Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Acum am venit...stati linistite ca nu nasc.
Mi-au facut teste si monitorizari de m-am speriat.Nu am pierdut lichid si bb e inca bine-mersi.
Sper ca nu v-am speriat prea tare dar va spun ce mi-au zis si mie la spital ca mai bine merg o data in plus decit una prea putin.
Asa ca fetele mergeti cind vi se pare ca ceva s-a schimbat sa nu asteptam pina e prea tarziu.

Va pup,noapte buna!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic
,unde e MP-ul?
cristina
,off prin ce trci tu acum!!! sper sa fie totul bine,se poate naste si acum fara probleme,nu?? ar avea 7 luni,nu-i asa? Ne rugam toate sa fii bine!! Iiti tinem pumnii si avem incredere ca dumnezeu nu va va lasa!! trebuie sa fie bine !!
cleopiciu e bine daca te vei duce saptamanal la control,asa o sa stai linistita!
Catalina
,cum sa imi para rau ca ti-am zis ceva?Atat timp cat te-am facut sa te analizezi,e bine,ti-ai dat timp pt tine!
Shine
nebunooo hahaaaaa a aruncat crema si acum vrea sa se duca dupa ea,si sa se bage in cada cu pantofiifemeieeee,nu-ti nenoroci picioarele,mai ales acum cand ai circulatia proasta,sa fortezi cu propriile picioare pantofii! lasa-i incolo,pana cand nasti.
gabriela cum oi mai putea tu si cu sesiunea,nu stiu.eu nu mai am chef de nimic.
adinush,e sigur ca e mare copilul? dar e musai ca la 3600 sa faca cezariana??
daconst,nici gand sa nasc!
Liuda,azi mi-am dat seamam ca nu amlenjerii pt cosuletul ala in care pun copilul 3 luni,ca lenjeriile care sunt sunt mari,pt patutz.asa ca azi m-am chitit pe masina de cusut si am facut si pt cosh.
na,ca sa apuc.
in schimb,bagajul de spital nu il am facut,si nici totul cumparat pt bagaj nu am.ala nuuu !! dar eu sulai cu acu' !
crisu28
,bine ai venit !! o sa verific lista sa vad daca te-au trecut fetele.
sa-ti scrii si cate saptamani ai,la semnatura,sau jos la mesaj.
oana,da ar fimai buna hartia pt sani.ma gandesc ca servetele din alea umede nu sunt bune,au chimicale ,ceva.doar daca or exista vreunele speciale pe sani?ceva fara sapun,parfum,etc..
Mirela,FELICITARI!!!! sa iti traiasca Ana Patricia!
gabriela eu sunt tot in pijamale de azi dimineata ,mami,nu am nici un gand sa am contractii
va las io asa de izbeliste?
daconst
ori mergi la spital,ori pune o batista colorata,la chilotel,si vezi daca se uda si cum arata.daca e ca apa,in cerc,e lichidul.daca e neregulata pata,si mai albicioasa,e scurgere de alta natura.
pai ce faci,mi-o iei inainte??
adela,spune-i cristinei ca pt ea vom scrie 10 capitole,dar ca i l vom povesti noi,la gura sobei,sa nu se oboseasca ea cand va veni cu bebe in brate!!!! prima nastere naturala,cineva acolo sus o iubeste !!! doamne ce emotii am pt ea!!!
catalina
ceeeeeee? cezariana de revelion?? doctorul ala nu are nevasta?sa stea si el la o sampanie?
tu tot pe 31 faci termenul de 40 ca mine??
liuda mai are nitel si ma bate.uite-ma aiiiiiici !
De Haricleea,nimic????
Flavia
,te asteptam cu drag acasa!
marinar,de ce asa diferenta la ecograf??? de unde a scos 3 saptamani?si de ce sa plangi ?? bucura.te,o sa ai bebelina in brate mai repede!!!!
si daca nu e vorba de cezariana,pana la urma nasti cand vrea bebe,nu te stresa, ca nu se stie !
daconst vuii sa ne zici ce si cum???

