Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
adela2006 spune:
shine da si tu pantofii cu spirt pune o pereche de sosete mai groase si plimbate cu ei prin casa , si se vor lasa
intr-un final ![]()

belle_vue spune:
E frig rau in Bucuresti?
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by belle_vue
E frig rau in Bucuresti?
Daaaa...1-2 grade si bate vantu' si sta sa ninga
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
32+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Liuda spune:
buna dimineata !
Ce faceti?
eu cam sifonata... ca am dormit mai rau... dupa cafea mai scriu...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 2 zile
gabriela_s spune:
neata
care mai e atmosfera pe aici?cine mai naste???
ca pe mine ma luasera emotiile azi-noapte pe la 12 si ceva,nu reuseam sa adorm de dureri,burta intarita...s-a calmat cu un no-spa (cred ca e al 5-lea pe care il iau in toata sarcina asta).nu imi era neaparat teama ca nasc,ca na ,e aproape momentul,dar am asa o oroare de alergat noaptea la spital,trezit doctorii din somn,chemat de acasa...as vrea sa planific oarecum tot.sa vedem ce spune dr ,a ramas ca il sun maine cand e iar de garda,sa vedem daca zice ca e nevoie sa ma vada si maine,daca nu pe 27 vedem ce si cum.as vrea sa ma duc sa ma internez frumos,sa imi usureze ei declansarea travaliului si gata.numai sa fie bebita bine
ce or face fetele cu ceza?abia astept sa ne povesteasca ...
ROMARIA,HARICLEAA,MIRELA sper ca sunteti bine toate !bebelusi grasuni si frumosi sa aveti!
ati verificat mailul comun ca eu am trimis dar n-am apucat sa verific.am pus carticica DR-ului SPOCK.E un pdf.E din colectia 'POCKET BOOKS" dar eu am printat-o pe A4 si a iesit ditamai magaoaia,de ma intreba mama pt ce examene mai invat,ca numai manualele alea de la ASE arata asa
ooooo,ceea ce imi aduce aminte ca de pe 13 ianuarie am sesiune.sper sa ma pot prezenta macar la 3 din cele 6 examene
vreau cam multe de la viata asta,nu?mi-e asa frica sa nu fac anul 4 de doua ori,vreau sa scap naibii de ASE...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

dianamizzi spune:
SHINE- pantofii se lasa sigur daca ii tii o zi cu bucati de ziar umede (umede bine) bagate in ei. pune acolo sa fie plin de hartie uda si o sa vezi! eu faceam mereu rani de la pantofi noi, uf... pana am descoperit asta ![]()
CRISTIANA - ne gandim la tine, numai bine! 
HARICLEEA, MIRELA
azi fac supa de pui cu fidea si diseara orez cu ceva carne, sa vad ce gasesc.
diana 36+
marinar spune:
neata balenute
am lipsit cam multisor si am avut ceva de recuperat, dar am reusit.
Felicitari prospetelor mamici, sper ca sunt ok, sa fie sanatoase si ele si bebicii!!!
eu am reusit sa mobilez camera bebelinei si am aranjat-o cat de cat, ad am pus perdea, am montat patutul. o sa pun si cateva poze cat de curand.
in rest sunt ok, azi merg la dr sa vedem ce zice de bb, de nastere, etc. am facut si analize de sange care sunt ok, iar cultura de col o iau azi inainte de a merge la dr, dar am dar tel si e ok.
va pup si vb mai tarziu.
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ylilimic spune:
mamici de bb2 - daca nu ati apucat aseara Scoala parintilor, TVR2, la 12:25 da reluarea.
Sa vedeti cum se descurca o mamica cu 2 copii mici si unul nou-nascut!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
roandre spune:
Sper ca e ok Cristiana si ca nu a venit momentul nasterii pt ca mai are ceva de asteptat!
Eu am fost astazi la o alta eco si mi s-a spus ca totusi nu as avea hidramnios ci doar ceva mai mult lichid dar ca n-ar fi o problema.
Bb are 2287 gr si e cu cateva zile mai mare.
Gabriela_s, dc mai ai dureri mergi totusi si maine la dr ca e de garda.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
oana_bucur spune:
Fetelor, am vorbit cu Cristiana prin mesaje caci nu cred ca poate vorbi la tel...ceea ce a pierdut ea in zilele astea era intr-adevar lichid amniotic...i s-au fisurat membranele. E speriata dar sper sa isi revina...
Un gand bun din partea fiecareia ii va ajuta...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+