Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Am inteles, Didi...

Liuda...din cate am prins la cursul de mamici, pierderile de lichid amniotic pot surveni si in cantitati mici in caz de fisuri fine ale membranelor...de aia ne-au si spus sa urmarim consistenta scurgerilor si daca este una apoasa sa sunam imediat doctorul. Din pacate ne-au si completat ca de la sesizarea acestor scurgeri in termen de vreo cateva ore copilul trebuie scos din cauza potentialului septic care se iveste...sper sa nu fie grav in cazul Cristianei. Cat despre doctoritza ei, sper sa fi retinut eu bine si sa nu fac o greseala. imi amintesc ca ieri alaltaieri spunea ca are o scurgere ceva mai apoasa dar ca parca doctoritza i-a spus sa stea linistita (nu stiu daca in contextul unei consultatii sau tel).
Ce sa zic?! Imi imaginez ca in conditiile astea bebele trebuie scos caci placenta nu-l mai protejeaza cum trebuie...
Nu vreau sa mai sar pe capul ei...cand va putea am rugat-o sa-mi dea un bip sa o pot suna...sau macar mesaje cu ce face.,..imi tot vine sa o intreb...dar nu se poate din 5 in 5 minute...se prea poate ca astazi sa fie o zi lunga ptr ea.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,ne rugam ca DD sa fie cu voi si sa treceti cu bine de incercarea asta.
Mie cel mai frica mi-e de medici incompetenti...sa speram ca va fi bine.
Doamne ajuta!

Wanna,cartea o gasesti in mailul comun la Carti si brosuri,in partea stanga mai jos.
Numarul tau trimite-l pe mail acolo,daca nu te descurci si il vom baga noi in listuta.

Fetele,Aelita doarme oare? Ca n-a dat pe aici si ieri o apucase curatenia...parca simt ca ne pregateste o surpriza.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Adinush,acum stau si eu cu frica de cind te-am citit.Maine trebuie sa sun pentru rezultatul la streptococ si parca ma ia groaza.
Parca prea multe fete il au deja...si cind ma gindesc ca la astia cica nu e obligatorie analiza.Am facut-o la cerere.
Parca nu mi-ar fi destul dermatita de care cica nu scap asa simplu si care ma mananca de mor.

Hai capul sus,iubita ca trecem cu bine si peste asta si nastem dupa Anul Nou!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst sa stii ca eu o vad pe Aelita o zbantuita, ca saraca nu a avut stare deloc lunile astea, ba facea hainute de ma dispera ca eu nu am nici ac in casa, camera copilului... e numai ardei si ea... asa ca ma astept sa faca o surpriza, plus ca e fetita, care cica iesa mai repede...
fata auzi daca nu faceai analiza aia te simteai mai bine acum, ca nu asteptai rezultate de analize..... eu vorbesc..... ca maine ma duc la dr. si poate ma loveste si pe mine cu ceva.... adica ma dau tare pana maine, ca maine poate ma fac cu un morcov cat casa in fund....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Liudo,fata e naspa analiza asta daca nasti natural...pe tine te doare in cot ca faci ceza,dar eu aici nu stiu daca am sanse sa-i conving de ceza.E mai greu.Si tratamentul care se face pentru streptococ dureaza ceva timp si nu stiu daca apuc sa-l fac tot...in cazul in care nasc mai repede.Si faza nasoala e ca se transmite la bb,din pacate.
Nu ma mai gindesc,sper ca va fi bine.Imi ajung bubele pentru acum.Gata.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Cristiana spune ca doctorii au certat-o ptr venirea intarziata la spital...acum i-au luat sange si asteapta rezultatul analizelor si se pregatesc sa ii faca injectie cu antibiotic si injectia ptr maturarea plamanilor micutzului.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Si dupa cum ma asteptam... Cristiana si-a mai revenit din panica...simte ca va iesi cu bine din situatia asta...si va imbratiseaza pe toate...
Ehehe...zice ca n-ar fi vrut sa puna majoretele pe jar de pe acum...dar ce sa-i faci!?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Of mai fetele tare sunt trista pentru tiza mea! Ma rog la Doamne Doamne sa o ajute!Oana sa-i zici tu ca toata lumea sa gandeste la ea!

Adinush: hai las ca e mai bine ca l-ai descoperit si poti interveni!

Dana, Liuda: voi vorbiti de aceeasi analiza ca a lui Adinush? Se ia din secretie sau din sange? In cate sapt de sarcina se face si cat dureaza pana-ti dau rezultatu? Mie nu mi-a recomandat-o nimeni pana acum dar am de gand sa o fac de capul meu.

Sper ca Aelita e bine si e doar ocupata...

Unde se pun telefoanele? (pe e-mailu' comun?)

Cristiana mama de Andrei 2+ si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Cristiana, ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine .Ne rugam ca bebe sa fie sanatos si cuminte si sa mai ramana la caldurica .
Am si eu o mica problemica : de ieri mi-a coborat burtica .Pana acum era undeva sus , intre sani , de nu mai stiai unde incepe una si se termina celelalte .S-a si intarit f tare , dar nu ma doare .Si azi toti care m-au vazut mi-au spus acelasi lucru ...ca burta mea o i-a la vale . Am auzit si eu ca acest lucru se intampla inainte de a naste .Ce sa cred ?! Luni cand am fost la dr(avem si noi 2700gr)m-a intrebat mai in gluma ,mai in serios , daca nasc de revelion.Incer sa nu ma las frica sa ma prinda , dar .....totusi .

36sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Sper sa fie totul bine cu Cristiana! Asteptam numai vesti bune!!! Doar suntem inaintea Craciunului si cred ca va fi bine, ca Dumnezeu o va ajuta pe ea si pe bebe!

Daconst, multumesc mult pt ajutor. Am gasit carticica si acum o descarc. Deasemenea am trimis mail cu nr meu de mobil. Pupici

Wanna & bebe din burtika_ 32 weeks & 3 days

Mergi la inceput