Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
bits spune:
Cristina Dumnezeu sa va ocroteasca!sper din tot sufletul sa-l mai tii pe bebe in burtic daca nu nastere usoara si bebe sa fie sanatos!
.
Oana daca ii mai trimiti sms spune-i sa nu uite de injectiile de maturare a plamanilor lui bebe!
36,KEN(1nov 2004)
Messa spune:
quote:Dap, este! Si l-am mutat eu la Carti si Brosuri
Originally posted by gabriela_s
neataati verificat mailul comun ca eu am trimis dar n-am apucat sa verific.am pus carticica DR-ului SPOCK.E un pdf.
Catalina spune:
Cristiana, offff, imi pare rau, cred ca esti tare ingrijorata. Dumnezeu sa iti ajute sa fi puternica si sa faci un bebe sanatos.
Gabriela, unde nasti? Cu cine? probabil ca ai zis tu dar nu am fost eu pe faza. Tie ti-a facut testul ala de care vorbeau Aelita si Dana? Io nu cred sa il vad vreodata ca dr Radoi nu prea e el asa grijuliu cu testele astea, daca eu nu intreb, nici el nu sugereaza.
Ia vezi, ca avem acelasi DPN, zici ca nasti inainte de ian?
Abia astept sa merg la dr, sper sa vin cu vesti bune si cu vesti despre oareshce planificare.
Va pup,
Cata 37+
oana_bucur spune:
I-am scris de injectiile de maturare (ma gandesc ca n-or fi totusi atat de neprofesionali cat sa omita asa ceva)...desi doctoritza care i-a zis ca nu e lichid amniotic scurgerea ei de acum 2 zile...ce naiba sa mai zici!?!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Liuda spune:
mai , dar cum ea avea pierderi mari de lichid? adica e diferenta intre eliminari si scurgeri de lichid, zic eu, cred ca lichidul daca se scurge e in cantitati mai mari decat o simpla eliminare vaginala chiar si mai abundenta?! Nu stiu, zic eu la mintea mea! Pai asa poate pierzi lichid si nu stii... saraca, si nu e nici macar mai aproape de termen... hai ca am aflat ca dopul se reface, dar membranele - tot? Sper sa fie bine si sa poata sa-l mai tina pe bb in burtica, ca e chiar devreme pentru a iesi afara... Doamne ajuta!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile
wannajo spune:
Cristiana,
iti dorim sa fie totul perfect cu bebe si cu tine! Daca e sa nasti acum inseamna ca Dumnezeu asa a considerat ca e mai bine pentru bebe si pentru tine si in acest caz ne rugam pentru voi sa va refaceti repede si bebe sa fie sanatos si mancacios!
Burticutze, arsuri am si eu, mai ales seara si nu zilnic...insa cand le am sunt groaznice. Cred ca sunt legate de alimentatie, altfel le-as avea zilnic.
wanna &
bebe din burtika_ 32 weeks & 3 days
Liuda spune:
oana ea a fost la dr. si aia a zis ca nu e lichid? Pai eu o mancam pe aia daca intai zice ca nu e lichid si dupa 2 zile zice ca e lichid... ca doua zile conteaza enorm! Mai ce incompetenta... te duci cu o problema, te asigura ca e tot bine si in doua zile afli ca e naspa de tot... adica ori te duci la dr, ori nu - cam rezultatul e tot ala - adica unul prost!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile
kateryna spune:
Of, Cristina ce incercare ptr voi. Aveti incredere ca o sa fie totul bine. Ne vom ruga ptr voi.

35+
George Anelin
wannajo spune:
Dragi burtici,
am cautat carticica Dr. Spock pe mailul comun si nu am gasit-o.
Nu radeti de mine, poate nu am stiut unde sa o caut? Nu pe mailul comun?
Vroiam sa va mai intreb unde ne postam numerele de tel in caz ca e necesar sa fim contactate vre-o data. De cand am citit de Cristiana ma tot gandesc ca de acum in orice clipa trebuie sa fim pregatite.
pupici,
wanna &
bebe din burtika_32 weeks & 3 days
adinush spune:
Am intrat si eu pe fuga sa va spun ca nu am nascut![]()
Insa sunt ffff supi

Cred ca de data asta chiar dau in depresii...
Mi-am luat rezultatele de la analize si ghici ce? mi-a iesit streptococul B pozitiv

Am inceput tratament cu Augmentin,sper sa pot sa-l fac pe tot.
Apoi dr a zis ca nu facem controlul bazinului acum desi maine fac 38 de sapt ci sa vin pe 28 si ca s-ar putea sa fac cezariana
ca bebelina e mare(avea deja 3,6000).
Si acum stau asa in plop,macar daca imi facea controlul ala pe masa sa stiu sigur cam cat poate "duce" bazinul meu.
De saptamana trecuta am inceput si eu sa ma umflu,dar in asa hal de nici macar in papucii de casa nu mai incapeam,a trebuit sa stau 2 zile cu picioarele in sus ca sa pot sa ma incalt cu ghetele,si alea desfacute la sireturi.
Plus ca nu am terminat cu curatenia si am de carat niste mobila pe care cica nu pt sa car decat dupa Rev..asta inseamna ca sa stau cu toate cele imprastiate de sarbatori,vreau brad si n-am unde sa-l pun.Am de spalat vreo 4-5 masini si nu am unde sa le intind ca balconul e plin de acareturile ce trebuie mutate...oooooff
Si mi-ati mai adus si voi aminte de cat de "statuta" sunt...eu din mai nici macar nu l-am mai vazut pe al meu barbat,ce utza-utza sau giugiuleli?
Si uite asa astept eu minunatul spirit al Craciunului
Adinush
37+ cu
- Ingrid-Eileen

ati verificat mailul comun ca eu am trimis dar n-am apucat sa verific.am pus carticica DR-ului SPOCK.E un pdf.