte intreaga! Te pup si-ti urez multa rabdare si cat mai curand un program normal de odihna!
Anasia

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Cred ca trebuia sa va anunt si eu ceva..ne-am deschis un magazin de bijuterii de argint on-line (acum o saptamana)..suntem inca la inceput..nici macar nu am reusit sa punem jum. din produse pe site.
Daca aveti timp sa va uitati si aveti critici sau sfaturi sunt bine venite! Oricum mai e mult de munca desi si pana acum a fost multa treaba (site-ul e facut de sot..acasa seara dupa job..am lucrat si eu la el)
www.silver4you.ro
Poate unele din voi ati vazut ca a aparut un site nou la semnatura...dar n-am zis..pentru ca sa nu credeti cumva ca imi fac reclama.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

sabana si larisa sa fie intr-un ceas bun! felicitari!
anasia despre ce parc vb?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, succes!!!imi place site-ul;
alina, drumul taberei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana, Larissa sa va mearga bine in afaceri si sa aveti cat mai multi clienti!

Anasia dulce rau Alessia ta! Stie sa pozeze de mica!

Tweety ma bucur ca sunteti bine!

Nici eu nu imi bat capul cu kilogramele. Am inceput sa-l cantaresc haotic, cand imi aduca aminte. Nu am facut nici macar un grafic sa vad cat a pus in ultima luna. Duminica cand l-am cantarit avea 8.1 kg si 72 cm.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

voi fetele astea carora nu va pasa cate kg au copiii, va zic eu de ce nu va pasa: ca sunt suuuupppeeerrr bine la kg! ce ziceti de pitica mea care are doar 6kg 300?????????normal ca ma stresez cand aud ce dolofanei sunt pe aici!!!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

She wolf si eu am observat ca dupa masa de la 9 cind ii dau mincarica (brinzica facuta de mine - ce mindra sint!- cu morcov fiert in abur cu mar copt plus o lingura de fulgi de orez si suc de portocale) i se face foame mai repede, cam dupa 2h si 1/2. Io credeam ca kestia asta tine de foame mai mult dar se pare ca tot lapticul e pe primul plan .

Sabana si Larissa sa va fie de bine cu afacerile!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput