Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristia,analiza de streptococ se face recoltand secretie din vagin,la mine au luat si anal.Si se face prin saptamana 36,adica cit mai aproape de nastere si doar la nasterea naturala conteaza ca se poate transmite la bb.Rezultatul e in citeva zile gata cred.

Ari_ela,am auzit ca daca burtica coboara se naste cam peste 2 saptamani,dar nu e regula.Poate sa nu coboare deloc.Oricum e un semn,dar stai linistita nu e grav.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Pentru Cristiana,
multe pentru ea si pentru bebe sa fie bine.

Sa dea Dumnezeu sa o auzim repede ca totul e ok, indiferent cum.

Shine 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eiii, daconst, la ceza nu e periculos? Ei atiunci.... nici capu' nu mi-l frec! nu stiu ce o sa-mi faca maine dar a zis ca o sa uite ce contin si eliminarile , si pe masa, cum e colul si cu eco, deci in toate pozitiile posibile...

sper cu cris totusi sa fie bine, dar cred ca acum sigur o lasa la pat...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by wannajo

Dragi burtici,
am cautat carticica Dr. Spock pe mailul comun si nu am gasit-o.

Este in Folders -> Carti si brosuri (DR SPOCK -THE FIRST TWO YEARS)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristia iti dai seama ca i-am spus de la inceput ca fetele "forfotesc" si ii trimit numai ganduri bune. Are sa fie bine...este o fata puternica...si ea si bebele vor lupta impreuna...si intr-adevar e sapt craciunului...avem numai asteptari de bine...
Ari-Ela nu este o regula ca imediat dupa ce se lasa burtica sa iasa si bebele...se spune ca exista o perioada medie de vreo 2 sapt de la lasarea burticii pana la nastere...pe de alta parte chiar ca depinde de la caz la caz. Prietena mea care tocmai a nascut a experimentat acelasi lucru...in sapt 36 i-a coborat brusc burta de la o zi la alta si era convinsa ca in maxiiiiim 2 sapt naste...vreau sa-ti spun ca, cu toata zbantuiala fetitzei ei (a fost zbantuita rau de tot in burtica)...au trecut cele 4 sapt si a nascut la termenul termenului (adica primul termen stabilit in sapt 6)...si a nascut si natural desi bebelina a avut 4.500 gr si 56 cm.
Asa ca stai linistita...cand va fi va fi...tu esti deja considerata la termen.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu28 spune:

si eu sunt o mamica de ianuarie(sper).
UM: 8 aprilie 2006
DPN: 13 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna la gravi dragute si saru" mana pentru raspunsuri!
Cristiana, ma gandesc la tine, sa dea Doamne Doamne sa fiti bine, nu te ingrijora, treci si peste asta!!te pup
Brrr...!fetele sunt in operatii cred.ma rog sa fie bine si ele si bebicii.Doamne ajuta!!!
Eli si burtica ei de 33s+6 zile

Mergi la inceput

Bine ai venit, Crisu...

Revin la ce voiam a raspunde inainte de a afla de Cristiana.
Roandre reformulez...intr-adevar m-am exprimat cam aiurea...masajul sfarcurilor este ptr a le forma cat de cat ptr supt si a desfunda oarecum canalele nu ptr a provoca lactatia...folosirea garmastanului e ptr a preveni (in ce masura poate) ranile ce pot aparea in urma suptului, iar marimea sanilor nu conditioneaza lactatia...eu ma gandeam oarecum la faptul ca daca mamele noastre nu au avut problema asta avem oarecum sanse mai mari sa nu o avem nici noi...dar asta nu da siguranta. Intr-adevar am inteles ca e foarte important felul in care pui bebele la san sa suga...
Poate din cele ce aveti experienta ne puteti explica niste reguli de baza...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Ah...da...Aelita ...ma refeream la stersul sanului, sfarcurilor inainte si dupa alaptat si evident dupa spalatul lor...asta ne sugerasera cucoanele de la curs..folosirea hartiei rulou de bucatarie in locul prosopelului...e mai igienic.

Adela2006... hmmm...am trecut de impasul de ieri cu ciorba de fasole...iar maine am sa am si eu niste mancarica de fasole cu ciolan.
Stelutzele si lunile...evident vopsite in albastru si deja pe tavan.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, a nascut Mirela prin cezariana cu epidurala. Sunt bine. Fetita - Ana Patricia, are 3.100 kg, 47 cm, scor 8 spre 9.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput