PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabana spune:
Fetelor va urez Sarbatori Fericite, un Craciun minunat in primul rand alaturi de puiutii vostri. Abia astept sa vedem poze de la primul Craciun al piticilor. Pupici.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
dariana spune:
Am impodobit bradul; i-am luat si lui Dari un glob allui si ii place si e incantat si de instalatzie.
Dariana si Darius (30.07.2006)
assa spune:
Salutare piersicutelor!
Sunt Vladut, am mai crescut si uite ca o las si eu pe mama sa va mai scrie. Promit ca din ianuarie sa fie mai activa, ca doar acum sunt baiat mare, am deja 2 dintisori pe care s-a grabit Mosu' sa mi-i aduca saptamana aceasta.
Despre mine nu prea sunt multe de spus, sunt cuminte si am mai crescut dupa cum va spuneam. Nu plang decat in cazuri exceptionale, dar acum fiind zile de sarbatoare sunt sigur ca o sa fiu asa de ocupat cu pomul si cadourile ca n-o sa mai am timp de altceva.
Va urez CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!
Daca doriti sa ma vedeti , mai jos sunt ceva poze cu mine...
http://community.webshots.com/user/diamh76
Va pup
Vladut![]()
Consi spune:
Assa bine ai revenit!
Nu vad pozele!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Fetelor am TERMINAT acum curatenia! Sunt si eu terminata! Pielea de la maini e super iritata, eu fac alergie la detergent, dar nu suport nici manusile! Bradul l-am terminat ieri! Vin maine cu noutati. Am trecut sa va salut, desi dupa cate imi dau seama toata lumea e ocupata
!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by dariana
Am impodobit bradul; i-am luat si lui Dari un glob allui si ii place si e incantat si de instalatzie.
Dariana si Darius (30.07.2006)
Eu i-am luat unul albastru cu o casuta si niste brazi. Pe fundul globului am scris cu oja alba "LUCA 2006".
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Consi spune:

ANDREEA MARIA
MARA ILINCA
ANDREI VLADIMIR
ALEXANDRU GEORGE
DAVID KANAME

DAVID

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
amiss_zip spune:
Fetelor primiti cu colindatul??![]()

Când fu pe la miez de noapte
Trecu durerile toate
si s-a nascut Fiul sfânt,
Dumnezeu pe-acest pamânt.
si cum dânsul s-a nascut
Ieslea-n rai s-a prefacut,
si pestera în palat
De un mare împarat.
Mii de flacari îmi ardeau,
Si-alte mii se aprindeau,
Mii si mii de luminele
Straluceau ca niste stele.
Iar prin iesle flori crestea
Fânu-n flori se preacea,
Maria se-nveselea,
Pruncu-n brate-si cuprindea,
Sa aveti un Craciun Fericit cu chicote de bebelushi si castronele cu legume rase cu pofta de catre ei
!
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Dupa strigarea lui Consi m-am facut mica mica si am venit fuga sa va salut si sa nu va suparati pe mine ca nu am mai trecut sa va salut si sa felicit piersicutzele grasunele aflate in plina diversificaree!!! Am inceput sa mai las puiu cu bona si sa imi mai rezolv din treburi. Dar vom reveni iar in fortza!
La noi, dupa 6 luni de tzatza legumele merg ioc iar fructele, mai exact marul, este savurat cu maare greutate si neincredere
.
Dupa 3 saptamani de legume, Petra nu accepta mai mult de 30g, iar dupa o sapt de mar, intr-un sfarsit, a luat aproape 90g. Am schimbat si soiul de mar, ce-i drept, si parca il mananca mai bine.
Lupte neneaca la noi.
Se enerveaza ca de ce nu ii dau tzatza si daca legumele sunt asa de bune precum zic, de ce nu le mananc eu
!
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Si ca sa ma revansez am sa va trimit o reteta fooarte simpla si rapiida de placinta pe care o voi face eu de Craciun.
Timp de preparare : 10- 15 min
timp coacere : 20-30 min.
un pachet foi de placinta (contine cam 10 foi subtiri)
5 oua
5 linguri de zahar
1l lapte batut
putin ulei
1. Din pachet se iau pe rand folie de placinta si se aseaza in tava mare intinsa astfel:
o foaie se pune in tava si se unge cu ulei.
peste ea se pune inca o foie si se unge cu ulei
se mai pune una si se unge cu ulei...si tot asa pana se fac 4 sau 5 foi (la alegerea fiecaruia).
2. Se toarna peste cele 4 foi litrul de lapte batut in care s-au mixat ouale, zaharul si un vf de cutit de sare.
Peste acest lapte se mai pun 2 foi rupte bucatele mici (se vor amesteca cu laptele).
3. la fel ca la punctul 1 se pun restul de foi de placinta deasupra laptelui.
Si GATA!
Se da la cuptor pana se coace compozitia : se va face branza dulce cu sirop cu care se poate unge apoi placinta pe desupra.
Mie imi place f mult fierbinte!
uitati www.flickr.com/photos/ami_si_cip/331091727/" target="_blank">aici o poza
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()