38s+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mariana si noi asteptam sa auzim de bine despre Haricleea si bebe-ul ei...nu-mi imaginez insa decat ca acum are preocupari mai bune decat sa-si faca griji sa ne trimita mesaj...
Cat despre foprme...alea sunt de care spui si tu...or fi fost si aici la moda caci acum nu le mai gasesc in magazine...eu am preferat sa le vopsesc caci nu apucam sa le vad lumninoase noaptea (nu pun draperii in camera si mai intra lumina de la felinarele de afara)...asa ca le-am facut colorate de zi iar noaptea il voi delecta cu fluturii de lumina de la caruselul muzical.
Ieri seara m-am delectat eu cu fluturasii de lumina iar putza cu muzica caci s-a potolit instant indata ce am pus muzica langa burtica....as spera sa-i formez reflexul de nani indata ce aude muzica caruselului...
Om vedea noi...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burticele,
Monu, scurt , clar si la obiect, saru'mana pt vestile ce ni le-ai adus de Mirela,
Mirela, Sa fii sanatoasa tu si bibita Ana, va pupam si asteptam sa cresteti si sa va refaceti repede.

va citesc si va mai scriu

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

Foarte bine, Daconst...mai bine alarma falsa decat necesitate "netratata".
Aelita doar servet rulou de bucatarie uscat de sters dupa ce te speli pe sani inainte de a alapta...alea nu au parfum si nu le refolosesti astfel incat laptele ramas in ele sa produca vreo cultura de bacterii...asta era ideea...
Cat despre servetele umede ptr spalat sanul inainte de alaptat nu as incerca...doar spalat cu apa si sapun asa cum cere protocolul.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Mirela felicitari! sa iti traiasca puiul mic, sa fiti sanatoase!

Cristiana o sa fie bine, ma rog pt asta ...oricum bila neagra pt doctora... si una in cap!

Crisu28 bine ai venit si sarcina usoara pana la capat, dupa care nastere usoara! nu mai ai mult nici tu...

vad ca nu stiti nimik de Haricleea. "no news is good news", asa zic englezii parca. Doamne ajuta asa sa fie!

Flavia, ce bine ca ati inceput cresterea in greutate. Doamne ajuta, sunteti pe drumul cel bun.

Monu, Liuda multumiri pt ca ne tineti la curent cu vesti despre Mirela si Flavia...

Daconst, Aelita sunteti ok, nu?

acum am si eu intrebare: la cate din voi va mai face medicul tuseu vaginal?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aelito dupa ce ca m-ai pus sa stau ca pe jar... acum vii cu raspunsurile, eu deja te pusesem in lista celor nascute, nu mai place si tu fata sa anunti, ca pe mine ma scurma undeva sa va fac apelul...

daconst eu in loc sa dorm am stat cu morcovul asteptand sa apari, si tu bine mersi cu zambet... dupa ce ca nu mi-a intrat mancarea in gat... tu " mai bine merg in plus", brrr ce ma inervati, nu va mai cautati in chiloti cu lupa ca ma inervatiiii

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

lipseste omu cateva ora si ati umplut 5-6 pagini.

Helenutza la Nayel nu scapi nicicum de tuseu. ce ai mai facut azi? Parca trebuia sa iei niste rezultate.
Pe mine m-a cam pus pe ganduri luni, dar nu vreau sa indispun pe nimeni cu ale mele...

acum ma pun pe citit si restul.
SA vad care ce ati mai facut.

Shine 32

Mergi la inceput

Helenutza spune-mi si mie ce este un tuseu vaginal?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Aelita ce sa zic, asa arata ecograful. si data trecuta era mai mare decat stiam eu cu 5 zile, acum a avansat si mai mult. ce sa zic, pur si simplu as fi vrut sa nasc in 2007, asa mi-a intrat in cap. dar ma imbarbatez singura ca de fapt nu mai sunt decat 11 zile deci sanse ar fi. maine mai dau putin cu aspiratorul prin casa si gata. o sa pregatesc cate ceva pt sarbatori, dar pot sa le fac si fara sa ma agit prea tare. am totul cumparat...

pana la urma cum vrea Dumnezeu...bebelina e bine primita oricand.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput