Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Va multumesc pentru gandurile bune. Sper sa nu fie cazul de surfactant pt copilul Cristianei dar eu stiu ca nu face nici un rau si decat sa nu-l dai...
Oricum, am auzit ca trebuie dat cu grija, in anumite doze si trebuie un medic bun care sa se priceapa. Parerea mea despre medicii din Arad e usor de ghicit... Sper din suflet sa fie totul bine cu bebe mic si mamica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by aiska

Aelita si Catalina in Finlanda se spune ca la unele gravide pofta de mincare dispare in ultimele saptamini semn ca nasterea se apropie.

tu vorbesti serios? eu am mancat in sila in ultimele zile, doar sa se cheme ca am mancat ceva..o masa pe zi si in rest mere/pere (in panere..)..cu tot elevitul meu zilnic!!! da totusi am abia 31+...

mai, iar am pierdut ritmul, ca m-am apucat de decorat casa, de facut ceva cumparaturi..am avut ceva probleme cu buburuza mea de masinutza (un tico foarte simpatic) si am mers dupa piese si in service...

nu am prea apucat nici sa citesc oprea multe..doar asa..pe sarite..cat sa vad ca avem 2 mamici noi!!!
FELICITARI, MAMICILOOOOOOOOOOR!!! SA VA BUCURATI DE PUIUTII VOSTRI, SA VA FIE SANATOSI SI SA CREASCA FRUMOS!!!!!

am facut si bradul aseara ..foarte emotionant!!!..primul nostru brad impreuna, in casuta noastra..pana acum de craciun eram la cate un set de parinti, nu am avut niciodata brad aici, in garso'..

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Scuze ca m-am bagat printre voi cu un mesaj atat de trist, nu am vrut sa va supar, vreau doar sa ajut, sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu. Sunt foarte sensibila cand aud de prematuri si de copii in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

CHANTAL.ITI DORESC PUI MIC IN BURTIK REPEDE REPEJOR

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Chantal cele bune nu vor intarzia sa apara.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

conversatie cu katy la telefon

Este bine, nu a nascut inca, i-au facut injectii pentru oprirea contractiilor, insa e pregatita si cu bagajul la ea. Sta singura, fara sot, intr-un salon obisnuit si se zgaieste pe pereti. Va duce lipsa si ar fi vrut sa aibe laptop sa treaca timpul mai usor. Zice sa va salut, cunoaste povestea lui Chantal, stie cum e cu injectiile de maturare, ce mai... e toba de carte fata asta!
Zice sa stati linistite si sa asteptati cumintele termenul ca oricum v-ati da peste cap, bb decide cand e momentul...
Nu crede ca il poate insela pe micut si mai zice ca o fi pus deja ochii pe vreo fatuca din spital si de aceea vrea deja afara! Iar ea nu se opune ca doar e baiatul mamei...
Dispune de muuult calm si rabdare, ceea ce o va ajuta mult de tot!
Promite sa pastram legatura, SMS sau tel, caci oricum se intrevede o ceza si nu vrea sa stati cu sufletul la gura...
liuda - a intrebat ce ai facut la doctor... Daca poti da-i macar un SMS.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bravo, Katy asta e o stare de spirit buna si bebelului.
Ylilimic esti buna sa-mi trimiti si mie numarul ei de tel pe PM...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

KATY!!!
CRISTIANA!!!

ACUM AM CITIT SI EU DIN URMA!!!! ce emotionant!!!!!

puiutii vostri vor sa il prinda anul asta pe mosh-craciun, sa inteleg!!!

va tin pumnii sa nasteti usor bebelusi sanatosi!!!

chantal, si eu ti-am citit povestea si iti multumesc foarte mult ca ai scris aici! multumim ca te gandesti si la alte mamici! iar tie sa iti dea Doamne-Doamne un puiut cat de curand!

salina, sa inteleg ca burtica ta a inceput "incalzirea"?

..adevarul e ca si eu am inceput sa am contractii nedureroase si neregulate tot mai des..aveam 1-2 pe zi, acum am vreo 10 cred intr-o zi, da nici nu ma gandesc la varianta sa mi se apropie sorocul..am abia 31+...tre' sa prindem si carnantii de craciun, si piftia de revelion si vinu' de sf.ion in varianta 2 in 1, musai!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Am sunat-o si eu pe kate.E cumintica in pat dupa cum si fetele v-au spus.I-au bagat doza maxima de Gynipral si incearca sa controlzeze contractiile care exista insa nu de intensitatea celor dinainte si nici atat de dese.Dupa cum Lili a spus daca baiatul vrea sa iasa mamica il asteapta.
De cristina numai stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Ma gandeam sa ii dam un telefon sa vedem ce se mai intampla si eventual sa ii spunem si de acele medicamante despre care vorbea chantal.Sau macar un sms.Eu nu am numarul ei de telefon!Deci SURFACTANT PTR INSUFICIENTA RESPIRATORIE
dexometazona PTR MATURAREA PLAMANILOR care cred eu ca numai e cazul daca ea e in travaliu.

Mergi la inceput