Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele Flaviei au 1740 si 1500
va tine pumnii la cele care va apucati de nascut!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Oau ce au crescut fetele Flaviei!!!
Bravo lor!!
Felicitari proaspetelor mamici, sa le traiasca bebeii si sa le aduca numai fericire!
Noi mergem maine la control si daca nu era programat m-as fi dus oricum fiindca si mie imi curge de vreo 3 zile ceva mai apos...Mai ales dupa ce am citit si pe forum...
Sa speram ca o sa fie totul bine.
Nu-mi vine sa cred ca au inceput nasterile pe banda....
V-am pupat tare!
36+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello burtici

Mirela felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa, cumintica si mancacioasa.

Celor care se pregatesc...curaj, pt ca mie mi-a cam pierit.

Deci... vin de la dr. desi la semnatura am 35+, eu stiind ca azi am 35 de sapt si 3 zile, ecograful arata o bebelina de 38 de saptamani si 3 zile, 3300g. nu se stie daca trec de revelion cu bb in burtik asa ca m-a apucat un plans isteric....

intrebare pt cele care sunt deja mamici si au nascut natural: se poate declansa nasterea chiar daca colul nu este sters. nu de alta dar la mine cica are aproape 5 cm ceea ce mi se pare mult.

offffff, sper sa o mai tin totusi pana dupa rev.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Maryela...daca consistenta scurgerii este una apoasa...n-ar strica sa-ti suni medicul acum si sa ii spui... noua la cursurile de mamici ne-au spus sa facem neaparat asta de la primul semn de scurgere apoasa chiar daca sunt sanse sa fie alarma falsa...

Acum ma dadeam cu unguent de galbenele caci de la atata stat in pat iar au inceput sa mi se irite soldurile iar asta ma scoate cel mai rapid din situatie...si mi-am dat seama ca in afara de magnificul bephanten de care am auzit numai lucruri bune putem incerca sa vedem daca merge si unguentul de galbenele...e destul de gras cat sa faca o bariera minunata intre pielea bebelui si pipi-u; si pupu-ul lui...plus ca are un efect nemaipomenit asupra pielii...de diferenta de costuri nu mai vorbesc...cred ca o sa incerc pe fundul lui si asa ceva sa vedem ce zice...
Ehehe..deja ptr fundul lui am de experimentat vreo 4 solutii...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Marinar nu e deloc musai sa nasti un bebel mai devreme doar ptr ca este mai bine dezvoltat...el poate sa stea acolo linistit pana la termen, timp in care sa mai puna ceva pe el...
Ai sanse mari sa treci de sarbatori...
Eu cu iminenta de avort de la 4 luni si sanse majore de nastere prematura am ajuns pana aici si intentionez sa trec de sarbatori si am sa si fac asta...tu ce cusur ai avea!?
Doar sa stii ca la un moment dat tot va trebui sa nasti
Ah...si bineinteles ca si bebele meu e mai dezvoltat binisor fata de varsta calendaristica de-mi tot zice doctorelul ca e maricel....

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Oana stiu ca trebuie sa nasc, chiar am fost astazi intrebata daca am emotii si am zis ca NU, dar vestile de la dr m-au cam luat prin surprindere atat tot. nu stiu de ce mi-am pus in cap sa nasc dupa rev si acum plang de mama focului ca nu vreau sa nasc decat in 2007. cred ca am ceva la cap..........

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Bine...dar ai toate sansele sa nasti in 2007...de ce te chinui singura?!?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Mirelei pentru micuta printesa!

Cristiana sa fie totul bine.

Eu am avut o colega de odisee anul trecut careia i s-au rupt mebranele in sapt.31 si a nascut in urmatoarele 5 zile.Acum fetita ei are 11 luni si este foarte okay.Tot asa avea scurgeri iar doctorii i-au zis ca nu e lichidul amniotic.Si asta se intimpla in strainatate, asa ca...

