Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

UAAAU!INCA O STELUTA IN FAMILIE!SA NE TRAIESTI, BINE AI VENIT PE LUME, ANA PATRICIA!!

Eli si burtica de 33s+6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic uite ca ti-au raspuns fetele...banda dubla adeziva e excelenta...dezlipesti hartiutza de pe ambele parti si lipeste excelent. Imi imagineza ar trebui sa o poti gasi si in supermarketuri.
Roandre sa stii ca nu uit...astept cand ai sa poti sa ma luminezi un pic in privinta asta...caci inca nu am facut cursul de pediatrie.
Amaya poate ne dai si tu cateva sfaturi...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

catalina e clar!spre deosebire de celelalte mamici,noi va trebui sa punem in bagajul de spital sampanie si piscoturi,sa cinstim lumea pe acolouraaaaaaaaaaaaaa!!!bai si cand ma gandesc ce griji isi facea taica-meu "da tu cum o sa dansezi de revelion..." pe masa la spital,na!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Catalina, mie tare mi se pare ca o sa nasti natural...eu n-am auzit pana acum de cezariana programata la 40 sapt...
3300 gr nu e chiar putin pt bb...e ok!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Liuda in mod normal cand incepi sa pierzi lichid amniotic si placenta nu mai este intacta mediul nu mai este unul sigur ptr bebel...de aia se si fac injectii cu antibiotic. Totusi daca doctorii nu vad un motiv ptr care sa iti faca cezariana sau sa iti provoace nasterea cat mai repede te mai lasa pana cand se decl;anseaza in mod natural. Oricum de la o anumita cantitate de lichid amniotic pierdut devine necesara scoaterea bebelui afara.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, acum am ajuns acasa deoarece am fost la o serbare de Mos si sunt franta! M-a calarit in taxi Alexia dus-intors de m-a terminat.
Figurine lipite cu dublu adeziv am avut si noi. Un perete intreg, pana cand Alexia a hotarat ca nu ii mai plac piticii si i-a jumult iar peretele arata jalnic pt ca s-a dus si varul o data cu adezivul.

Cristiana, tin pumnii stransi sa fie bine.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dumnezeu sa te binecuvinteze, Ana Patricia,cu sanatate, sa iubesti si sa fi iubita! Refacere grabnica, Mirela si multa rabdare!
Cristiana,, sunt alaturi de tine! Sunt convinsa ca totul o sa fie bine si peste putin o sa ne incurajezi tu pe noi!
Crisu28, bine ai venit la Odiseea mamicilor de ian-feb.2007.

Legat de noi, suntem bine, am avut ore de somn de recuperat (dupa 2 sapt nedormite+o noapte alba). Maine este ultima zi cand merg la scoala (am facut pana acum naveta intr-un sat la 30 km).
Casa arata vraiste, nu am mai cumparat nimic pt bebelina, doar mama a luat carutul pe care nu am apucat sa il vad.
Acum ca am scapat de grija gradului I, ma apuca frica de ce va fi dupa nastere. Nu mi-e teama de nasterea in sine, ci de primele 2 luni cu noua membra!

De Haricleea nu se stie nimic inca? M-a impresionat ultimul ei mesaj din capitolul trecut (tocmai l-am citit).

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

FELICITARI MIRELA ! BINE AI VENIT ANA PATRICIA (ce nume superb)

CRISTIANA - doamne ajuta sa fie totul bine!

CRED CA SI HARICLEEA are bebe pana la ora asta. asteptam noutati.

AELITA vad ca iar te tii de glume cu noi aici.... asteptam...

DACONST - stai linistita, esti la termen, totul e bine! mergi la doctor maine si mult succes. ne gandim la tine. vorba ta... bebe e seful.

am plecat sa fac de mancare. o seara placuta si cu vesti bune !
diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Roandre, hai nu ma mai baga si tu in sperieti. Ce sa spun daca asa m-a chemat? A zis clar ca nu crede ca iese capul ... Ce sa mai spun, io acuma ma rog sa mai supravietuiesc inca 10 zile ...

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mirela va pupa pe toate, si ureaza bafta multa celor care urmeaza sa nasca pana cand se intorc ele acasa. Sarcini frumoase si bb-i sanatosi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput