Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
adela2006 spune:
am reusit sa vorbesc si eu cu cristiana statea "pe partea stanga" si-l astepata pe bebe probabil la noapte cel tarziu maine
i-am spus ca ne gandim toate la ea si suntem alaturi ea , sa fie puternica
am emotii , prima nastere naturala , a zis ca-mi trimite maine mesaj dar oricum o voi suna sa vad ce si cum
a zis sa nu scrieti 10 capitole pana se intoarce ea acasa ![]()
oana cu ce fel de vopsea le-ai vopsit ma intrebam daca erau acuarele sau ceva special de pictori ?
ar trebui sa incep sa ma pregetesc ca mergem la dr azi am programarea la 8 deci sper sa intru pana la 10 si sper sa vin cu chestii concrete gen in data de x ma prezint la spital sa nasc 
oana_bucur spune:
Ylilimic daca intrebarea ta se referea cumva la cristiana din Arad atunci raspunsul este ca se afla bineinteles in spital monitorizata...ca nu se pune problema sa plece nicaieri decat cand va fi externata cu bebele in brate. Acum sta cumintica si asteapta declansarea travaliului.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
oana_bucur spune:
Adela sunt culori acrilice care pot fi folosite pe orice tip de suport (lemn, sticla, plastic, hartie), se dilueaza cu apa si se considera ca dupa 30 min culorile raman vii si rezistente la apa (partea cu apa nu am incercat-o sa vad daca se duc sau nu). E un set de 12 culori pe care mi l-a luat mandrul meu la inceputul perioadei de sezut la pat...se numeste Acrylic Studio de la Louvre si e achizitionat din carrefour parca la vreu 300 si ceva de mii.
Eu le-am mai folosit cu succes si ptr a "picta" sticla.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
ylilimic spune:
oana - da, la ea ma refeream si acum vad ca deja Adele a luat legatura cu ea si e in spital. Doamne ajuta, merg sa aprind candela pentru ea si pt bb! Ii doresc tot binele din lume... Credeti ca e inoportun un sms pentru ea? Ma gandesc sa ii scriu ceva...
Of si cand ma gandesc ca la matei am plect la control si am ajuns pe masa... si vineri trebuie sa merg la control...si voi cu testul ala pt streptococ care se transmite la bb... si Mangalia care nu face asa ceva... si mai bine ma uit la Daruiesti si castigi, cazurile alea ma incurajeaza, daca ei pot sa traiasca cu vietile lor, cu adevarat grele, inseamna ca si eu pot!
Cu Dumnezeu inainte!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
roandre spune:
Bine ai venit pe lume micuta Ana Patricia!
Mai fetelor sa inteleg ca i s-au fisurat membranele Cristianei?
Ufff, cam devreme...dar o sa fie bine dc e monitorizata si i s-au facut perfuzii cu antibiotic si pt maturarea plamanilor.
Mie la prima nastere mi s-au fisurat membranele cu 2 zile inainte sa nasc. M-am dus la spital abia dupa 2 zile de "scurgeri apoase de parca faceam pipi pe mine" si tot la fel m-a certat dr ca am ajuns prea tarziu caci dc ajungeam mai devreme era mai bine. Am stat cu perfuzii pana a doua zi si dr tot spera sa mai rezist macar inca o saptamana...dar pierdeam deja prea mult lichid si a trebuit sa nasc.
Sa fie tare ca o sa fie bine totul!
Oana-bucur, o sa explic in cateva cuvinte cum e si cu alaptatul...dar mai la noapte "ca liliacul" dupa ce se culca mandra.
Oricum e f important sa stati pe capul asistentelor sa va invete!
Adinush, lasa supararile...o sa fie bine totul!
Utile pt burtici, viitoare mamici
ylilimic spune:
oana - daca promiti ca nu razi de mine, intreb si eu: cu ce naiba reusesti sa lipesti chestiunile pe perete? Eu am incercat niste tablouri mici cu desene pt matei si celebrii pitici din Alba ca Zapada, si in cateva minute / ore cadeau de pe perete. Adezivul de pe spatele lor nu face nici cat o ceapa coapta...
Si daca ai stii ce chef si talent am la mesterit cu manutzele astea 2, dar nu mai am timpul necesar, cu matei in picioarele mele!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
roandre spune:
ylilimic
, eu am lipit pe perete maimutele alea cu banda dublu adeziva si nu s-au dezlipit pana acum. Si stelutele pe pereti am lipit tot cu banda asta. Se gaseste de cumparat la rola.
Dc nu mai ai de gand sa le dezlipeste de pe perete poti sa pui si superglue...hihihi
Utile pt burtici, viitoare mamici
kateryna spune:
Lili, si eu am lipit maimutoii si stelutele la fel ca Roandre cu banda dublu adeziva.
Fetelor, a inceput sa fulguie timid si in Bucuresti. 

35+
George Anelin
Catalina spune:
Buna fetele,
In primul rand felicitari Mirela pentru minune. Sa fie sanatoasa si sa te bucure din tot sufletul. Si tu sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti si noua.
Cristiana, toate gandurile bune si multa, multa sanatate bebelului. Chiar oare de ce te lasa sa nasti natural ... .
Acuma, vestile despre mine. Mi-a facut eco bebe (dupa cap - faza cu care ma inebuneste la fiecare eco, ca are capul mare; ce sa va zic ca am intepenit cand a zis ca deja capul a iesit din masuratorile pe care le are el - faza la care eu m-am impaienjenit la fata iar el s-a simtit dator sa imi explice ca adica e la termen) cica e la 39 de sapt si 5 zile, adica la termen. Zice ca e "cam slabut", are 3,300 (zicea dr ca "asa il simtea si el", pe la "valoarea" asta ... ). Lichid e destul iar colul nu l-a mai putut vedea ecografic iar pe masa control nu mi-a facut.
Acuma vestea soc, m-a chemat la cezariana in superba zi de Revelion. Adica pe 31 dec dimineata. Ca cica sa mai stau 10 zile si sa incerc sa fiu cat mai linistita sa ajungem pana acolo, vrea sa fim cat mai aproape de termen (pe 31 dec se fac 40 de sapt fix). Asa ca ... sa speram ca ajungem pana acolo, mie mi se pare o vesnicie pana atunci.
Bine, a ramas ca daca se declanseaza ceva pana atunci vin mai devreme - logic. Dar in momentul cand mi-a pus ecograful pe burta si i-a vazut capul si-a amintit instant de ce a vrut ceza, ca pana atunci parea ca inca sta in dubii.
Asa ca nasteti voi fetelor dragelor, ca io mai stau pe tusha. Oricum, nu mai plec din casa si ma rog sa miste bebe ca lumea sa pot sta linistita si in alt sens.
Ce ziceti de noi, ce Revelion o sa avem? De acum si toata viata?
Hai va pup
Cata 37+
Liuda spune:
bai eu nu mai inteleg nimic... o ora am lipsit! hai ca Mirela a nascut stiu! Dar pe Cristiana de ce o lasa sa nasca? Nu mai pot mentine sarcina? e prea devreme, zic eu! De ce astepta travaliul? Adica ea nu mai are lichid si tre sa nasca musai? Explicati-ma!!!
Daconst - te-am lasat om! unde te-ai dus? Ce ai patit? Alo! Hai ca creste morcovul!!!
Aelita unde masa-n fund a disparut si ea ca o bat !!! acuma si ea!!! alo, zi ceva ca ... nu e bine!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile