PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
elyia spune:
Fetelor,in primul rand vreau sa va urez CRACIUN FERICIT,SA DEA DUMNEZEU CE E MAI BUN PENTRU VOI SI PIERSICUTE!!
Multumim din suflet pentru urarile de LA MULTI ANI,si uram si noi,la randul nostru tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua<anii si lunitele de nastere>.
Vreau sa va intreb ...toate piersicutele sunt topite dupa taticutii lor?!sau doar a mea?
Oricat ar fi de marait,cand il vede pe tati e mare bucurie.Incep sa devin putin geloasa...
Stiti cumva de la ce varsta putem da avocado la pitici?Am aflat ca este foarte bogat in vitamine,insa nu stiu de cand se poate da.
pupici...ma cheama datoria
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
ani_nutu spune:
Ieri am fost super ocupata, ca am terminat curatenia!!! In sfarsit!!
Fiindca pana in ianuarie nu vom mai avea timp de calculator, am intrat sa urez mamicilor, piersicutelor si familiilor lor multa, multa sanatate, un an nou plin de bucurii, fara plansete si nopti nedormite, piersicute pofticioase, sanatoase si frumoase, sa ne bucuram de cei dragi si sa avem cei mai cuminti copii din lume!!!
AA...si sa vina Mosu' cocosat de jucarii, mai ales pentru cei mici.
Sarbatori fericite, sa avem un an nou asa cum ni-l dorim, pentru ca sigur meritam ce e mai bun!!
La multi ani!
ionelalit spune:
Salutare! Am intrat si noi repede sa va salutam si sa va uram CRACIUN FERICIT CU MULTA SANATATE SI FERICIRE alaturi de piersicute si tatici!!!! 
Sa va aduca mosul tot ce va doriti!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=6b3ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Bysko spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Bysko bine ai venit. Pentru a putea sa te trecem si pe tine pe listutza te rog frumos sa imi spui numele piersicutzei, greutatea si lungimea de la nastere.
Miruna +Alexei
Am trimis mail pe adresa piersicutzelor,dar cred ca nu a ajuns.
Pe fetita mea o cheama Busra(cu sh dar nu am cum sa-l trec acum), s-a nascut pe data de 22 aug cu 4kg si 54cm.Pe mine ma cheama Gonul, dar puteti sa-mi ziceti Bysko!
Va pup si va urez sarbatori fericite
!Busra este sufletzelul nostru!
iulenca spune:
Fetelor ieri sa implinit un an de cand am aflat ca o sa fiu mamica. Am recitit primul meu mesaj pe forumul mamicilor dar si postari ale mamicilor cu state vechi. Unele sunt si acum active pe forum altele apar mai rarutz altele deloc. Eu nu prea ma emotionez dar ieri am fost nostalgica. Noi suntem acum la bunici, e caldutz in casa, puiutza doarme, ascultam asa in surdina colinde si in casa miroase a sarbatori. E aproape atmosfera perfecta, zapada mai lipseste. Cu un an in urma eram la munte si aveam parte de multa multa zapada dar e frumos si asa.
Este primul Craciun al puiutzilor nostrii dar pentru unele dintre noi al doilea petrecut impreuna.
Noi va uram
CRACIUN FERICIT!!! 
sa pastrati mereu in suflet spiritul sarbatorilor si sa il re-creati de fiecare data pentru cei mititei deoarece nu sunt amintiri mai frumose pe care le poate avea un copil decat cele ale sarbatorilor petrecute in familie. Caldura, mirosul de portocale si bucuria ca vine Mosul sunt amintirile cele mai pure ale unui copil. Noi va pupam pe toate cu mamici bebici tatici, pisici si caini (hamsteri, papagali etc.) chiar si noi burtici (Monicutza BB).
Maria Theodora
+ Iulia & Marian
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA
[/b]
maryion spune:
Craiu Fericit! Sarbatori Fericite! Sa vin aMos Craciun cu sacul plin!
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
maryion spune:
Craciun Fericit! Asta am dorit sa spun! Scuze pt greseala......... Sunt pe fugaaaaaaaaaaaaaaa
maryion spune:
Am pus si eu niste poze.
Poze: http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762379977843
SARILLA spune:

CRACIUN FERICIT!

SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IMPREUNA CU FAMILIILE VOASTRE!
Caldura in suflete si in case, bucurie alaturi de micile vieti care anul asta isi serbeaza primul Craciun!Fie ca anul care vine sa ne aduca tuturor tot ce ne dorim!
Va pup si ...faceti poze,da?Dupa sarbatori...stiti ce urmeaza...expozitie![]()
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE

Alexei