Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ne-am intors si noi din plimbare , a fost cam obositor sa car ditamai burtoiu dupa mine , am mai avut si cateva contractii si nevoia de a merge la pipi din 5 in 5 minute ptr 3 stropi( am asteptat cuminte pana am ajuns acasa normal )
am luat un material roz cu clovni ptr lenjerie la bebe ( care e sigur fetita ca tati voia sa-i arate dr ieri la eco ca e sigur fetita el mai spera inca sa-i fi crescut ceva dar i-a aratat ca nu - e tot fetita )si niste pitici ce se lipesc pe perete ( sau cel putin asa ar trebui ca nu prea vor sa stea )
acu ma duc sa ma intind putin ca am cam obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna si de la mine!
In primul rand felicitari noilor mamici si curaj mult celor care sunt pe baricade!
Va citesc zilnic dar nu am rabdare sa si scriu. In fiecare zi imi propun sa scriu macar doua randuri dar aman mereu. Acum am zis ca nu se mai poate. Eu sunt bine, am fost ieri la control si mi s-a spus sa stau linistita zilele acestea ca sa ne mai intalnim inca o data intre sarbatori...A spus ca sunt ceva modificari pe-acolo pe jos si m-a intrebat daca nu m-a durut nimic sau n-am simtit nimic nou. Oricum nu prind termenul sau sa ajung sa se provoace nasterea ca la baiat. Deci nu cred ca prind 2007 desi tare mi-as dori. Bebelina e foarte activa, mai ales seara. Si eu am nopti albe si bantui prin casa, mananc ma uit la tv si citesc ce mai scrieti. Bagajul de spital e 80% gata dar mi-e greu sa-l termin. Ce sa va mai spun ca ma dernjeaza ca nu pot merge la cumparaturi ca in alti ani (sunt mereu cu Robert acasa si mama care ma ajuta a plecat de sarbatori in Italia) si mi-e tare greu sa ies din casa. Dar trece si asta si vin altele... dar trecem noi cu bine peste toate.
Sper sa va mai scriu pana la anul... va urmaresc de-aproape.
Sarbatori fericite!
Ramona 37+

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

MESAJ DE LA CRISTIANA!!!!!:

"AM NASCUT LA 16.25 PE DAVID 2 KG NATURALA FARA ANESTEZIE. CAM GREU DAR A MERS!SUNT EPUIZATA SI FERICITA."

Si uite asa am mai primit cu toatele o Steluta...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Am ajuns si noi acasa ,a spus dr. ca bebelina e bine ,ma controlat si mi-a pus curele...,am stat la coada ,mai rau e ca nu pot sta prea mult pe scaun si am avut de asteptat vreo 2 ore jumate si ma durut si un pic burta,mi-a spus ca ne vedem pe 2 ianuarie ..,sper sa stea cumintica bebelina pina la anul...
Mi-a dat sa iau cefalexin pt. stafilococ auriu,a spus sa iau 2 la 6 ore , a mai luat cineva cefalexin in sarcina?

CLEO36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Cristiana!!!!! Sa traiasca David, sa creasca mare si voinic!
Ce veste buna!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

CRISTINA FELICITARII !!!!SA FIE BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Felicitari,Cristiana!

Multumim,Oana!

Katy,curaj,iubita!!!!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

CRISTINICO SA ITI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE PRINTISOR!!!!SA CREASCA MARE SI VOINIC.

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinatxa - nr lui Cristiana70 este in lista de tel din mailul comun.

Am vazut fete noi in mail sinu stiudaca le-a trecut cineva in lista: biribu, leila dhea, mihaela toderica - bine ati venit!
E f adevarat ca nici nu am verificat pag 1.

Am gasit acolo si nr de tel al Haricleei! O sa ii dau un mesaj desi e din tara, parca stiam ca ea e in Canada... Ma lamureste cineva si pe mine?

Felicitari Cristiana! Sa traiasca, sa fie mare si voinic, mancacios si cumintel - micutul David

oana - pt mesaj

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

CRISTINA sa va bucurati de el, sa te refaci repede, DAVID sa fie sanatos, e maricel, oricum, si sa veniti cu bine acasa. Aveti grija de voi

Fac si eu galerie pt celelalte mamici, ca parca ma apuca emotiile si pe mine, imi aduk aminte de prima nastere

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 32+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput