PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
norocuta spune:
Tweety7 multumesc pentru urare..legat de un somn bun. Stii...am fot relativ linistita ca Kg luate se duc usor, insa acum slabesc manacand la greu si nu am nici un fel de stralucire. Pe fata mea nu poti citi decat "oboseala_maxima", pot sa ma bag cu succes si al rubrica: "pierdut_simtul _umorului"
sabana, larisa_79 succes si mult noroc in noile afaceri!
Eu abia acum am citit, asa ca scuzati de intarziere, oricum gandurile mele sunt cu voi permanent.
arghirmonica spune:
Fetelor va doresc sa aveti un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou mult mai bun decat cel care a trecut.Eu va mai citesc din cand in cand,da cu scrisul stau mai prost.Si nu va mai stresati cu mancarea ,greutatea etc ..important e sa fie bb sanatos el de la mama lui
,ca o raceala ,nas infundat si chestii din astea ajung sa fie mizilic.
Va pup Monica
Bysko spune:
Sunt si eu o piersicutza-m-am nascut pe 22 august si m-am decis sa va salut asa ca:SALUT! E si mami aici si va transmite "Sarbatori fericite!" si spor la curatenie!Va pupam si mai vorbim!
norocuta spune:
simonaU
quote:
Fetelor voi ati vazut pe la TV pe tipa care a descoperit limbajul bebelusilor? Eu am fost tare incantata.
Da, am vazut si eu...suuuper!!! A fost invitata la Operah Show...
Excelent...daca stiam asta de cand l-am nascut pe Nour...ce bine era.
oncicu spune:
Buna ziua mamici si piersicute!
Noi am fost plecati la Pitesti cateva zile, am taiat porcul am fost pe la rude etc. Ne-am intors si tb sa ne apucam de tb prin casa, curatenie, mancare si altele, dc vom avea tp.
La multi ani piersicutelor care implinesc azi 5/ 6 luni si tuturor celor nascuti azi.
Consi, Anasia multumim frumos 

In alta ordine de idei Robert este la fel de plangacios, nu vrea sa stea deloc singur, il mai doare si cate ceva...de mancat la fel de prost mananca, ce mai, tot tacamul
Gingia de jos e putin inflamata si are o gaurica cat un vf de ac sau putin mai mare , cam cat mai dureaza pana ii iese dintisorul?
Sper sa mai intru si mai tarziu sau maine sa fac toate urarile cuvenite.
Va pup si spor la treaba.
A si bun venit noilor mamici si piersicute
Bysko spune:
Mersi! Ne chinuim sa ne facem album si site!Cred ca intr-un final apoteotic vom si reusi!![]()
Busra este sufletzelul nostru!
mikiion spune:
Sarbatori fericitre!!!!! Si un An Nou plin de bucurii!!!!
Mihaela si Marc-Adrian
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Muuh spune:
Bysko bine ai venit. Pentru a putea sa te trecem si pe tine pe listutza te rog frumos sa imi spui numele piersicutzei, greutatea si lungimea de la nastere.
Miruna +
Alexei