A luat cineva legatura cu Haricleea? Sper ca operatia a decurs bine desi ea avea placenta previa si ar fi ceva mai multe riscuri decit la cezariana obisnuita.

Oana eu am in camera copiilor niste stelute si figurine forforescente care se vad stralucind pe tavan dupa ce inchidem lumina din odaie.In Suedia sunt la moda de multi ani.

Salteluta pe care am folosit-o la Markus este acoperita cu o foita subtire de plastic si deasupra ei am un cearsaf de bumbac prins bine cu elasticul de ea ca sa nu se miste de la locul lui oricit de mult s-ar invirti copilasul.Prefer sa spal la cearsafuri subtiri decit sa intre "lichide" in salteluta...

Lili pe pereti in camerele copiilor lipim toate cu blu tack care are o compozitie asemanatoare cu a gumei de mestecat, dar...se poate dezlipi si lipi la loc DE HIRTIE, PINZA si orice alte suprafete subtiri de mii de ori.ESte extraordinar de practica si nu lasa urme pe pereti.O putem lipi si de ferestre daca copii pun acolo decupaje din hirtie de Craciun.Poate ca si in Romania o gasiti la papetarie?(ca aici vine din Germania).

Cris68 o parte din mine ar dori cezariana, cealalta nu.Sa vedem care o sa invinga pina la urma.

Bitz in Suedia se spune ca daca avem diabet indus de sarcina in urmatorii 15 ani avem 60% sanse sa facem tipul 2 de diabet.Daca PRIMUL copil are macrosomie si este peste 4 kg, iar urmatorul in apropiere de 5 kg, atunci ar fi sanse mai mari de diabet.
Daca ai in familie la rudele de gradul 1 ar exista probabilitatea...
Nu trebuie sa te ingrijorezi, diabetul de tip 2 poate fi prevenit si tratabil, spre deosebire de cel insulino - dependent de tip 1 pe care il au in general tinerii sub 20 de ani.

Liudatu ai dreptate: eu sunt una dintre cele care mi-am crescut baietii in aproape aceleasi hainute.Si cum mai am inca hainute de bebe si de la prima fetita...probabil si a doua va purta multe dintre "toaletele" surioarei. Asta pt. ca eu am cumparat intotdeauna lucruri putine dar foarte rezistente si de marca la aia mici.

Mariana 30+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

mariana eu nu sant adepta toalelor,,, eu care vorba aia pot sa-mi permit, nu am mania magazinelor. nu stiu de ce si la haine... uneori ma mir de mine cfum de ma descurc cu trei boarfe. Dar asa sant, eu decat sa-mi cumpar 7 perechi de pantaloni ieftini, dar diferiti aleg una singura dar buna! La fel am pretentii si la genti, odata in an imi schimb geanta, cumpar una buna de piele si o car dupa mine un an, insa stiu ca nu raman fara fermoare, fara buzunare, catarame si cu rupturi dupa o luna. si la un an o schimb dar nu pentru ca nu mai e buna, nu! ci pentru ca se uita lumea ca la nebuna la mine si ma intreaba dar nu o mai schimbi. Decat 3 pulovere de o singura spalatura - prefer unu si sa stii ca dupa mine mai poarta si sormea chiar daca e smechera si are alte gusturi mai intepate ca mine, apoi le duce la tara si le mai poarta si verisoarele mai mici si mai necajite...
De la mama mi se trage cred, ca ea la fel e adeptul lucrurilor putine dar mai de pret, sau mai de calitate. Asa ca de mica sormea a purtat hainele dupa mine, ca se pastrau (incaltamintea dupa mine nu mai era de recunoscut) , apoi la tara ... ne duceam pe acolo si erau hainele (mici pentru noi)la uscat dupa spalat intinse pe sarme... si maica-mea e inchina ca nu ii venea sa creada ca asa mici am fost si noi...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

bai da nu mai apare Daconst... nu ma lasa sa ma culc si eu!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput