Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

MIRELA FELICITARI!!!SA FIE BEBELINA SANATOSA SI PAPACIOASA!!!

CRISTINA SUNTEM ALATURI DE TINE SI DE BEBE !!!!

CLEO36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Felicitari Mirela! Iti doresc ca bebelina Patricia sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie recuperare rapida!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Multumesc frumos Dana ptr lamurire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

De la Cristiana:
Doctorul prefera nasterea naturala...dar deocamdata ea a avut doar intariri de burta nedureroase...si a apucat sa si atipeasca un pic.
Eu o simt ca fiind echilibrata ca si stare.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

O lasa sa nasca natural??? Eu stiu ca la prematuri se recomanda nasterea cezariana ptr ca au caputul moale si nu trebuie sa depuna bebe efort.
Cristiana, oricare ar fi modalitatea in care nasti eu iti doresc Nastere usoara! si ai incredere ca o sa fie totul bine.

35+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele nu vreau sa va sperii,dar parca am gasit si eu ceva umed pe tampon...mi-e frica sa nu fie lichidul.
Oare cum sa-mi dau seama ce-a fost?N-a fost mult,dar destul cit sa-mi fie frica.
Cred ca trag o vizita la spital ca n-am stare.
Va anunt daca nasc...ca acum nu-mi dau seama inca.
Sa nu-mi faceti galerie ca eu as vrea sa mai stau,dar nu ma pot pune cu bb.El e seful.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dano, pai ai zis sa nu nasc ca te duci sa dormi si sa astept pana te trezesti tu. Acum ce faci te apuca nascutul pe tine? Gluma, gluma da ai grija ce faci! Te asteptam cu vesti.

35+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Fetelor , de Haricleea nu se stie nimic ? Nu astazi trebuia sa nasca si ea tot prin cezariana?

36sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst asteptam sa ne spui si noua ce este dupa ce iti suni medicul...

Ari-Ela intr-adevar si Haricleea era programata azi ptr cezariana...cred ca ne va anunta cand va reusi.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara, frumoase burtoase!

Of, lipsesc si eu o dupa amiaza si acum chiar nu stiu cu ce sa incep:

Sa ne traiasca Ana Patricia, simt ca parca s-a nascut la noi in familie!
Haricleea - inca mai asteptam vesti de la tine, sper ca sunteti bine si tu si bb!
Cristiana - un gand bun si o inima curata pentru tine si bb!
dana - inca nu m-am dumirit: daca totusi nu nasti acusi (iti doresc totusi sa fiti bine amandoi) poti sa imi mai spui o data: cristina este acasa sau ii mai da drumul acasa, sau o vor tine in spital pana la declansarea nasterii vaginale?
aelita - striga mama "prezent" sa stam si noi linistite!
catalina - sa ne spui ce a zis doctorul...

WE trecut am reusit sa restabilesc legatura cu asistenta care va veni la nasterea lui bb2 si care m-a implorat sa stau cat mai linistita pentru a duce la bun sfarsit sarcina. Motivul: aaceste ultime saptamani sunt esentiale pentru dezvoltarea plamanilor lui bb. Si daca ma gandesc cat se chinuie Madalina, vara-mea, eu zic sa va potoliti care cu curatenii, care cu cumparaturi, care cu suparari (aviz gabriela...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput