PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Piersicute si mamicute dragi,stiu ca eu nu mai scriu prea des,mai citesc cand am timp,dar credeti-ma ca imi este tare greu sa tin pasul cu voi.In schimb astazi nu puteam sa nu imi fac un pic de timp sa va urez si eu Craciun Fericit si multa sanatate.

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Assa acum se vad. Pupam baiatu'.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor este primul Craciun pe care il petrecem impreuna,adica cu puiutii nostri,dar
si primul Craciun petrecut impreuna cu voi-familia mea virtuala, cum spunea si Sabana.
Si cu ocazia acestui eveniment in premiera, eu&puiutu'&tati va uram

CRACIUN FERICIT!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

CRACIUN FERICIT PUIUTZILOR, MAMICILOR SI TATICILOR!UN MOS CRACIUN CAT MAI DARNIC SI O MASA IMBELSUGATA, DAR CEL MAI MULT: SANATATE, BUCURII SI CALDURA SUFLETEASCA!

Elya, si puiul meu se bucura cand il vede pe taica-su, probabil de mine e plictisit deja ca eu stau toata ziua cu el, tati daca sta 10min pe zi in timpul saptamanii, iar in weekand poate cate o jumatate de ora; azi a stat mai mult ca a trebuit sa plec eu la cumparaturi si l-am lasat o ora jumate.

Anul trecut lui tati mosu i-a adus cadou un test de sarcina pozitiv, eu aflasem cam cu vreo 2 saptamani inainte.

Ce a adus mosul?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CRACIUN FERICIT!!! MESAJ DIN PARTEA BULINUTZEI MAMI GREA INCERCATA DE BULINEL

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR PIERSICUTELOR,MAMICILOR, TATICILOR, FRATIORILOR SI SURIOARELOR !!!!!!!!!

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi piersicute minunate, mamici si tatici, va dorim din suflet un CRACIUN FERICIT, MULTA BUCURIE IN CASUTELE VOASTRE SI MULTE CHICOTELI DE BEBELUSI, MULTA SANATATE IN ANUL CE VA VENI, CU MULTE IMPLINIRI, BUCURATI-VA DE ACESTE ZILE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA!

mami, tati si balenica Elena

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

CRACIUN FERICIT alaturi de persicutele noastre mult asteptate! sa va aduca multe bucurii alaturi de cei dragi!
Andrei Vladimir, Andreea Maria, Mara Ilinca, Alexandru George, David Kaname
amiss_zip, bucurosi de colindatori!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

assa, maryion, ce flacai dulcisori foc!
mamaluidavid, sa va traiasca baiatul!LA MULTI ANI, DAVID!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR PIERSICUTELOR,MAMICILOR, TATICILOR, FRATIORILOR SI SURIOARELOR !!!!!!!!!

Mergi la inceput