Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
cleopiciu spune:
NEATA!!!
BURTICI MULTUMESC PT. RASPUNSURI!!!
AELITA si pe mine ma chemat dr. joi sa-mi puna curele pe burtik ,am inteles ca asculta inimioara lui bebe si a mai spus ca de acum o sa ne vedem in fiecare saptamana...
ANIS am intles ca si tu ai avut stafilocc auriu ,imi poti da detali te rog ,este periculos in timpul nasterii daca nu se trateaza? ce antibiotic ai luat? ca imi e tare groaza de antibiotice in timpul sarcini!!!
HARICLEA SI MIRELA SUNTEM ALATURI DE VOI !!
CLEO 36+
cristia spune:
cristiana70 ma rog la Dumnezeu sa fii bine (si sa nu fie ceva-ul ala lichid amniotic)!
uf
Cristiana mama de Andrei 2 ani+ si 33+
cristia spune:
Romaria felicitari pentru fetita!!! Multa sanatate!!
Haricleea si Mirela: tin si eu pumnii pentru nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi!
Catalina spune:
Buna dimineata fetelor, primul gand merge la Haricleea si Mirela. Doamne ajuta! Al doilea la Cristiana: ai grija de tine, multa sanatate!
Pe noi vad ca ne incearca o mica raceala, ma doare in gat si am starea aceea de raceala. Am bagat un ceai cu miere si lamaie si ma intreb daca oi lua oscilococcinum o fi ceva rau? O sa il intreb pe dr dupa-amiaza (mama, am niste emotii pentru dupa-amiaza, de nu va zic ...).
Aelita, am citit ce mi-ai zis tu referitor la apropierea de sot si nu pot spune decat ca ai dreptate. Si ca te felicit pentru ca tu reusesti sa fi asa de calma si sa ai o stare asa minunata in continuu. La mine exista cateva chestii care ma cam submineaza, eu nefiind de fel o persoana asa de extraordinar de optimista. Nu pot sa ma simt total minunata la cele peste 70 de kile cand ma dor articulatiile de mor seara (singura perioada cand ma vad cu sotul). Dar de asta nu ma plang, gandurile despre bebe sunt de departe cele care ma opresc sa fiu in starea de gratie pt oareshce. Imi pare rau daca i le transmit, prin placenta, prin ce or fi ele transmise, te rog sa ma crezi ca pe tot parcursul sarcinii am fost constienta de asta si am incercat sa fiu cat pot eu de calma ... unele chestii sunt posibile, altele nu. Cat despre intors in pat cu sotul, deocamdata nu e posibil. Eu dorm fffff rau sau aproape deloc. Nu pot sa stau cu ochii pe tavan langa el toata noaptea si sa il ascult pe el dormind (el nu suporta sa stea cu tv deschis prea mult timp). De cate ori am incercat sa ma intorc in pat m-am perpelit juma de noapte si pana la urma tot am ajuns in sufragerie. Din pacate vad ca el isi face planuri ca odata ce vine bebe sa se mute el in sufragerie. Eu voi incerca sa ne revenim cat de repede dar cred ca pana face bebe o luna jumate, doua, nu prea avem sanse ... el va merge la serviciu, mai mult de 2 sapt nu cred ca are cum sa stea acasa asa ca nu il pot chinui prea mult, mai ales ca ma bazez tare pe el pentru toate celelalte in afara de bebe. Dar trag speranta ca anii pe care ii avem in spate impreuna vor constitui o baza buna pentru marea schimbare din viata noastra (pe care de altfel o asteptam de atata timp). Hai ca cred ca iti pare rau ca mi-ai zis ceva, m-am intins ...
Va pup si sper sa vin cu vesti bune asta seara, ca si voi fetelor de pe baricade.
Cata 37+
adela2006 spune:
cristiana sper ca esti bine si acel ceva nu era chiar lichidul si nu nasti acum ; iar daca nu nasti acum eu zic sa stai acasa la caldurica in pat pana in ianuarie ; abia astept sa vi sa ne spui ce s-a intamplat
oana imi pare rau ca ti-am facut pofta cu ciorba mea dar eu abia acum descopar ca am pofte
cu ce vopsea ai colorat stelutele ?
eu ma gandeam sa merg azi sa mai iau niste material sa mai fac un schimb ptr patutul lui bebe dar e asa urat afara ploua marunt trebuie sa iau tramvaiul bebelina imi trage suturi , nu stiu mai vad
Daconst spune:
Neatza buna!
Didi,ti-am trimis PM cu numarul Cristianei,poate reusesti sa dai de ea.Bafta multa Cristiana sa fie totul ok.
Mirela si Haricleea,ne gindim la voi si va asteptam sa veniti cu bine acasa.
Criss,asa e cu bubitele mele,e o alergie sau o reactie ciudata de la sarcina.Am sunat medicul si spunea ca e normal.Cu anemia stiam ca sunt la limita de jos,dar nici nu iau fier pentru ca nu mi-a prescris.Am citit ca odata ce scap de sarcina trec si bubitele,doar ca sunt neplacute si ma mananca tare.
Temperatura va fi si la noi mai joasa pentru ca noi asa ne-am obisnuit la 19° si e ok.Cred ca si bb se va simti bine...si sigur nu-i voi pune caciulita pe cap.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+
Shine spune:
eu am aruncat ieri ceva, si acum il vreau inapooooi
stiu ca nu intereseaza pe nimeni, dar imi vine sa ma arunc pe ghena sa caut "obectul"
l-am pus langa punga de aruncat si l-am luat cu totul
nu e grav, era doar o crema de maini, si expirata pe deasupra, da acuma imi trebuie sa dau pe pantofii cei noi, k nu se lasa.
Si sa fie clar ca eu nu ies pe frigul asta afara sa cumpar ceva.
Daca ,ma bag cu pantofii in cada se lasa?
Gluma gluma, dar Cristiana nu a dat nici unsemn?
A zis ca la 10 e la usa medicului....
Shine 32
bits spune:
offf Cristina ma rog pt tine sa fie doar dopul si sa nu fi pierdut si lichid!Doamne ajuta sa-l mai tii pe bebe la caldurica inca putin!
35,KEN(1nov 2004)
DidiAlex spune:
Am zis ca nu scriu dar vad ca sunteti ingrijorate. Am vb cu Cristiana pe la ora 11 ro. Era normal un pic stresata, cine nu ar fi, in spital si astepta la analize.Deci o oprise pt analize. Nu mi-am permis decat sa ii transmit informatia cu injectiile de maturare cat stiu io despre ele. Am o sa o sun mai tarziu pt ca si asa in spital e un stress continuu.sau daca vb altcineva cu ea poate scrie aici sa nu o apelez si io inca o data. marim stresu fetei.
Sarcini si nasteri usoare.