Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
oana_bucur spune:
Bravo, Mirela si prichindica Ana Patricia ...sa va dea Dumnezeu multa sanatate si gangureli calde de Craciun.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
bits spune:
ANA PATRICIA bine ai venit
!refacere rapida mamei si mult ,mult laptic sa te faca mare!
36,KEN(1nov 2004)
Liuda spune:
ura!!! inca o bebita!!! Multa sanatate ei si proaspetei mamici... refacere grabnica!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile
Daconst spune:
Felicitari Mirela!!!!

Gabi,multumim de carte.
Eu am Ingrijirea sugarului...tot de la Dr Spock.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
ari-ela spune:
Felicitari Mirela!!!!!Sa iti creasca mare buburuza , sa fie cuminte iar tie iti doresc o recuperare cat mai rapida .
Fetelor , multumesc pt raspunsuri .
36sapt
kateryna spune:
Felicitari Mirela! Bine ai venit Ana Patricia!

Am trecut-o pe printesa in listuta!
35+
George Anelin
gabriela_s spune:
uuuuuu,stati ca nu stiu cu ce sa incep!!!
ma bucur ca e mai bine cristiana!daca bebe vrea sa vina mai repede ,ii doresc sa fie sanatos si sa fie pe maini bune acolo la spital!!!
aelitadaca ai plecat sa nasti ,iti urez contractii cat mai eficiente si nedureroase!!!![]()

adinush stiu ca cel mai frumos este sa petreci craciunul in casuta ta si sa fie totul aranjat si curat si cum vrei tu,dar daca nu reusesti sa faci asta,ca doar mai ai nitel si nasti...ce-o safie?da-o incolo de mobila si de masini de spalat,sunt sigura ca ai prieteni care te-ar primi cu drag sa petreci craciunul cu ei
si eu sunt cam morcovita anul asta,nu o sa pot sa ma agit si sa robotesc prin bucatarie cum imi place,sa stau eu sa decorez bradul si toate,nu o sa mananc nimic din meniul traditional, nu ma pot duce sa cumpar cadouri pentru cei dragi,la starea mea ma termina aglomeratia si imi pierd imediat rabdarea (ceea ce nu se intampla altadata),daca umblu ma doare spatele si mi se umfla ingrozitor picioarele,plus ca zic sa las naibii banii si sa nu mai cheltui atata ca cine stie ce ne mai asteapta cu spitalele astea...si morocvul cel mare e ca nasc ori de craciun (mai stii) ori de revelion.
catalinala mine DPN dupa cerculetul magic al dr-ului e 3 ian(o mica diferenta fata de ce calculasem eu pe net),desi la ultima vizita a zis asa vehement "nasteti de revelion" ca mi s-a facut rau
.marog,nu e nimic batut in cuie,sunt in saptamana 38 deja,se pot intampla si chestii neasteptate,azi sa n-am nimic si maine "pac" ,sa dea buburuza sa iasa.![]()
si sa nu uit:bun-venit pe lume ANA PATRICIA!!!
sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parintii tai!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

wannajo spune:
Mirela, FELICITARI!!!
S-a mai nascut o stelutza!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ce mai stiti de Cristiana? Ma tot gandesc la ea si ma rog pentru ea si bebele ei sa fie bine si sanatosi!
Pupici,
wanna &
bebe din burtika _ 32 weeks & 3 days