Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 28
aelita spune:
catalina,da,imi amintesc de`problemele fratelui tau...Imi pare rau,vai de copilas...amandoi fara munca de luna viitoare,nu stiu cum s-or descurca...
Lili g,daca ea nu a avut M,atunci si-a calculat dupa ziua in care s-a intamplat minunea? sa mai adauge 2 sapt si vezi daca ies 42 sau cat zicea? afla data si facem aici socoteala.
Liuda "si ce nu ai zis draga ca e nevoie de mana de barbat in casa? ca il trimiteam pe nea Mircea "
hahaaaaaaaaaaaa cica de ce nu ai zis ca e nevoie de mana de barbat ca-l cheama pe ala
ca si cand el era femeie
moooooor cu barbatu-tau.
nu a zis mana de mester,a zis mana de barbat
38s+4 
aiska spune:
Aelita si Catalina in Finlanda se spune ca la unele gravide pofta de mincare dispare in ultimele saptamini semn ca nasterea se apropie.![]()
Cristiana , Kateryna 

Octavia lasa ca mai este timp sa treaca raceala pina la operatie.
Wannajo cind am intrebat azi la moasa daca in Finlanda se pun la cezariana fire resorbabile mi s-a raspuns ca nu toate gravidele au tesuturi care accepta aceste fire.
Sabina
34+
mamica lui Aleksi Joel 
aelita spune:
liuda,subnutrito,
asa imi spuneau si mie,ca sa vezi ce o sa manaaaanci si cat o sa te faaaaci ! si de pe la 7 luni eu am cam stagnat,am mancat mai putin decat inainte cand eram gravida,vai de cupilu`asta.
de cand cu arsurile,s-a terminat tot.
nici lactate,doa rlaptele de dimineata cu cereale.
nu gust iaurt de luni de zile.
imi pare rau ca nu mai mananc fructe de vreo luna DELOC.
si asa mai ramasesem doar cu strugurii,altceva nu imi mai placea.
acum,nici aia..cumpar si arunc..cumpar si arunc..de ce le-oi mai lua,nu stiu,dar tot zic ca poate poate.
aa,cred ca acu 2 zile am luat o mandarina scofalcita.
acum am mancat 3 lulele din niste paste ,si o feliuta mica de paine.si gata masa.pana diseara iar stau ca vaca.
tata sforaie pe langa mine pe aici..se pune pe canapea,schimba canalul la tv,sa vada el sport,si adoarme in minutul urmator.nu pot sa vad nimci,doar daca imi misc fundul de la calculator,si merg in bucatarie sau in dormitor.
aiska mie mi-a disparut pofta de la 7 luni
am bagat in mine ca sparta in al doilea trimestru.ca si primul a fooost,vai mama mea,ziceam ca nu ma mai fac om.atunci chiar ca nu mancamNIMCI toata ziua,stateam asa,nimic nimic,nici un biscuite,si mancam seara cu barbatul.si nu mi-a fost rau,am avut greturi doar 3 saptamani,dar nu puteam.
cand imi ziceai de mancare,parca imi vorbeai de tortura.ma uitam la frigider ca la munca silnica.
38s+4 
Liuda spune:
nu mai rade aelito .... ca nu e de ras... ti-am zis al meu e specie rara, cica el e barbat, dar daca poate face altcineva - de ce sa se chinuie? ca el in timpul asta poate face ceva util societatii!!! Auzi - societatii... offf ce sa mai zic, bine ca nu trimite pe cineva si la alte "treburi barbatesti" !!! Acolo e numai el!!! acolo nu e chin si cica chiar e benefic societatii, ca ma imblanzeste si nu are de suferit nimeni de pe urma mea!
fetelor va pupacesc si plec spre dr. Am programare la 4-45, dar pana trec pe acasa sa iau sacosa cu toate analizele de pana acum.... ca sant gravida... si le-am uitat dimineata !!! apoi pana ajung - imi vine timpul!
Sper sa-mi scoata morcovul din cur, nu sa mi-l bage si mai tare... am o lista cu intrebari.... vin va povestesc !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile
Messa spune:
Deci sa inteleg ca numa' eu mananc ca disperata in continuare?
Mamaaa, Kate n-a glumit ieri cu nascutul. TINEM PUMNII! Si ei, si Cristinei... mamaaaaa... ce v-a apucat nene acuma, inainte de craciun???
gabriela_s spune:
ce faceti fetelor?
noi am avut pana de curent aici,,,vreo doua ore asa,ca pe vremea lu' ceasca
toata lumea naste?

baiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
eu ma apuc de baut ceai din frunze de zmeura...![]()

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

Chantal spune:
Sunt o fosta mamica de sept-oct 2006. Am nascut in Arad prematur la 33 sapt si 3 zile. Am primit dexometazona cu 30 minute inainte de nastere (ceea ce e foarte putin) iar fetita mea nu a primit deloc surfactant dupa ce s-a nascut. In 49 de ore a murit din cauza insuficientei respiratorii. I-am scris un pm Cristianei sa-i cumpere sotul surfactant de la un depozit farmaceutic si sa insiste sa i-l dea copilului. Cei din Arad nu-ti spun ca copilul are nevoie de asa ceva pentru ca nu au in spital si pentru ca ... nu vor sa spuna. Mie nu mi-au zis...
Sper sa ma asculte si-i doresc din suflet sa fie totul bine cu baietelul ei. Doamne-ajuta!
Daconst spune:
Aiska,mama,oare de aia nu mai mananc eu asa cu pofta?ca se apropie?
Oi fi pe aproape,dar cit de aproape???Oare mai sta pina la Revelion?
Am pretentii deja.![]()
Liuda,bafta la dr si te asteptam cu vesti bune si fara morcov!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
oana_bucur spune:
Chantal...imi pare rau...si multumesc ptr mana de ajutor pe care ai vrut sa o dai.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
ylilimic spune:
chantal - multumim de informatii! Eu am trecut de perioada de 33s, insa nu as fi stiut despre cele ce le-ai scris tu! 
Deasemenea, imi pare nespus de rau sa aud prin ce ai trecut!
Nici o mamica nu merita asta, si de fapt nimeni, niciodata nu ar trebui sa beneficieze de un asemenea tratament din partea cadrelor medicale 
Sper din tot sufletul sa treci peste asta si sa ne dai vesti bune cat de curand 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici